Servis autobusa Beograd

Registruj se
Prijavi se
Servis autobusa Beograd
Servis autobusa Beograd nudi najbolje servise autobusa u Beogradu i kompletan spisak servisa za autobuse.
Cene popravke i servisa autobusa zavise od više činilaca.
Autobusi se servisiraju u posebnim uslovima, tako da servisi za autobuse moraju zadovoljavati sve neophodne preduslove da se u njima vrši kvalitetna popravka i redovan servis svih tipova autobusa.
Redovno servisiranje autobusa veoma je važno zbog bezbednosti putnika, vozača i svih učesnika u saobraćaju.
Za servis i popravku autobusa potrebno je imati adekvatan prostor u vidu hale ili hangara koji je opremljen svim alatima i mašinama za pravilnu dijagnostiku, otklanjanje kvarova na autobusu i zamenu delova.
Redovnim servisiranjem autobusa koje je povereno vrhunskim stručnjacima iz ove oblasti obezbediće i duži vek trajanja vaših autobusa.
bus-servis-dragan-servis-autobusa

Bus servis Dragan

Beograd, Veliki Mokri Lug, Vizantijska 18a 011 3461415
SERVIS AUTOBUSA BEOGRAD.
SERVIS ZA AUTOBUSE.
BUS SERVIS DRAGAN je servis za autobuse čija je delatnost popravka i servisiranje svih tipova autobusa.
Nudimo vam kvalitetnu i brzu uslugu.
SERVIS AUTOBUSA - GETRIEBETECHNIK Usluge servisa i remonta autobusa.
Neki ljudi vole automobile, drugi vozove, dok treći obožavaju autobuse. Kako je primena autobusa široka i kako autobusi uglavnom služe za prevoz dece i putnika, za njih važe posebne mere bezbednosti. Svaki autobus koji služi za organizovan prevoz dece mora ispunjavati posebne uslove. Osim redovnog servisa i kontrole celokupnog vozila, i higijena aunutar autobusa mora biti na visokom nivou. Unutrašnjost autobusa ne sme biti oštećena niti prljava. Sva sedišta moraju biti tapacirana i imati naslon za glavu i rukohvat, dok klima i grejanje moraju takođe savršeno funkcionisati. Autobus predviđen za prevoz do 50 osoba mora imati najmanje po jedan izlaz za spašavanje na bočnim stranama vozila. Autobus predviđen za prevoz više od 50 osoba mora imati najmanje po dva izlaza za spašavanje na bočnim stranama autobusa. Bilo da je autobus namenjen za prevoz dece ili drugih osoba, postoje stvari koje se moraju poštovati. Zato je svakako neophodno da bilo koji prevoznik, pred polazak autobusa na put, odveze autobus u ovlašćeni servis za autobuse i proveri isparvnost delova autobusa.
Back to Top