Servis klima uredjaja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Servis klima uredjaja Beograd
shop-invest-servis-klima-uredjaja
SERVIS KLIMA UREĐAJA BEOGRAD SHOP INVEST Servis klima uređaja vrši servisiranje i popravku klima uredjaja.
vertical-system-servis-klima-uredjaja
SERVIS KLIMA UREĐAJA - VERTICAL SYSTEM - montaza i servis klima uređaja
steelsoft-servis-klima-uredjaja

Steelsoft

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 71 011 3757555
SERVIS KLIMA UREDJAJA BEOGRAD U sastavu preduzeća Steelsoft postoji servis za ugradnju i odrzavanje sa širokom mrežom podizvođača-saradnika, tako da smo poziciji da izdržimo i najveće talase prodaje i instalacije klima uređaja u sezoni, kao i izvođenje velikih instalaterskih projekata. Posao ugradnje radimo po svim vazećim standardima kako bismo osigurali dugotrajan rad samih uređaja i zadovoljili ekoloske i sigurnosne standarde.
Profesionalno opremljena i obučena ekipa servisera pobrinuće se da jedinice budu instalirane i da funkcionisu besprekorno, kako u garantnom, tako i u vangarantnom. Konstantan veliki lager, kako sobnih tako i komercijalnih uređaja (multisistemske inverterske i neinverterske kasetne, parapetne, kanalske jedinice, zidne i art cool jedinice,VRV sistemi, rooftopovi) nam omogućava brzu isporuku i kontinuirano praćenje partnera pri isporuci i montaži, a i promptno reagovanje na eventualne kvarove za kompletnu paletu LG proizvoda iz oblasti klimatizacije u sezoni i vansezoni, tako da u većem broju slučajeva eventualne kvarove rešavamo u roku od svega 24 h. Naši serviseri opremljeni su svim potrebnim alatima i uređajima u skladu s visokim europskim normama po pitanju dijagnostike i otklanjanja kvarova, ekologije kao i testiranja uređaja.
Steelsoft je ovlašćeni LG centralni servis što nam omogućava veoma brz pristup rezervnim delovima preko centralnog lagera u Holandiji.
U 2007.godini proglašeni smo najboljim regionalnim LG servisom za klima uređaje od strane centrale LG electronics -a.
Steelsoft je strateški opredeljen da održava visoke standarde u servisiranju, tako je 2009.godine ponovo proglašen od strane LG ELECTRONICS-a najboljim regionalnim LG servisom za klima uređaje.
samsara-klima-uredjaji-servis-klima-uredjaja
SERVIS KLIMA UREĐAJA BEOGRAD SAMSARA KLIMA UREĐAJI Samsara servis pruža kompletnu uslugu servisiranja i održavanja klima sistema u garantnom i vangarantnom roku.
Ušteda električne energije redovnim servisom je veća nego što vas košta godišnja cena servisa.

BG Elektronik

Beograd, Dorćol, Dunavska bb 011 2086666
SERVIS KLIMA UREĐAJA U BEOGRADU. POPRAVKA KLIMA UREĐAJA BEOGRAD. BG Elektronik pruža uslugu popravke i servisiranja svih vrsta klima uređaja. Godišnje održavanje i servis klima uređaja. Popravka klima uređaja.
SERVIS KLIMA UREĐAJA - SOS MAJSTOR Popravka i održavanje kluma uređaja.

Servis Beograd

Beograd, Sremčica, Krečanska 32 064 0333903
SERVIS KLIMA UREĐAJA - SERVIS BEOGRAD Kvalitetno servirisanje klima uređaja pruža Servis Beograd.

Termodinamik

Beograd, Zemun, Mitrovačka 10 069 656331
SERVIS KLIMA UREĐAJA - TERMODINAMIK Dugogodišnje iskustvo u servisiranju klima uređaja.

Geming

Šabac, Nikole Colovića 22 063 8735810
SERVIS KLIMA UREĐAJA - GEMING Servisiranje klima uređaja Šabac.
Back to Top