Škole plivanja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škole plivanja Beograd
ŠKOLE PLIVANJA ROYAL WELLNESS CENTAR Uz naše kvalifikovano osoblje, škola plivanja za vaše najmlađe je još zabavnija! Ukoliko ste se nekada zapitali koji je pravi sport za vas, na pravom ste mestu! Novoorganizovana škola plivanja u sklopu Royal Wellness Centra je tu da pokrene svaki mišić u vašem telu! Pridružite nam se!

Bushido kids školica sporta

Beograd, Košutnjak, Kneza Višeslava 72 060 3758302
Struktura časova Program je namenjen deci od 3 do 14 godina, podeljenih u grupe prema uzrastu i sposobnostima. Škola plivanja obuhvata 1 ili 2 časa nedeljno. Časovi su u trajanju od 60 minuta.

Škola sporta Sporticus

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 148 065 3082667 |
064 2922261 |
Treninzi na bazenu Sportski klub Sporticus organizuje i obuku plivanja za polaznike svoje škole sporta. Reč je o treninzima sportskog plivanja, na različitim nivoima plivačkog znanja (od nivoa neplivača do savladavanja četiri stila plivanja). Treninzi se sprovode u bazenima namenjenim sportskom plivanju, sa adekvatnim uslovima za uspešnu realizaciju.

Školica sporta Sport kids

Novi Beograd, Bulevar Mihala Pupina 165a 064 1679897
Škole plivanja. OBUKA PLIVANJA. Časovi se sprovode na bazenima namenjenim deci (odgovarajuća temparatura vode, vazduha, odgovarajući higijenski uslovi) u trajanju od 45 minuta. Veoma je bitno da dete zavoli aktivnosti u vodi, jer boravak u vodenoj sredini u dečijem uzrastu ima ključni uticaj na pravilan rast i razvoj. Časovi plivanja se sprovode tokom novembra, decembra, marta i aprila meseca. Detinjstvo predstavlja telesno najburniju etapu ljudskog razvoja. Deca vole igre i učestvovanje u raznim aktivnostima i sportovima, a narocito vole da se takmiče. Da bi uticali na povećanje dečijeg sportskog potencijala, roditelji, treneri i rukovodeće osoblje često tragaju za najboljim programima treninga. Treneri često postaju uzori i deca mastaju o tome da jednog dana dosegnu uspehe Majkla Dzordana, Novaka Đokovića, Mesija… Medutim, velika je greska podvrgnuti decu programima treninga odraslih osoba. Deca su jedinstvena u svakom delu svog razvoja, sa različitim telesnim sposobnostima tokom odrastanja. Telesne i psiholoske promene koje se dogadaju u svakom delu njihovog razvoja povezane su sa promenama u ponašanju. Vrlo je vazno da osobe koje rade sa decom budu dobro upućene u sve telesne, emocionalne i kongitivne promene kroz koje deca prolaze tokom svog razvoja, tako da na osnovu toga osmišljavaju trening koji će najbolje odgovarati svakoj njegovoj fazi.
Back to Top