Škola fotografije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škola fotografije Beograd
akademija-oxford-skola-fotografije
ŠKOLA FOTOGRAFIJE.
Fotograf izrađuje fotografije napravljene u fotografskoj radionici i to su najčešće fotografije namenjene izradi različitih dokumenata.
Pored toga, fotograf se odaziva na pozive za fotografisanje različitih vrsta privatnih svečanosti i mnogih javnih manifestacija čiji organizatori i učesnici žele da ih ovekoveče.
Fotografi se neretko opredeljuju za izradu tematskih i umetničkih fotografija.
Kurs za fotografa omogućava polaznicima sticanje osnovnih saznanja o tehnici pravljenja i izrade fotografija.
Pohađanjem kursa za fotografa polaznici će otkriti pomoću kojih aparata, sredstava i mašina mogu postići najbolji rezultat i time ostvariti najkvalitetniju izradu fotografija.
Akademija Oxford pruža Vam mogućnost da po najkonkurentnijim cenama završite najkvalitetniju obuku i kurs za fotografa.
Od samog nastanka, početkom devetnaestog veka, ljudi koriste fotografije kako bi zabeležili i ovekovečili sve bitne događaje. Na taj način, fotografije predstavljaju čuvare naših uspomena. Fotografisanje je deo svakodnevnog života, i danas kada skoro svako poseduje fotoaparat, koristimo ga kako bi zaustavili vreme u pravom momentu, ali i izrazili svoje ideje, stavove i emocije. Naravno postoji razlika između kvaliteta i fokusa fotografija koje su napravljene amaterski i onih koje je zabeležilo vešto oko profesionalca. Da bi napravio fotografiju visokog kvaliteta, profesionalni fotograf mora da poseduje specifična znanja. Pojedini fotografi specijalizuju se za različite oblasti: slikanje portreta, komercijalno fotografisanje, fotografisanje za potrebe nauke, fotografisanje pejzaža, novinarsko fotografisanje i umetničke fotografije. Bez obzira da li fotografišete amaterski ili vam je cilj da se time profesionalno bavite, dobro će Vam doći da upoznate male tajne velikih majstora fotografije. Fotografija nije nauka, mada može i tako da se gleda. Nije teška filozofija, mada svakako, može od nje čudo da se napravi. Ne treba da se bojite izučavanja fotografije. Kad se uvučete u izučavanje fotografije ne uvlačite se u lavirint, ništa strašno. Fotografisanje se uči po malo, kontinuirano, kao engleski jezik, čitav život.
Back to Top