Šamotna opeka Beograd

Registruj se
Prijavi se
Šamotna opeka Beograd
velog-samotna-opeka

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
cena: Cenovnik
ŠAMOTNA OPEKA VELOG Bilo da gradite, podižete ili popravljate krov, u Velog-u Vas čeka veliki izbor klasične opeke i crepova.
Nudimo kvalitetne crvene i bele opeke, više vrsta klasičnih i specijalnih blokova.
Za opravke stare gradnje, adaptacije, kao i za one koji imaju najviše poverenja u staru dobru ciglu.
Gradnja ciglom iziskuje strpljenje, ali omogućava da objekat bude izvandredne čvrstine i trajnosti, kao i za klasu lepši od objekata od modernih materijala.
ostrog-gradjevinski-materijali-samotna-opeka
ŠAMOTNA OPEKA OSTROG Blokovi za zidanje nisu preterano teški pa je samim tim olakšan njihov transport na mesto gde se gradi.
Postoje blokovi kojima se zidaju spoljašnji noseći zidovi i koji su deblji, i blokovi kojima se zidaju pregradni zidovi i oni su tanji.
Blokovi su otporni na insekte i bakterije, a zidovima je omogućeno normalno disanje.
Nisu zapaljivi, a u odnosu na neke druge materijale blok stvara najbolju zvučnu i toplotnu izolaciju.
gsm-nesic-company-samotna-opeka

GSM Nešić Company

Beograd, Sremčica, Beogradska 54 011 2526581
cena: Cenovnik
ŠAMOTNA OPEKA GSM NEŠIĆ COMPANY Bilo da gradite, podižete ili popravljate krov,kod nas Vas čeka veliki izbor klasične opeke i crepova.
Šamotna opeka se izrađuje od kvalitetnog vatrootpornog materijala. Izdržava temperature do 1200ºC. Služi za oblaganje prostora izloženih visokim temperaturama, kamina, peći, za različite dekoracije i sl. Šamotne vatrostalne opeke su našle primenu u skoro svim toplotnim agregatima i granama privrede, uz najznačajnije prisustvo u železarama, livnicama, obojenoj metalurgiji, opekarskoj industriji kao i kotlogradnji. Šamot se najviše upotrebljava u tehnici, budući da se dobija iz lako dostupnih mineralnih nalazišta i da se odlikuje slabo kiselim ili slabo bazičnim svojstvima. Šamotne opeke i ostali oblikovani šamotni proizvodi proizvode se od plastične vatrostalne gline i dodatka šamotnog brašna. Šamotno brašno – dobija se pečenjem vatrostalne gline na visokoj temperaturi i mlevenjem pečenih komada. Često se proizvodi mlevenjem otpadnog vatrostalnog keramičkog materijala.
Back to Top