Selidbe Beograd

Registruj se
Prijavi se
Selidbe Beograd
prevoz-011-selidbe
SELIDBE BEOGRAD PREVOZ 011 U zavisnosti od količine robe, u minimalnom roku, na vašoj adresi su kombi ili kamion.
Bilo da su selidbe u pitanju, odvoz materijala, prevoz iz jedne firme u drugu, šta god, mi smo tu.
Vaša roba je sa nama sigurna.
Možemo se pohvaliti najkvalitetnijim prevoznim sredstvima, o kojima danonoćno vodimo računa.
Redovni tehnički pregledi i čistoća naših vozila su još jedna prednost naše firme.
Vaša roba je sa nama bezbedna.
Osim što je prevoze iskusni vozači, ona je i obezbeđena kutijama, koje takođe nudimo, folijama i drugim zaštitnim materijalima. Raspolažemo sa više vrsta prevoznih sredstava.
Za selidbe manjeg obima, na raspolaganju su vam kombi vozila, dok za veće imamo kamione.
Ukoliko želite da vaše stvari stignu na novu adresu, bez bojazni da će biti oštećene, mi smo prava kompanija za vas. Robu možete transportovati kaminom, kombijem ili pikapom, sve u vasnosti od količine i težine.
Posedujemo velike kamione za transport i do 24 tone.
Manja kombi vozila do 1.5 tone nosivosti.
panco-selidbe-selidbe

Pančo selidbe

Novi Beograd, Danila Lekića Španca 14 011 2284326 |
069 776651 |
cena: Cenovnik
SELIDBE BEOGRAD PANČO SELIDBE Pančo doo na teritoriji Beograda posluje od 2004.godine i za njom je preko hiljadu uspešno odrađenih selidbi i zadovoljnih mušterija.Tim agencije Pančo je sastavljen od mladih i dobro obučenih radnika, iskusnih i pažljivih sa Vašim stvarima.
Sva vozila su tapacirana, to jest namenski su opremljena za selidbe.
Tovarni prostor je obložen itisonima, dok se za zaštitu nameštaja u vozilu dodatno koriste kartoni i puc-puc folije.
Po potrebi, nameštaj se vezuje sigurnosnim kaiševima.Ukoliko imate bilo kakve nedoumice vezano za preseljenje vaseg doma ili poslovnog prostora pozovite nas i radnik ekipe Pančo će doći do Vas na besplatnu procenu selidbe i dogovoriti se sa Vama oko svih detalja i posavetovati Vas kako da se najbolje pripremite za selidbu i da li je potrebno nešto od vašeg namestaja demontirati.
Preseljenje u novi dom je vrlo stresno. Pored gomile kutija, nameštaja, čišćenja novog prostora, tu je i nezaobilazna nervoza. Ali, uz dobru organizaciju, ulazak u novi životni prostor može biti i prijatno iskustvo. Razne službe koje se bave selidbama i transportom robe su Vam na raspolaganju. Pouzdanim i kvalitetnim kombi ili kamionskim prevozom oni će Vam u najbržem mogućem roku spakovati sve Vaše stvari i ostali nameštaj i preseliti Vas kako na području Vašeg grada tako i u sve druge gradove Srbije pa čak i inostranstva. Ukoliko planirate da se preselite u novi stan ili poslovni prostor prepustite to iskusnoj i pouzdanoj agenciji za selidbu i na taj način uštedite vreme, novac i sačuvajte vaše stvari od oštećenja. Beograd je jedan ogroman grad u kojem boravi, živi, radi i studira preko dva miliona ljudi. U jednoj ovakvoj metropoli, sa takvim ubzranim i nepredvidivim načinom života selidbe su svakodnevna pojava. Iz dana u dan, ljudi se sele iz iznajmljenih stanova, u druge iznajmljine stanove, iz jednog lokala u drugi lokal, iz kancelarije u kancelariju, iz jednog poslovnog ili sporstkog prostora u drugi slični prostor…takvih selidba u Beogradu po nekoliko je dnevno i to u svim krajevima ovog grada. Nisu retke ni selidbe sa jednog kraja na sasvim drugi kraj grada, sa periferije u sami centar i sl. Zbog sve te brzine, i tog ludila koje je, u ovom gradu punom života, stalno prisutno agencije koje pomažu kod selidba, u Beogradu, su zaista neophodne. Ukoliko ste već imali prilike da se selite, bilo iz stana, bilo iz kancelarije onda ste verovatno svesni koja je to muka, i koliko se stvari mogu zakomplikovati. Jedno je sasvim sigurno, agencije za selidbe će Vam sigurno smanjiti stres i nervozu, ako ne i potpuno ukloni iz Vašeg života.
Back to Top