Servis motocikala Beograd

Registruj se
Prijavi se
Servis motocikala Beograd
Servis motocikala Beograd, servis za motocikle Beograd, servisiranje i popravke motocikala cene i cenovnici u servisima motocikala u Beogradu - ako ste ponosni vlasnik motocikla treba Vam najbolji servis za motocikle u Beogradu a nići ćete ga u okviru kategorije srvis motocikala Beograd.
Spisak servisa motocikala je pred Vama i treba da znate da bilo koji tip motora odnosno motocikla da imate možete is se obratiti.
Neki od najtraženijih su servis za motocikle kawasaki, servis za motocikle yamaha, servis za motocikle suzuki , servis za motocikle honda, međutim tu su servisi i za sve druge marke motociklala bilo da se radi o vespama, sportskim motorima ili velikim čoperima.
Možda ste bajker u duši ili samo koristite pogodnosti provlačenja kroz gradsku gužvu motociklom, bilo kako bilo redovno održavajte svoj motocikl u nekom od servisa za motocikle koje odaberete na ovoj strani.
kiler-auto-servis-motocikala

Kiler Auto

Beograd, Zemun, Tošin bunar 63b 011 2100964
SERVIS MOTOCIKALA BEOGRAD AUTO CENTAR KILER AUTO
modena-motors-servis-motocikala

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
SERVIS MOTOCIKALA BEOGRAD MODENA MOTORS U servisu Modena Motors rade se i specifične popravke motocikala (ispravljanje ramova, viljušaka, felni, plastičarski radovi, farbanje, limarija, vulkanizerske usluge, varenje, obrade, hilznovanja,… ) i sve ostalo što je vezano za motocikle i skutere.
Sezona vožnje motociklima već je naveliko u toku, a veliki broj vozača nije odradio prolećni servis. Podsećamo vas na važnost održavanja gradskog dvotočkaša. Svaki motocikl ima svoje propisane servisne intervale. Mopedi od 50 ccm uglavnom se servisiraju na hiljadu, šest i dvanaest hiljada kilometara. Slični su intervali i kod nešto snažnijih modela. Prilikom svake posete ovlaštenog servisa, serviser detaljno pregleda motocikl, izmeni potrebno i upoznaje vlasnika sa stanjem dvotočkaša, i da ga upozori na eventualne buduće izmene, stoga je kompletnu brigu o dvotočkašu najbolje prepustiti profesionalnim serviserima. Veliku stvar za svoj motocikl vlasnik će učiniti ako ga adekvatno garažira, naročito preko zime. Gume valja menjati svakih deset hiljada kilometara, no nije preporučljivo strogo se držati tog pravila. Ukoliko motocikl dugo stoji, guma nakon nekog vremena otvrdne i gubi svoja vozna svojstva, pa iako možda ne izgleda potrošeno, nužna joj je zamena novom. Sledeća važna stvar su kočnice. Disk i kočione pločice moraju biti propisane debljine, a prilikom svake posete servisu iste se proveravaju i po potrebi menjaju. Takođe, proverava se i po potrebi dosipa kočiono ulje.
Back to Top