Sečenje betona Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sečenje betona Beograd
dak-beocin-secenje-betona
SEČENjE BETONA.
Dugi niz godina bavimo se specijalnim građevinskim radovima - sečenjem i bušenjem (kernovanjem) armirano betonskih ploča i zidova mašinama sa dijamantskim sečivima.
Sečenje i bušenje betona obavljamo brzo, kvalitetno i precizno, bez jakih vibracija, tako da nema opasnosti za oštećenje okolnih područja.
Beton sečemo do debljine 200 mm.
Bušenje rupa u betonu od Ø 50 mm do Ø 80 mm debljine zida od 500 mm.
Takođe vršimo i usluge sečenja asfalta.
LOKACIJE
Jedna od tehnika sečenja betona je sečenje dijamantskom tehnikom, bez krunjenja delova za koje želimo da ostanu netaknuti, što za posledicu ima idealno ravano izrezanu površinu. Dijamanstko sečenje betona naime podrazumeva upotrebu vode, odnosno poznato je kao mokro sečenje, kako bi se dijamantska sečiva koja se tokom rada zagrevaju, dovoljno rashladila a takođe i da ne bi nastala velika količina prašine usled rada. Sam pojam sečenje betona uglavnom ljude asocira na stvaranje velike buke, proizvođenje neprijatnih vibracija i dizanje prašine. Međutim, razvoj tehnologije doveo je do toga da danas postoje veoma efikasni alati i oprema koja služi za tzv. dijamantsko sečenje betona. Kao najtvrđi materijal na svetu, dijamant je u stanju da iseče i najžilavije armirane betone, pa čak i samu armaturu i to bez stvaranja buke, vibracija i bez podizanja prašine. Pri tome, dobijeni preseci su savršeno precizni, ravni i glatki i ne zahtevaju dodatnu obradu, a okolne betonske površine ostaju potpuno neoštećene. Sečenje je moguće u svim pravcima – horizontalno, vertikalno ili koso, pod bilo kojim uglom. Sečenje betona je prilično komplikovan posao koji zahteva profesionalni pristup i bogato iskustvo ljudi koji izvode radove.
Back to Top