Servis skutera Beograd

Registruj se
Prijavi se
Servis skutera Beograd
Servis skutera Beograd, servisi za skutere u Beogradu, cene popravke skutera - kad je sezona voženja skutera u servisima za skutere u Beogradu imaju pune ruke posla.
Cena popravke skutera u Beogradu je neznatno različita u servisima skutera, a na ovoj strani smo izdvojili spisak najboljih servisa skutera u Beogradu.
Redovnim servisiranjem i održavanjem Vašeg skutera obezbeđujete udobnu vožnju i lako probijanje kroz beogradske gužve.
Nemojte voziti skuter na popravku u servise koji nisu za to specijalizovani nego u servise skutera u kojima radi stručno i obučeno osoblje.
Pozovite ih ili im pišite preko našeg sajta kako biste zakazali servis ili popravku skutera.
modena-motors-servis-skutera

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
SERVIS SKUTERA BEOGRAD MODENA MOTORS U servisu Modena Motors rade se i specifične popravke motocikala (ispravljanje ramova, viljušaka, felni, plastičarski radovi, farbanje, limarija, vulkanizerske usluge, varenje, obrade, hilznovanja,… ) i sve ostalo što je vezano za motocikle i skutere.
LOKACIJE
Leto je kao stvoreno za vožnju skuterima, i nema pravog uživanja bez toga. Naravno, upotreba skutera i svih dvotočkaša u saobraćaju podrazumeva i velike rizike, medjutim, uz laganu vožnju, sa homologiranom kacigom, dobrim gumama i kočnicama, i uz stalnu upotrebu sirene, i veliku opreznost, – vožnja skutera je savršena stvar. Verovatno ste čuli da skutere valja servisirati, a kad zatreba i popraviti. Zamena ulja, filtera vazduha, dotezanje kaiša ili lanca, provera svećica itd. neophodna je minimum jednom godišnje, a ako vam neke stvari nisu jasne onda vam preporučujemo da svratite u neki od servisa za skutere i raspitate se na licu mesta. Brojni vozači uopšte ne održavaju skutere, pa čak ni ne menjaju ono najosnovnije - ulje i filtere. Kupovinom sve povoljnijih skutera, uglavnom onih od 50 ccm koji ne zahtevaju posebnu kategoriju, brojni vozači automobila odlučuju se za prodaju automobila i nabavku jednog takvog, što se uglavnom događa kad su u porodici dva vozila na četiri točka. Razlozi su jasni, tim potezom uštedi se velika svota novca kroz godinu dana, počevši od obveznog osiguranja i godišnje registracije pa do znatno manje potrošnje i jeftinijeg održavanja. Bez imalo preterivanja, mnogima ulaganja se završavaju kupovinom skutera i zaštitne kacige, a briga o dvotočkašu se eventualno svodi na dvadesetominutno pranje pre prve prolećne vožnje. Štednja na servisu skutera opasna po vozača, a i po ostale učesnike u saobraćaju!!!
Back to Top