Škole programiranja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škole programiranja Beograd
akademija-oxford-skole-programiranja
ŠKOLA PROGRAMIRANJA Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje.
Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru.
Kursevi mogu biti individualni i grupni.
Naučite da programirate u C jeziku, kroz kurs i obuku za programski jezik C Oxford Akademije.
Kurs i obuka za programski jezik C: C je programski jezik opšte namene, koji karakterišu: mali broj izraza, moderna kontrola strukture podataka, i veliki broj operatera.
C jezik je organizovan u funkcijama, koje se posmatraju kao zasebne celine, a početna tačka, označena je kao glavna funkcija,ili funkcija „main“.
Ona poziva druge funkcije na izvršenje.
Kurs i obuka za programski jezik C++: Profesionalni programeri u svom radu najčešće koriste razvojna okruženja koja su bazirana na programskom jeziku C++.
Sadržaj kursa polaznika vodi u arhitekturu računara, struktuirano i objektno-orjentisano programiranje.
Kurs i obuka za Visual Basic: Visual Basic je programski jezik zasnovan na događajima i sastavni deo programskog okruženja Microsoft-a.
Kurs i obuka za JAVA: Programski jezik Java je objektno-orijentisan programski jezik.
Takođe je jedan od najpopularnijih programskih jezika današnjice.
Java je open - source jezik koji poseduje široko rasprostranjenu upotrebu u zajednici programera.
Kurs i obuka za JAVA SCRIPT: Java Script je skriptni jezik koji omogućuje da pravljenje interaktivnih web prezentacija.
Kurs za Java Web servise: Postanite programer.
Oxford Akademija nudi Vam najsavremeniji kurs za savladavanje osnova Java Web servisa.
Polaznici će biti u prilici da nauče metode razvoja ovog programskog jezika, koji služi za programiranje najraznovrsnijih sadržaja.
Java je jedan od najpopularnijih programskih jezika zbog prirodne prilagođenosti internetu, objektivne orijentacije i prenosivosti.
skola-programiranja-systempro-skole-programiranja

Škola programiranja Systempro

Beograd, Vračar, Svetozara Markovića 24 011 3243464
Škola programiranja za talentovanu decu otvorena je u okviru računskog centra SystemPro, kada je prva generacija polaznika polagala kvalifikacioni test.
Od tada je u školu upisano deset, i u toku je upis dvanaeste generacije učenika, sa preko 750 dece koja su pohađala Školu programiranja.
Predavanja drže vrhunski predavači, dobitnici brojnih nagrada na različitim međunarodnim takmičenjima, a neki su i sami završili Školu programiranja za talentovanu decu centra SystemPro.
Najbolja potvrda kvaliteta naše škole i naše metode jesu mnogobrojni domaći i međunarodni uspesi naših učenika.
Posebno želimo da istaknemo uspeh naših učenika koji se nekoliko godina za redom plasiraju u finalne runde prestižnog takmičenja u programiranju ImagineCup kompanije Microsoft i osvajaju medalje.
Izuzetno smo ponosni i na naše učenike koji su danas najuspešniji studenti na najprestižnijim univerzitetima u Velikoj Britaniji(Kembridžu), Srbiji i drugim zemljama, i talentovani programeri zaposleni u firmama u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Srbiji itd.
Mnogi od njih prvi put su se sreli sa programiranjem upravo u SystemPro-u.
Počevši od osnova jezika C u kome se rešavaju osnovni logički problemi programiranja, pa do modernog C# i programiranja Windows aplikacija, deca razvijaju programersku logiku kojom će biti sposobna da savladaju i najteže programerske izazove, i stiču iskustvo i znanja potrebna za pravljenje najzahtevnijih aplikacija.
Ova oblast je dominantna kroz sve godine u školi, jer predstavlja osnovu znanja svakog programera, i gotovo svi moderni jezici se u najvećoj meri zasnivaju na ovim principima.
Cilj je da nakon završetka naše škole svaki polaznik bude potpuno formiran programer, sa naučenim principima programiranja koji su univerzalni za sve tehnologije, i pomoću kojih će sa lakoćom moći da nauči bilo koji novi jezik ili platformu koja bude popularna u skorijoj budućnosti.
Učeći istoriju razvoja interneta i jezike za razvoj internet sajtova, od najjednostavnijih primena jezika HTML do najnaprednijih tehnologija, deca se upoznaju sa osnovnim principima pravljenja web sajtova i funkcionisanja interneta uopšte.
Razmatra moderan dizajn sajtova paralelno sa najnovijim tehnologijama za njihovo pravljenje, što uključuje Adobe DreamWeaver, kao i jezike PHP i ASP.NET.
Nakon završenih kurseva naši polaznici umeju da samostalno naprave ozbiljne, interaktivne i multimedijalne internet prezentacije.
Pravljenje web sajtova danas je jedna od najčešćih poslova programera danas, i zbog sve veće ekspanzije Interneta postaje neophodno znanje svakog programera, zbog čega se ova oblast detaljno obrađuje u starijim godinama naše škole.
Učeći na praktičnim i zabavnim primerima robota na Lego Mindstorms platformi, deca vide praktičan značaj učenja algoritama i računarske logike, i upoznaju se sa osnovnim idejama robotike i vrstama senzora i motora.
U kasnijim godinama programiranjem naprednijeg Arduino mikrokontrolera, koristeći različite senzore i motore koje imaju prilike sami da leme i povezuju, deca stiču uvid u sve aspekte samnostalnog pravljenja robota.
Osnovni roboti koje oni prave mogu da se samostalno kreću, prepoznaju kojim putem treba da idu i izbegavaju prepreke.
Robotika je sve popularnija grana razvoja tehnologije i veoma je perspektivna, posebno u oblasti kućnih robota za pomoć ljudima, kao i autonomnih vozila.
Primeri koje obrađujemo predstavljaju uvod u ozbiljnije bavljenje robotima.
Pri upoznavanju sa bazama podataka, polaznici uče osnove skladištenja podataka na računaru, njihovog povezivanja i obrade.
Učenje se počinje kroz Microsoft Access, gde se obrađuju osnovni principi relacionih baza podataka i način na koji se one prave.
Potom se prelazi na ozbiljniju i izuzetno korišćenu SQL Server bazu, i njeno povezivanje sa Internet prezentacijama i Windows aplikacijama, kroz razne korisne primere iz svakodnevnog života.
Ovo uključuje i obimno korišćenje drugij programskih jezika, poput C# ili PHP, pa se kroz projekte koji se rade tokom cele godine veoma produbljuje znanje iz ovih oblasti i razumevanje načina na koji se one povezuju.
Učenjem programskog okruženja za obradu slike Adobe Photoshop, polaznici uče kako da obrade sliku kojom nisu zadovoljni ili je pripreme za postavljanje na internet stranicu.
Kroz Adobe Flash okruženje uče se osnove 2D animacija, i prave jednostavni dodaci za internet stranice i naprednije igrice.
Konačno, ozbiljne trodimenzionalne animacije i modeli se obrađuju kroz 3D Studio MAX okruženje, nakon čega su deca upoznata sa osnovama svih vrsta pravljenja i obrade grafike na računaru.
Iako nije primarna oblast kojom se programeri bave, smatramo da je deo opšte informatičke kulture poznavanje programa za obradu slike i rad sa animacijama, i može biti od velike koristi u radu.
Zbog toga potenciramo i na ovoj oblasti računarske tehnike.

Esenca Software

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 68c 063 8542651
ŠKOLA PROGRAMIRANJA U BEOGRADU na osnovu koncepta NAUČI I RADI! Cilj je da se kroz obuku i odmah kroz praksu polaznici ubace na projekte i da odmah steknu utisak šta ih čeka u budućnosti nakon završenog kursa. Predavači su iskusni programeri koji imaju podršku sa Univerziteta eCampus iz Italije. Veliko iskustvo na već odrađenim projektima, predavači će preneti polaznicima, organizovati rad na projektima, stručnu praksu i stažiranje. U IT sektoru, praksa je broj 1!

ITAcademy

Beograd, Zemun, Cara Dušana 34 011 7856100 |
011 7856140 |
ŠKOLA PROGRAMIRANJA. Microsoft Web Development program obuhvata oblasti potrebne za sticanje veština za razvoj profesionalnih web aplikacija i sajtova uz rad sa bazama podataka. Pokriva sve ključne oblasti .NET tehnologije, kao i niz standardnih tehnologija potrebnih za izradu savremenih web sajtova. Polaznici će u toku programa koristiti razvojno okruženje Microsoft Visual Studio, Microsoft SQL Server, a biće obuhvaćeni i programski jezici C#, SQL, HTML i XML.
cet-skola-racunara-skole-programiranja

CET škola računara

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 6 011 3281614
cena: Cenovnik
ŠKOLA PROGRAMIRANJA BEOGRAD CET ŠKOLA RAČUNARA aučite programiranje andoid aplikacije,rad u Javi,upišite se na naše kuseve.
Škola računara CET je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika.
Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce.
Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata.
Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima.
Kursevi programiranja. PHP: Web tehnologije - upoznavanje sa svrhom, logikom i razvojem PHP-a, upoznavanje sa razvojnim okruženjem. osnove HTML-a i CSS-a - Get, Post i Server sistemski nizovi. Osnove programiranja, promenjive, nizovi, petlje, uslovi, standardne funkcije, korisnicke funkcije. Objektno orijentisano programiranje - klase, objekti, metodi, parametri, nasledjivanje klasa. Bezbednost modovi citanja pisanja i prava pristupa - Primeri: validacije, čitanje i pisnje u fajl (korisnicke forme i log fajlovi), upload sadržaja. Osnove MySql Servera.
Programiranje je veština izrade računarskih aplikacija koja predstavlja jedno od najperspektivnijih zanimanja i grana privrede u modernom društvu. Nije nepoznanica da je programiranje glavna profesija 21. veka, što dokazuju i ogromne sume novca koje se izdvajaju da bi se obezbedili samo najbolji programeri za veb sajtove i aplikacije velikih kompanija. Naravno, uvek je bolje imati početno znanje, ali je moguće ući u svet programiranja bez obzira na prethodno iskustvo i godine. Ukoliko se fokusirate na nešto dovoljno dugo, savladaćete to bez problema. Da bi neko postao programer, potrebna je pre svega želja za učenjem. Tehnologije svakodnevno napreduju, i ono što trenutno neki programer zna, kroz određeni vremenski period neće biti dovoljno. Potrebno je stalno dopunjavanje i osvežavanje znanja, i izučavanje novih tehnologija. Najbitnije je pratiti nova dešavanja, istraživati internet u potrazi za novim stvarima koje mogu da budu prilično važne za razvoj programera i njegovih sposobnosti. U programiranju nije bitno u kom programskom jeziku radite, već koliko brzo, i koliko efektivno možete da rešite neki problem. Za koji god programski jezik da se odlučite nećete pogrešiti, u svakom može da se razvija logika. Što se tiče izbora, najbolje je doneti odluku na osnovu sopstvenih interesovanja.
Back to Top