Sigurnosna oprema, Sigurnosni sistemi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sigurnosna oprema, Sigurnosni sistemi Beograd
dsd-commerce-sigurnosni-sistemi-i-oprema

DSD Commerce

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 469 011 2861491
SIGUROSNI SISTEMI I OPREMA BEOGRAD DSD COMMERCE DSD Commerce kao ovlašćeni zastupnik firme ENDAL ima mogućnost da klijentima u Srbiji ponudi bezbednosne merdevine i sisteme zaštite od pada marke TURVATIKAS. Proizvod je jedinstven po jednostavnosti, a veoma efikasan i bezbedan, može doprineti i svakodnevnim poslovima održavanja ili montaže elemenata na visokim objektima ili krovovima.Padovi sa visokih građevina prilikom rada bez sigurnosnih sistema mogu biti fatalni.
Često, iako poseduju zaštitnu opremu, radnici izbegavaju da je koriste jer je glomazna i ometa ih i usporava u toku obavljanja posla.
schrack-technik-sigurnosni-sistemi-i-oprema

Schrack Technik

Beograd, Voždovac, Kumodraška 260 011 3092600
SIGURNOSNA OPREMA.
Schrack Technik sigurnosno osvetljenje.
Sve što Vam je potrebno za sigurnosno osvetljenje možete naći u Schrack Techniku. Montažni pribor za sigurnsne svetiljke, centralni nadzor za svetiljke sa sopstvenim napajanjem, grupne i centralne baterijske sisteme napajanja, sistemske module/elektronske balast/baterije sigurnosno osvetljenje, LED zamenski kit napajanja.
Kada danas govorimo o kvalitetu života, bezbednost ima posebno dragocenu vrednost. Broj provala je u porastu i veoma je važno, da brinemo o bezbednosti. Bezbednost veoma povećavamo, ako vodimo računa i bezbedno čuvamo novac, svoje dragocene stvari, dokument i sl. Uredno i bezbedno čuvanje omogućuju prizvodi sigurnosne opreme. Program sigurnosne opreme je vodeći program u društvu. Sigurnosna oprema je podeljena prema svojim karakteristikama u različite stepene sigurnosti.
Back to Top