Satovi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Satovi Beograd
insa-industrija-satova-satovi
SATOVI BEOGRAD INSA INDUSTRIJA SATOVA Insa je osnovana 1950.godine kao fabrika satova da bi danas postala značajan proizvođač satova i satnih mehanizama, merila tečnosti i gasa kao i mnogih drugih proizvoda iz domena merne tehnike i precizne mehanike.
zlatara-andrejevic-satovi

Zlatara Andrejević

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 130 011 2447361
PRODAJA RUČNIH SATOVA BEOGRAD.
Satovi FREDERIQUE CONSTANT Osnovna filozofija i vrednost brenda je da Frederique Constant Geneve satove ne ograniči samo na uski, elitistički krug poznavalaca već da omogući većem broju entuzijasta da uživaju u kvalitetnim švajcarskim, klasičnim časovnicima po razumnim cenama.
Svi satovi se sastavljaju ručno u fabrici u Ženevi.
Vrhunski majstori ih potom temeljno kontrolišu savremenom opremom kako bi se obezbedilo besprekorno funkcionisanje i preciznost.
Uz kreativnost i uporan trud da se novim rešenjima poboljšaju tehničke karakteristike, ovi časovnici postaju izuzetno vredne vremenske mašine.
Glavna misija Frederique Constant-a je da se u svakom od modela prepoznaju tri osnovne vrednosti: dizajn, kvalitet i inovacije.
Satovi Alpina Istorija Alpina satova započinje davne 1883.godine kada je Gotlib Hauzer osnovao Udruženje švajcarskih časovničara Alpina, gde je okupio vodeće časovničare tog vremena, koji su ubrzo postali poznati kao Alpinisti.
Danas ovaj brend predstavljaju četiri glavne kolekcija namenjene pilotima, ljubiteljima vodenih sportova, alpinistima kao i kolekcija namenjena damama.
Jedna od malobrojnih firmi koja ima u ponudi svoje manufacture modele, među poznavaocima časovničarstva predstavlja sinonim za sportski sat.
HIRSCH - narukvice za satove Kožni kaiševi za satove Hirsch su najfiniji, kvalitetni u svakom pogledu i imaju najluksuznije detalje pa nije čudo što mnogi čuveni brendovi za satove angažuju baš Hirsch da pravi narukvice za njih.
Autorizovani prodavac za Hirsch narukvice za satove Srbija, Beograd je Zlatara Andrejević. Hirsch porodica je počela da se bavi proizvodima od kože davne 1765 godine.
Od tada se tradicija prenosi sa generacije na generaciju.
Cilj svih proizvodnih aktivnosti kompanije Hirsch jeste da se za kožni kaiš za sat obezbedi dugovečnost, udobnost pri nošenju i estetska privlačnost u svakoj situaciji.
zlatara-vitanov-satovi

Zlatara Vitanov

Beograd, Vračar, Juzni Bulevar 37 011 2444326
PRODAJA EKSLUZIVNIH SATOVA BEOGRAD. Ponuda satova u Beogradu: Seiko ručni satovi, Seiko budilnici, Pulsar, Lorus, Poljot International, Casio. Preporučujemo vam ručni sat: Astron GPS solar To je jedini sat koji može da se prilagodi na svih 39 vremenskih zona na planeti Zemlji.
Najzad, potraga za totalno tačnim vremenom, svuda na planeti, je završena.
Razvijajući naš sopstveni patent, nisko-energetski GPS prijemnik, Seiko je bio u stanju da stvori sat koji automatski dobija vreme, vremensku zonu, dan i datum iz globalne mreže GPS satelita.
On prepoznaje svih 39 vremenskih zona na Zemlji.
zlatara-petite-geneve-pterovic-satovi
LUKSUZNI SATOVI U PRODAVNICI U BEOGRADU. U ponudi su kolekcije sledećih brendova: Rolex Oyster: Datejust, Datejust II, Datejust Lady 31, Day-Date, Cosmograph Daytona, Explorer, Explorer II, GMT-Master II, Milgauss, Oyster Perpetual, Rolex Deepsea, Sea-Dweller 4000, Sky-Dweller, Submariner, Yacht-Master, Yacht-Master II.
Rolex Cellini: Cellini Date, Cellini Dual Time, Cellini Time.
Tudor Watches: Fastrider, Heritage, North Flag, Pelagos, Style.
casovnicarsko-zlatarska-radnja-alisa-satovi
PRODAJA SATOVA U BEOGRADU.
Bavimo se prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih.
Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Još davne 1972 godine Nuhi Husnijar osnovao je časovničarsko- zlatarsku radnju.
I dan danas ovaj porodični posao obavljamo revnosno, predano i profesionalno.
Delatnost radnje proširena je 2001 godine.
zlatara-aurelija-satovi

Zlatara Aurelija

Beograd, Žarkovo, Trgovačka 7a 011 2398271
MALOPRODAJA SATOVA U BEOGRADU.
Maloprodaja satova (CASIO, ESPRIT) . Luksuzni Casio i Esprit satovi iz našeg asortimana oduševiće Vas svojom pouzdanošću u svakom trenutku, kao i savršenom elegancijom i otmenošću.
Mi vam nudimo više desetina modela, a vi odaberite onaj sat koji vam se najviše dopada i koji najbolje možete uklopiti uz vaš stil.
zlatarna-celje-satovi

Zlatarna Celje

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 3120786
PRODAVNICE SATOVA U BEOGRADU U Zlatarni Celje.
PRODAVNICE SATOVA U SRBIJI U Zlatarni Celje.
Satovi: Muški Satovi, Ženski Satovi, Dečiji Satovi.
U ponudi je robna marka Lencia satova, elegantni, prefinjeni satovi za moderne žene i muškarce.
Lencia ručni satovi u prodavnicama Zlatarne Celje.
braca-mircic-optika-satovi

Braća Mirčić optika

Beograd, Mladenovac, Kralja Petra I 186 011 8232755
SATOVI BRAĆA MIRČIĆ Kolekcije satova za svaku priliku i trenutke koji ostaju. Od 1898.godine gradimo vreme sa stilom, kvalitetom i preciznošću. Prepoznajte trenutak.
Back to Top