Sigurnosna vrata Zemun

Registruj se
Prijavi se
Sigurnosna vrata Zemun
bravax-sigurnosna-vrata
Sigurnosna vrata.
ZAŠTO BRAVAX?
BRAVAX je pre 20 godina započeo posao sa SIGURNOSNIM BRAVAMA.
BRAVAX je uvoznik SIGURNOSNIH BRAVA i elemenata italijanskog proizvodjača ATRA - DIERRE.
SIGURNOSNA VRATA se proizvode isključivo po meri i želji kupca.
VISOK STEPEN KVALITETA i SIGURNOSTI.
Iz dugogodišnjeg iskustva BRAVAX je napravio SIGURNOSNA VRATA sa nadsvetlom i SIGURNOSNA VRATA koja idu na metalni štok, bez skidanja postoječeg metalnog štoka.
SIGURNOSNA VRATA radjena su od profilisanog lima 2mm, kutijastih profila, obloge debljine 10 mm.
BRAVAX u svoja SIGURNOSNA VRATA ugradjuje sigurnosne brave na kasa ključ, brave na cilindarđača.
KARAKTERISTIKE SIGURNOSNIH VRATA: rađena od profilisanog lima 2mm, debljina krila 70 mm i 55 mm, obloge univer 10 mm, brava sa kasa ključem i kodiranim ključem, mogućnost dodatne brave ili duple brave, proizvode se isključivo po meri i želji kupca, visok stepen kvaliteta i sigurnosti.
sztr-sigurnost-sigurnosna-vrata
Sigurnosna vrata, jer dom čine mnoge stvari, sitnice, detalji.
Bez nekih se može a bez nekih ne.
Jedna stvar bez koje dom sigurno ne može su vrata.
Mi smo se opredelili za prodaju ulaznih sigurnosnih vrata za Vaš dom.
Naša vrata će učiniti da se u Vašem domu osećate sigurno.
Pozivamo Vas da nas posetite i izaberete sigurnosna ulazna vrata prema Vašim potrebama.
Svi modeli sigurnosnih vrata koji su zastupljeni u našem objektu postoje već godinama i to je siguran znak njihovog kvaliteta.
Jer jedno je rešeto koje je za sve isto - a to je vreme.
A naša sobna vrata će uneti toplinu u Vaš dom.
Pored povoljnih cena za Vas smo obezbedili prevoz i ugradnju, servis 24h, garanciju, plaćanje čekovima.
Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći u odabiru pravih vrata za Vaš dom.
Izaberite sigurnost sa našim vratima.
all4home-inzenjering-servis-sigurnosna-vrata
SIGURNOSNA VRATA BEOGRAD.
Veliki izbor sigurnosnih vrata.
Vođen idejom da je potrošač na prvom mestu, Inženjering servis se postarao da svojim kupcima obezbedi širok asortiman programa sigurnosnih vrata, kako iz uvoza tako i domaćih proizvođača, i sve to po jako pristupačnim cenama.
samigo-invest-sigurnosna-vrata
SIGURNOSNA VRATA SAMIGO INVEST SAMIGO INVEST doo je ovlašteni distributer sigurnosnih i protivpožarnih vrata.
SAMIGO INVEST doo je do sada opremio više stambenih i poslovnih objekata u Pančevu, Vršcu, Beogradu i na Zlatiboru, a radio je i za firme VIT INVEST, PARTENON, DOMUS, NOVI DOM i sl.
tehni-beograd-sigurnosna-vrata

Tehni Beograd

Beograd, Zemun, Novosadski put bb 011 3774372 |
011 3774374 |
SIGURNOSNA VRATA TEHNI BEOGRAD Zahvaljujući stabilnom i konstantnom napretku, kompanija je proširivala svoje aktivnosti pa je otvorila nekoliko novih firmi I podružnica u okruženju.
Tako je pored firmi u Bugarskoj, Poljskoj I Nemačkoj, 2003.godine otvorena I firma “TEXNI DOO” u Beogradu.
adnjih nekoliko godina akcenat je stavljen na razvoj aluminijumskih vrata nove generacije.
Za vrlo kratko vreme postignut je veliki napredak tako da se sada aluminijumska vrata „TEHNI“ ravnopravno takmiče sa konkurencijom u Nemačkoj, Francuskoj i Saudijskoj Arabiji, za gde su obezbeđeni višegodišnji ugovori za izvoz.
Za kvalitet aluminijumskih vrata, a i ostalih proizvoda koji podležu atestiranju, obezbeđeni su atesti iz Nemačke (Rosenheim) i Francuske (CSTB).
bravarska-radnja-nedeljkovic-sigurnosna-vrata
SIGURNOSNA VRATA NEDELJKOVIĆ Bravarsko - ključarska radnja "Nedeljković" je osnovana 2007 godine.
Kvalitet proizvoda i usluga obezbedili su nam ugledno mesto na tržištu i poverenje naših klijenata. Konstantnim ulaganjem u nove tehnologije i edukaciju zaposlenih obezbedili smo profesionalan pristup poslovanju i rešili veliki broj zahteva koji su se našli pred nama.
super-vrata-sigurnosna-vrata

Super Vrata

Beograd, Zemun, Tošin bunar 106 011 3190121 |
060 0657000 |
SIGURNOSNA VRATA SUPER VRATA U našem asortimanu možete pronaći sigurnosna vrata u nekoliko varijanti sa različitim karakteristikama.
Najjednostavnija sigurnosna vrata poseduju jednu bravu, krilo je debljine 5 cm sa tri šarke i dodatnom leptir bravom za dnevno zaključavanje.
Imamo ih u dve boje , bela i mahagoni.
Sledeća sigurnosna vrata su sa jednom bravom, krilo je debljine 7cm sa četiri šarke i debljim limom u svojoj konstrukciji.
Takođe ih imamo u dve boje – bela i mahagoni.
Nešto viši nivo sigurnosti obezbeđuju sigurnosna vrata sa dve brave i dodatnim leptirom za dnevno zaključavanje, 4 šarke i najdebljim limom koje je karakteristično za uvozna sigurnosna vrata.
Imamo u više boja i dezena.
Medijapan vrata su ekskluzivni proizvodi koji odgovaraju željama najzahtevnijih kupaca.
U našoj ponudi možete pronaći i sigurnosna vrata sa polukrilom kao i vrata sa vitraž staklom ukrasnim i sigurnosnim.
beohram-sigurnosna-vrata

Beohram

Beograd, Zemun, Vojni put 2 165e 011 2612580 |
063 424822 |
SIGURNOSNA VRATA BEOHRAM BEOHRAM D.O.O.
je jedna od vodećih kompanija u Srbiji koja se bavi proizvodnjom, prodajom i pružanjem svih usluga iz oblasti PVC i ALU stolarije.
Vrlo uspešno poslujemo na tržištu dugi niz godina.
Naša misija je da domovi budu topli, sigurni i ekonomičniji.
LOKACIJE
Mnogi ljudi investiraju u sigurnost svojih porodica i traže pristupačne načine da to učine. Ako imate vrlo ograničen budžet i ne možete sebi da priuštite skupa rešenja, investiranje u sigurnosna vrata je mudra odluka. Mnogi eksperti veruju da kada uljez vidi sigurnosna vrata, on ne samo da je fizički sprečen nego takođe i psihološki. Vrlo verovatno će pomisliti da je prevelik rizik da pokuša da uđe. Na ovaj način provalnici su obeshrabreni i u najvećem broju slučajeva će odustati i potražiti neki manje obezbeđen objekat. Najvažnija funkcija sigurnosnih vrata je da ostave utisak da je vaš dom zaštićen i da je za provalnike najbolje da pronađu neku drugu kuću. Sigurnosna vrata vas štite od mogućih provalnika i omogućavaju vam da vidite ko je na vratima pre nego što ih otvorite. Odlična stvar u vezi sa ovim tipom vrata je to što su stilizovana. Pored toga što vas štite,ona i lepo izgledaju. Kada čujete reči sigurnosna vrata Beograd, pomislite da je to jedan prirodan spoj, jer u velikom gradu kao što je Beograd nikad nije zgoreg misliti na bezbednost u stanu ili kući. Srećom firme koje se bave prodajom sigurnosnih vrata u Beogradu nude veoma veliki izbor modela, tako da i oni sa plićim džepom ne treba da budu zabrinuti da ne mogu sebi da priušte sigurnosna vrata. Ukoliko ih još nemate u svom stanu, kući ili poslovnom prostoru, a pitate se - gde da nađem sigurnosna vrata koja su kvalitetna i bezbedna? Ima puno modela: sigurnosna vrata sa jednom ili dve sigurnosne brave, sa kasa ključem ili sa kodiranim cilindrom, sa tanjim ili debljim limom, sa drvenom oblogom ili bez nje, sa posebnim slojevima izolacije, skuplji modeli sigurnosnih vrata i oni jeftiniji, sa raznim dekorativnim oblogama, tako da se lako vizuelno uklapaju. Prepustite to stručnjacima za sigurnosna vrata iz Beograda, odaberite najbolja za vas i budite bezbedni!
Back to Top