Servis fotoaparata Beograd

Registruj se
Prijavi se
Servis fotoaparata Beograd

Servis Beo Digital

Beograd, Savski venac, Nemanjina 40 011 3650048
SERVIS FOTOAPARATA U BEOFRADU. POPRAVKA FOTOAPARATA BEOGRAD. Na fotoaparatima vršimo servis: Mehaničkih oštećenja na objektivima. Popravku matičnih, procesorskih ploča. Popravku napajanja. Zamenu ccd senzora. Popravku blic modula. Zamenu lcd ekrana. Zamenu usb konektora. Popravku elektronike kola za punjenje baterije. Zamenu oštećenih delova kućišta. čiščenje cmos i ccd senzora i optike. Podešavanja autofokusa i ostala podešavanja. Zamenu blende na objektivu. Zamenu zavesica na dslr fotoaparatu. Zamena tastera za okidanje i popravke tastature.

Servis SS Digit

Beograd, Palilula, Kraljice Marije 29 011 3223674 |
011 3370369 |
POPRAVKA DIGITALNIH FOTOAPARATA BEOGRAD. Servis digitalnih fotoaparata. SS Digit je ovlašćeni servis za Sony digitalne fotoaparate. Pored Sony uređaja vršimo popravku digitalnih fotoaparata i drugih proizvođača: Canon. Fujifilm. Panasonic. Samsung. JVC. Servisiramo fotoaparate i drugih proizvođača. Servis fotoaparata vršimo u najkraćem mogućem roku i pri tom koristimo originalne delove i delove najvećeg kvaliteta. Mi smo jedan od najvećih servisa fotoaparata u Beogradu. Ukoliko niste iz Beograda, vaš fotoaparat možete poslati bilo kojom kurirskom službom na našu adresu. Pre svake popravke fotoaparata vršimo pregled i utvrđivanje kvara koji su potpuno besplatni. Servisiramo DSLR fotoaparate, kao i foto i studijsku opremu. Sve delove obezbeđujemo u najkraćem mogućem roku. Na sva pitanja u vezi servisa digitalnih fotoaparata rado ćemo odgovoriti!

BG Elektronik

Beograd, Dorćol, Dunavska bb 011 2086666
POPRAVKA I SERVIS DIGITALNIH FOTOAPARATA U BEOGRADU. Servisiranje i popravka SLR fotoaparata. Servisiranje i popravka digitalnih fotoaparata.

Foto Servis DS

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 40 011 3243543 |
011 3226942 |
SERVIS FOTOAPARATA U CENTRU BEOGRADA. DS se bavi opravkom svih foto aparata i foto opreme isključujući NIKON. DS je ovlašćeni servis za proizvode marke FUJI, objektive i bliceve marke SIGMA i rasvete kineske proizvodnje JIN-HUI. Popravlja još CANON foto aparate, bliceve METZ kao i rasvetna tela marke BOWENS I MULTI BLIC. Na servis se primaju i mnogi drugi proizvođači ako pregledom ustanovimo da imamo odgovarajuće delove. Po prijemu nad uređajima se vrsi detaljan pregled koji DS ne naplaćuje i strankama se prvo kaže cena opravke. Po popravci servis daje garanciju od 6 meseci.
Back to Top