Sistemi centralnog podmazivanja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sistemi centralnog podmazivanja Beograd

SKF Commerce

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10z/1 011 3115212 |
011 3116181 |
SISTEMI CENTRALNOG PODMAZIVANJA BEOGRAD SKF COMMERCE SKF rešenja za podmazivanje kreću se od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za automatsko centralizovano podmazivanje. Integrisana SKF rešenja za podmazivanje kombinuju našu ekspertizu na polju ležajeva, zaptivki i nadzora i praćenja stanja sa našim poznavanjem tribologije - nauke o trenju, habanju i podmazivanju. Takođe možete računati na vrhunsku tehničku podršku i usluge. Ovo uključuje programe upravljanja podmazivanjem kako bi se pružila pomoć prilikom izbora maziva, planiranja i praćenja - sve od strane jednog, pouzdanog partnera.
standard-trade-sistemi-centralnog-podmazivanja
SISTEMI CENTRALNOG PODMAZIVANJA STANDARD TRADE Pumpa doprema mast ili ulje iz centralnog rezervoara kroz distribuivne vodove do mesta koja je neophodno podmazivati i do elemenata mašine, i kompetan sistem funkcioniše u potpunosti automatski sa učestalošću koja je potrebna i tačnim količinama maziva.
Svaka tacka koja se podmazuje u sistemu je snabdevena sa optimalnom količinom maziva neophodnom za tu poziciju.
Trenje i podmazivanje se na ovaj način značajno umanjuju što znatno produžava servisne intervale, produžava radni vek i smanjuje troškove održavanja mašine a takode omogućava i značajno smanjenje potrošnje sredstva za podmazivanje.
Back to Top