Šatori za svadbe

Registruj se
Prijavi se
Šatori za svadbe
Zamislite savršeno venčanje.
Možda biste voleli da bude u prirodi na otvorenom prostoru.
Iznajmljivanje šatora za svadbu je onda za Vas!
Ne, to nisu vojnički šatori ako mislite da Vam to nudimo.
To su beli i bež šatori u više veličina, elegantni su i otmeni!
Viđali ste takve šatore pune cveća u romantičnim komedijama na otmenim venčanjima.
Ako imate dvorište, vikendicu u prirodi, živite pored reke ili jezere čiji deo obale možete na kratko pozajmiti za vaše venčanje, onda iznajmite šator ili pagodu za venčanje i napravite nezaboravno slavlje, na kom muzika ne može biti preglasna, i gde nikome neće biti zagušljivo, već ćete sa svojim dragim gostima uživati u misrisu cveća i prirode dok povetarac struji kroz šator i čini da se osećate prijatno!
Svadba u šatoru danas je simbol otmenosti, elegancije i stila!
Pogledajte kako izgledaju šatori za svadbu i uverite se zašto to tvrdimo!
kt-satori-satori-za-svadbe

KT Šatori i hale

Kragujevac, Dragoslava Srejovića 56 034 338110
IZNAJMLJIVANJE ŠATORA ZA SVADBU SRBIJA.
ŠATORI u anšoj ponudi: , Korišćeni šatori, Iznajmljivanje šatora, Magacinski šatori, Party šatori, Svadbeni šatori, Šatori za proslave, Veliki šatori, Šatori - postavljanje bez bušenja, Paviljoni, Pagode, Lagani šatori, Šatori na sprat.
VENČANJE IZ SNOVA U PRELEPOM ŠATORU.
Organizirajte svoje venčanje iz snova na mestu koje poželite. Bogata ponuda šatora raznih oblika i veličina te veliki izbor opreme: podovi, rasveta, stolovi, stolice, klupe, grejanje, rashladni uređaji, unutrasnje dekoracije.
Uređujemo enterijer prema Vašim željama.
Vi samo odredite mesto i vrieme, a ostalo prepustite nama.

L&M&J2

Sremska Kamenica, Mišeluk III/10 021 465571 |
063 8021902 |
L&M&J je vodeća srpska firma iz Novog Sada koja se bavi iznajmljivanjem više vrsta šatora za sve prilike. Mi smo prilagodljivi i mobilni u svakom trenutku i na svim lokacijama, bilo da se radi o: Svadbama, Sajmovima, Ugostiteljskim uslugama, Promocijama. Kapacitet koji možemo da Vam ponudimo je više hiljada kvadratnih metara potpuno opremljenih šatora. Iznajmljivanje ekskluzivnih šatora svih dimenzija. Najkvalitetnije na našem tržištu! Za sve privatne i korporativne događaje (svadbe, krštenja, proslave kompanija, svečanosti, promocije, sajmovi) kapaciteta do 1000 i više sedećih mesta. U ponudi su šatori širine 10, 15 i 20m. Dužina šatora je prilagodljiva vašim potrebama i mogućnostima prostora na kome želite da postavite šator. Svi šatori se montiraju na aluminijumskim konstrukcijama i prekrivaju OPAC krovnom ceradom, nezapaljivom i otpornom na UV zrake. Bočne stranice šatora su mobilne i mogu biti sa pune, sa prozorima ili potpuno prozirne. Pod šatora predstavlja iznivelisanu cvrstu konstrukciju od panela 0.5x5m koji se po vašoj želji može prekriti etisonom u boji koju izaberete. Šator je učvršćen težinskim tegovima koji ne zajtevaju bušenje i oštećenje podloge. Svi šatori se mogu urediti i dekorisati prema vašim željama. Pagode. Brzo i lako postavljanje pagoda u vašem dvorištu ili poslovnom prostoru, za sva slavlja, rodjendane, krštenja, i druge događaje. Uredite prostor prema vašim potrebama u sklopu vašeg doma ili firme, napravite ekskluzivan događaj brzo i lako uz sav komfor koji vam pružaju naše pagode. Pagode u ponudi su dimezija 5×5 metara, aluminijumska konstrukcija omogućava brzo i lako montiranje. Novo u ponudi Zingerlemetal Master Pavilion šestouganoni šankovi opremljeni prema vašim željama i potrebama.
satori-za-svadbe-beli-sator-satori-za-svadbe
LUKSUZNI ŠATORI ZA SVADBE.
Rentiranje šatora i uređenje šatora.
Šatori svetskog izgleda za vaše ekskluzivne proslave, svadbe, manifestacije, krštenja, slavlja i druge svečanosti.
Šatori bele boje od 50m2 do 1000m2 i više, sa podom, prozorima, mogućnosti grejanja i hlađenja.
Pored ovoga nudimo i klupe, stolove, stolice, okrugle stolove od 90cm do 200cm, ekskluzivne tanjire i escajg.
Vršimo i dekoraciju po vašim željama i zahtevima.
sator-za-svadbu-darko-satori-za-svadbe
IZNAJMLJIVANJE LUKSUZNOG ŠATORA ZA SVADBU.
Kod nas možete iznajmiti šator za svadbu, možete iznajmiti šator za svečanost ili šator za neku vašu proslavu.
Iznajmljujemo šatore za sve prilike, šator sa pratećom opremom ili samo šator.
Mi vršimo iznajmljivanje šatora za svadbu, ili bilo koju vrstu svečanosti.
Nudimo nove bele šatore sa prozorima i kućicom.
Dekoracija šatora i dekoracija svadbenih stolova je raznim stilovima i bojama.
Šatori za svadbe i venčanja nisu što su nekad bili. To su danas otmeni beli šatori ili šatori krem boje kao iz američkih filmova. Imate prostor, veliko dvorište, evo ideje kako da organizujete romantično venčanje iz bajke. Iznajmite šator koji je dovoljno velik da primi sve vaše zvanice. Profesionalna ekipa će šator montirati i učvrstiti tako da nemate o čemu da brinete. Okolo zelenilo i na sredini Vaš šator, pun svetlosti, divno dekorisan, pravo venčanje iz bajke! Još jedna prednost organizovanja svadbe u šatoru je i što ne može biti zagušljivo kao u zatvorenoj prostoriji, već prirodna ventilacija čini da se sve vreme svadbenog veselja osećate prijatno. Naročito ako je u Vašem kraju običaj da svadba traje duže od jednog dana šatori za svadbu su pravi izbor za Vas. Ukoliko organizujete malo intimno venčanje na koje ste pozvali najuži krug ljudi, onda je za vas savršeno rešenje pagoda. Pagoda je vrsta šatora koji je otvoren sa svih strana i služi kao zaštita od sunca u toplim danima. Savršeno malo venčanje na otvorenom, okruženi zelenilom i svežinom uživaćete u svakom momentu! Možda nisete razmišljali o venčanju na otvorenom, ali kada pogledate kako izgledaju šatori za venčanja koji su ovde u ponudi, videćete da je upravo to ona romantika kojoj težite. Ovi šatori nisu samo pogodni za venčanja i druge proslave već i za sajmove i izložbe na trgovima u gradovima.
Back to Top