Škole programiranja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škole programiranja Beograd
akademija-oxford-skole-programiranja
ŠKOLA PROGRAMIRANJA Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje.
Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru.
Kursevi mogu biti individualni i grupni.
Naučite da programirate u C jeziku, kroz kurs i obuku za programski jezik C Oxford Akademije.
Kurs i obuka za programski jezik C: C je programski jezik opšte namene, koji karakterišu: mali broj izraza, moderna kontrola strukture podataka, i veliki broj operatera.
C jezik je organizovan u funkcijama, koje se posmatraju kao zasebne celine, a početna tačka, označena je kao glavna funkcija,ili funkcija „main“.
Ona poziva druge funkcije na izvršenje.
Kurs i obuka za programski jezik C++: Profesionalni programeri u svom radu najčešće koriste razvojna okruženja koja su bazirana na programskom jeziku C++.
Sadržaj kursa polaznika vodi u arhitekturu računara, struktuirano i objektno-orjentisano programiranje.
Kurs i obuka za Visual Basic: Visual Basic je programski jezik zasnovan na događajima i sastavni deo programskog okruženja Microsoft-a.
Kurs i obuka za JAVA: Programski jezik Java je objektno-orijentisan programski jezik.
Takođe je jedan od najpopularnijih programskih jezika današnjice.
Java je open - source jezik koji poseduje široko rasprostranjenu upotrebu u zajednici programera.
Kurs i obuka za JAVA SCRIPT: Java Script je skriptni jezik koji omogućuje da pravljenje interaktivnih web prezentacija.
Kurs za Java Web servise: Postanite programer.
Oxford Akademija nudi Vam najsavremeniji kurs za savladavanje osnova Java Web servisa.
Polaznici će biti u prilici da nauče metode razvoja ovog programskog jezika, koji služi za programiranje najraznovrsnijih sadržaja.
Java je jedan od najpopularnijih programskih jezika zbog prirodne prilagođenosti internetu, objektivne orijentacije i prenosivosti.
To znači da se Java izvorni programi prevode u takozvani “bajt kod”, koji se izvršava na Java virtuelnoj mašini, a ne na nekom određenom uređaju, tako da se Java programi mogu izvršavati na raznim platformama, direktno.
Takođe, ovaj programski jezik je usavršen tako da su izbačeni svi komplikovani koncepti sintakse programiranja, za koje se smatralo da zbunjuju programere.
Jedna od prednosti Jave je što može biti simulirana na bilo kom računaru ili Android uređaju.
KURS I OBUKA ZA PHP: PHP (Hypertext Preprocessor) je specijalizovani skriptni jezik prvenstveno namenjen za izradu dinamičnih web prezentacija.
Veoma je rasporstranjen u zajednici programera, a popularnost je stekao zbog svoje jednostavnosti i sintakse nasleđene iz programskog jezika C.
PHP je open - source jezik.
Ukoliko ste već završili sa PHP kursom za izradu aplikacija za Web, vreme je da krenete sa pohađanjem kursa napredni PHP Oxford Akademije.
PHP je jednostavan i moćan programski jezik.
Napredni PHP koristi se za zahtevnije, višeslojne aplikacije.
PHP programski jezik koristi se za uspešne Web aplikacije, kao što je najpopularnija društvena mreža Facebook, ili Wordpress.
Kurs i Obuka Baze Podataka MySQL: MySQL je najpopularniji sistem otvorenog koda za upotrebu baze podataka.
To je open source projekat koji odlikuju brzina i stabilnost.
Zbog ovih osobina MySQL predstavlja čest izbor za internet aplikacije, jer je, zbog velikog saobraćaja, neophodna brzina pri otvaranju.
Za dodavanje, pristup i obradu podataka, potreban je sistem za upravljanje bazama podataka, odnosno MySQL server.
MySQL softver je, takođe otvorenog koda.
To znači da ga svako može preuzeti, koristiti, i modifikovati ga, u skladu sa svojim potrebama.
MySQL se može pohvaliti i velikom funkcionalnošću, a neke od opcija su postojanje sopstvene ekstenzije, mogućnost replikacije, online backup, kao i integracija u skoro sva razvojna okruženja.
MySQL se odlikuje lakoćom upotrebe, zbog čega se može razumeti bez poteškoća, instalirati, i podesiti.
Kurs i obuka za rad sa bazom podataka u NET alikacijama: ASP.NET predstavlja microsoft tehnologiju, koja se koristi za razvoj WEB aplikacija.
Iako zahteva korišćenje programskih jezika, da bi se pisao programski kod, ASP.NET ne treba mešati sa programskim jezicima, kao što su C ili VB.NET.
Pomoću ove tehnologije, kreiraju se dinamičke WEB strane, koje završavaju na WEB serveru.
ASP.NET tehnologija, karakteristična je po velikom skupu komponenti i kontrola, pomoću kojih se WEB aplikacije brzo i jednostavno razvijaju.
Za razvoj ovih aplikacija, uglavnom se koristi Visual Studio NET.
Uz kurs i obuku za rad sa bazom podataka u NET aplikacijama Akademije Oxford, brzo i jednostavno, možete savladati tehnike kreiranja baze podataka u NET aplikacijama.
Kurs je koncipiran tako, da svaki polaznik, sa razumevanjem savlada tehnike unosa novih podataka, u postojeću bazu podataka, kao i druge tehnike osnove izrade složenijih NET aplikacija.
KURS I OBUKA ZA DELPHI: Programski jezik Delphi koristi se za brzo razvijanje aplikacija (RAD - Rapid Application Development), ali i omogućava možete pisanje Windows programa brže i jednostavnije nego što je to bilo moguće ranije.
centar-za-edukaciju-ns-pro-group-1-skole-programiranja
ŠKOLE PROGRAMIRANJA BEOGRAD CENTAR ZA EDUKACIJU NS PRO GROUP Edukativni centar Ns pro group izvodi obuke koje obuhvataju oblasti softverskog inženjerstva, dizajna i implementacije softverskih rešenja, širokog spektra alata, jezika i tehnologija (Visual Studio, Visual Studio .NET, C, C#, SQL, ADO .NET, ASP .NET, PHP, Java i dr ).
skola-programiranja-systempro-skole-programiranja

Škola programiranja Systempro

Beograd, Vračar, Svetozara Markovića 24 011 3243464 |
011 3244635 |
Škola programiranja za talentovanu decu otvorena je u okviru računskog centra SystemPro, kada je prva generacija polaznika polagala kvalifikacioni test.
Od tada je u školu upisano deset, i u toku je upis dvanaeste generacije učenika, sa preko 750 dece koja su pohađala Školu programiranja.
Predavanja drže vrhunski predavači, dobitnici brojnih nagrada na različitim međunarodnim takmičenjima, a neki su i sami završili Školu programiranja za talentovanu decu centra SystemPro.
Najbolja potvrda kvaliteta naše škole i naše metode jesu mnogobrojni domaći i međunarodni uspesi naših učenika.
Posebno želimo da istaknemo uspeh naših učenika koji se nekoliko godina za redom plasiraju u finalne runde prestižnog takmičenja u programiranju ImagineCup kompanije Microsoft i osvajaju medalje.
Izuzetno smo ponosni i na naše učenike koji su danas najuspešniji studenti na najprestižnijim univerzitetima u Velikoj Britaniji(Kembridžu), Srbiji i drugim zemljama, i talentovani programeri zaposleni u firmama u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Srbiji itd.
Mnogi od njih prvi put su se sreli sa programiranjem upravo u SystemPro-u.
Počevši od osnova jezika C u kome se rešavaju osnovni logički problemi programiranja, pa do modernog C# i programiranja Windows aplikacija, deca razvijaju programersku logiku kojom će biti sposobna da savladaju i najteže programerske izazove, i stiču iskustvo i znanja potrebna za pravljenje najzahtevnijih aplikacija.
Ova oblast je dominantna kroz sve godine u školi, jer predstavlja osnovu znanja svakog programera, i gotovo svi moderni jezici se u najvećoj meri zasnivaju na ovim principima.
Cilj je da nakon završetka naše škole svaki polaznik bude potpuno formiran programer, sa naučenim principima programiranja koji su univerzalni za sve tehnologije, i pomoću kojih će sa lakoćom moći da nauči bilo koji novi jezik ili platformu koja bude popularna u skorijoj budućnosti.
Učeći istoriju razvoja interneta i jezike za razvoj internet sajtova, od najjednostavnijih primena jezika HTML do najnaprednijih tehnologija, deca se upoznaju sa osnovnim principima pravljenja web sajtova i funkcionisanja interneta uopšte.
Razmatra moderan dizajn sajtova paralelno sa najnovijim tehnologijama za njihovo pravljenje, što uključuje Adobe DreamWeaver, kao i jezike PHP i ASP.NET.
Nakon završenih kurseva naši polaznici umeju da samostalno naprave ozbiljne, interaktivne i multimedijalne internet prezentacije.
Pravljenje web sajtova danas je jedna od najčešćih poslova programera danas, i zbog sve veće ekspanzije Interneta postaje neophodno znanje svakog programera, zbog čega se ova oblast detaljno obrađuje u starijim godinama naše škole.
Učeći na praktičnim i zabavnim primerima robota na Lego Mindstorms platformi, deca vide praktičan značaj učenja algoritama i računarske logike, i upoznaju se sa osnovnim idejama robotike i vrstama senzora i motora.
U kasnijim godinama programiranjem naprednijeg Arduino mikrokontrolera, koristeći različite senzore i motore koje imaju prilike sami da leme i povezuju, deca stiču uvid u sve aspekte samnostalnog pravljenja robota.
Osnovni roboti koje oni prave mogu da se samostalno kreću, prepoznaju kojim putem treba da idu i izbegavaju prepreke.
Robotika je sve popularnija grana razvoja tehnologije i veoma je perspektivna, posebno u oblasti kućnih robota za pomoć ljudima, kao i autonomnih vozila.
Primeri koje obrađujemo predstavljaju uvod u ozbiljnije bavljenje robotima.
Pri upoznavanju sa bazama podataka, polaznici uče osnove skladištenja podataka na računaru, njihovog povezivanja i obrade.
Učenje se počinje kroz Microsoft Access, gde se obrađuju osnovni principi relacionih baza podataka i način na koji se one prave.
Potom se prelazi na ozbiljniju i izuzetno korišćenu SQL Server bazu, i njeno povezivanje sa Internet prezentacijama i Windows aplikacijama, kroz razne korisne primere iz svakodnevnog života.
Ovo uključuje i obimno korišćenje drugij programskih jezika, poput C# ili PHP, pa se kroz projekte koji se rade tokom cele godine veoma produbljuje znanje iz ovih oblasti i razumevanje načina na koji se one povezuju.
Učenjem programskog okruženja za obradu slike Adobe Photoshop, polaznici uče kako da obrade sliku kojom nisu zadovoljni ili je pripreme za postavljanje na internet stranicu.
Kroz Adobe Flash okruženje uče se osnove 2D animacija, i prave jednostavni dodaci za internet stranice i naprednije igrice.
Konačno, ozbiljne trodimenzionalne animacije i modeli se obrađuju kroz 3D Studio MAX okruženje, nakon čega su deca upoznata sa osnovama svih vrsta pravljenja i obrade grafike na računaru.
Iako nije primarna oblast kojom se programeri bave, smatramo da je deo opšte informatičke kulture poznavanje programa za obradu slike i rad sa animacijama, i može biti od velike koristi u radu.
Zbog toga potenciramo i na ovoj oblasti računarske tehnike.
skola-ecampus-skole-programiranja

Škola eCampus

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 68c 011 6557502
ŠKOLA PROGRAMIRANJA U BEOGRADU eCAMPUS.
Škola eCampus, tačnije Università Telematica e-Campus italijanski univerzitet otvorio je predstavništvo u Beogradu.
Web department eCampus-a organizuje IT KURSEVE u Beogradu na osnovu koncepta NAUČI I RADI!
Cilj je da se kroz obuku i odmah kroz praksu polaznici ubace na projekte i da odmah steknu utisak šta ih čeka u budućnosti nakon završenog kursa.
Predavači su iskusni programeri koji imaju podršku sa Univerziteta eCampus iz Italije.
Veliko iskustvo na već odrađenim projektima, predavači će preneti polaznicima, organizovati rad na projektima, stručnu praksu i stažiranje.
U IT sektoru, praksa je broj 1!
Ukoliko se čak i nauči teoretsko znanje za određeni kurs, predavači neće dozvoliti prolaznost ukoliko se ne odrade projekti!
Mi ne dajemo sertifikat ukoliko smatramo da niste prošli sve faze obuke i rada na projektima.
U ponudi su sledeći kursevi: PHP Programiranje, JAVA Programiranje, NET Programiranje, iOS Programiranje, Android Programiranje, WordPress, Drupal CMS, Izrada Internet prodavnice i Internet marketing i SEO Optimizacija.
Kao PHP programer možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate web sajtove, web portale, Internet prodavnice, web aplikacije.
Možete da radite i u domaćim firmama koje nisu IT, kao IT podrška za web sajtove, web portale, Internet prodavnice, web aplikacije.
Za inostrane firme možete da radite Outsourcing i da naplaćujete rad po satu ili po projektu ili se stalno zaposlite.
Mogućnosti i šanse su velike.
Kao JAVA programer možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate web sajtove, web portale, Internet prodavnice, web aplikacije.
JAVA programeri iz vodećih domaćih IT kompanija i asistenti i profesori sa Univerziteta eCampus iz Italije.
Kao ANDROID programer možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate Android aplikacije.
Za inostrane firme možete da radite Outsourcing i da naplaćujete rad po satu ili po projektu ili se stalno zaposlite.
Kao iOS programer možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate iPHONE aplikacije.
NET programiranja u centru Beograda.
Postanite NET programer i radite projekte u NET tehnologiji.
Kurs WordPress u centru Beograda.
Postanite WordPress programer i pravite sajtove u WordPress CMS-u.
Kurs PHP programiranja u centru Beograda.
Postanite PHP programer!
Naučite da programirate, dizajnirate i radite Internet prodavnice.
Naučite da optimizujete web sajtove i Internet prodavnice, i da vodite Internet marketing kampanje.
itacademy-skole-programiranja

ITAcademy

Beograd, Zemun, Cara Dušana 34 011 7856100 |
011 7856140 |
ŠKOLA PROGRAMIRANJA.
Microsoft Web Development program obuhvata oblasti potrebne za sticanje veština za razvoj profesionalnih web aplikacija i sajtova uz rad sa bazama podataka.
Pokriva sve ključne oblasti .NET tehnologije, kao i niz standardnih tehnologija potrebnih za izradu savremenih web sajtova.
Polaznici će u toku programa koristiti razvojno okruženje Microsoft Visual Studio, Microsoft SQL Server, a biće obuhvaćeni i programski jezici C#, SQL, HTML i XML.
Program obrazovanja ima cilj da vas usavrši za samostalnu izradu kompleksnih web aplikacija kao što su Content Management System (CMS), web trgovina, forumi, blogovi i sl.
na Microsoft .NET platformi.
Microsoft Windows Development – kako da kreirate desktop aplikacije.
Na ovom programu ćete se osposobiti za projektovanje, implementaciju, razvoj i izradu desktop aplikacija u najnovijim Microsoft alatima, kao što su Visual Studio, SQL Server i dr Cilj programa je da se upoznate sa mehanizmom rada Windows operativnog sistema i njegovim tajnama.
Po završetku programa znaćete da napišete potpuno funkcionalnu Windows aplikaciju.
Znanje izrade Windows aplikacija u modernom poslovnom svetu, gde preovlađuju korisnici Windows operativnog sistema može se pokazati presudnim za unapređenje i razvoj Vaše karijere.
Microsoft Azure Cloud Development program obuhvata praktičnu upotrebu Microsoft C# i ASP.NET tehnologija.
Na ovom programu ćete se, nakon uvoda u principe objektno orijentisanih tehnologija, upoznavati redom sa mogućnostima razvoja aplikacija u Windows, a zatim i u web okruženju.
Radićete sa Microsoft Visual Studio alatima, Microsoft SQL Server upitima. Naučićete kako da optimizujete rad aplikacija za potpuno web okruženje.
Sa Azure tehnologijom postaćete nezavisni od vaših hardverskih ograničenja servera ili servera kompanije u kojoj radite.
Program ima za cilj da vas osposobi za potpuno samostalno pisanje, održavanje i projektovanje web baziranih aplikacija koje će u budućnosti predstavljati osnovu aplikativnog softvera dostupnu svim korisnicima interneta.
Znanja koja ćete ovde savladati biće naplativa dugi niz godina od danas.
Na Microsoft Development programu upoznaćete se sa osnovama projektovanja, implementacije, razvoja i izrade desktop aplikacija, kao i naprednih web aplikacija i sajtova.
Naučićete da koristite .NET tehnologiju i ovladaćete osnovama web programiranja.
Tokom programa, koristićete razvojna okruženja Visual Studio i MS SQL Server i osposobiti se za rad u njima.
Nakon završetka, bićete u mogućnosti da programirate za Microsoft Windows platforme, kao i u online okruženju koristeći ASP.NET tehnologije.
PHP Web Programiranje – jednostavni, a moćni alati za naplative veštine Web programiranja.
PHP je jednostavan i istovremeno moćan Script programski jezik za izradu dinamičkog web sadržaja.
Milioni web stranica na kojima se koristi PHP dokaz su njegove popularnosti i kapaciteta.
Koriste ga programeri koji cene njegovu fleksibilnost i brzinu, web dizajneri kojima odgovaraju njegove mogućnosti i lakoća upotrebe.
Izuzetno je jednostavan za učenje, a sa naučenim se postiže jako mnogo.
PHP je najpopularniji web programski jezik.
Radi kako na Windows, tako i na Linux platformama.
Pogodan je za izradu svih vrsta web aplikacija, od onih malih koje predstavljaju samo deo jedne internet stranice, pa do velikih kompleksnih sajtova zasnovanih na Web 2.0 konceptu.
Najčešće se koristi kao razvojna platforma za interaktivne internet stranice.
Pored navedenih mogućnosti, omogućava i rad sa bazama podataka kao što je MySQL, te je i rad u ovoj bazi podataka uključen u programu PHP Web Development na ITAcademy.
Po završetku programa bićete spremni samostalno da izradite sopstvene web aplikacije.
Znanje PHP i MySQL programiranja i administracije je nešto što Vam osigurava siguran napredak na polju internet programiranja uopšte.
Naučićete osnovne i napredne tehnike PHP-a, instalaciju (Apache, PHP), sintaksu (proširena sintaksa PHP- a), a zatim napredni PHP i MySQL: baze podataka i PHP i osnove objektno orijentisanog programiranja u PHP-u.
Java je programski jezik koji se koristi za izradnju i razvoj velikog broja aplikacionih softvera i njegovu implementaciju u najrazličitija multiplatformska okruženja.
Java programiranje je jedno od najzastupljenijih danas, posebno imajući u vidu sve veću primenu u izradi aplikacija za mobilne telefone i tablet uređaje kroz Android operativni sistem.
Java platforme imaju široku upotrebu u programiranju i primenjenim softverskim rešenjima, koje se kreću od najjednostavnijih digitalnih uređaja, mp3 plejera, mobilnih telefona, pa sve do kompleksnih web servera i korporativnih aplikacija.
Prema podacima TIOBE Coding Standard kompanije, koja se bavi istraživanjem indeksa popularnosti programskih jezika, od nastanka pa do danas Java programski jezik već osam godina drži vodeću poziciju.
Stoga je Java programski jezik odličan izbor za ulazak u profesionalni svet programera.
cet-skola-racunara-skole-programiranja

CET škola računara

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 6 011 3281614
cena: Cenovnik
ŠKOLA PROGRAMIRANJA BEOGRAD CET ŠKOLA RAČUNARA aučite programiranje andoid aplikacije,rad u Javi,upišite se na naše kuseve.
Škola računara CET je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika.
Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce.
Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata.
Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima.
edukacioni-centar-softline-skole-programiranja
Kursevi programiranja.
PHP: Web tehnologije - upoznavanje sa svrhom, logikom i razvojem PHP-a, upoznavanje sa razvojnim okruženjem.
osnove HTML-a i CSS-a - Get, Post i Server sistemski nizovi.
Osnove programiranja, promenjive, nizovi, petlje, uslovi, standardne funkcije, korisnicke funkcije.
Objektno orijentisano programiranje - klase, objekti, metodi, parametri, nasledjivanje klasa.
Bezbednost modovi citanja pisanja i prava pristupa - Primeri: validacije, čitanje i pisnje u fajl (korisnicke forme i log fajlovi), upload sadržaja.
Osnove MySql Servera - tipovi i struktura podataka na MySQL serveru.
Server, tabele, povezivanje tabela i vrste veza, čitanje, upis i brisanje podataka u bazu putem PHP-a, editovanje postojecih podataka u bazi putem PHP-a.
Zavrsni primer: aplikacija za evidentiranje na bazi PHP MySQL platforme.
JAVA: Uvod u JAVA programski jezik, Osnovni elementi jezika JAVA, Upravljačke naredbe, Metodi, Klase i objekti, Osnovne strukture podataka, Nasleđivanje klasa, Posebne klase i interfejsi, Grafičko programiranje.
ANDROID 4: Osnove Android programiranja, Aktivnosti, fragmenti i namere, Upoznavanje sa Android korisničkim interfejsom, Dizajniranje korisniČkog interfejsa primenom pogleda, Prikazivanje slika i menija u pogledima, Perzistentnost podataka, Obezbeđivanje sadržaja, Slanje poruka, Servisi koji zavise od lokacije korisnika, Umrežavanje, Razvoj Android servisa, Objavljivanje Adnroid aplikacija.
HTML i CSS: Tekst, Slika i link, Tabela, Forma, CSS, CSS osnove, CSS stil, CSS box model, CSS display.
Programiranje je veština izrade računarskih aplikacija koja predstavlja jedno od najperspektivnijih zanimanja i grana privrede u modernom društvu. Nije nepoznanica da je programiranje glavna profesija 21. veka, što dokazuju i ogromne sume novca koje se izdvajaju da bi se obezbedili samo najbolji programeri za veb sajtove i aplikacije velikih kompanija. Naravno, uvek je bolje imati početno znanje, ali je moguće ući u svet programiranja bez obzira na prethodno iskustvo i godine. Ukoliko se fokusirate na nešto dovoljno dugo, savladaćete to bez problema. Da bi neko postao programer, potrebna je pre svega želja za učenjem. Tehnologije svakodnevno napreduju, i ono što trenutno neki programer zna, kroz određeni vremenski period neće biti dovoljno. Potrebno je stalno dopunjavanje i osvežavanje znanja, i izučavanje novih tehnologija. Najbitnije je pratiti nova dešavanja, istraživati internet u potrazi za novim stvarima koje mogu da budu prilično važne za razvoj programera i njegovih sposobnosti. U programiranju nije bitno u kom programskom jeziku radite, već koliko brzo, i koliko efektivno možete da rešite neki problem. Za koji god programski jezik da se odlučite nećete pogrešiti, u svakom može da se razvija logika. Što se tiče izbora, najbolje je doneti odluku na osnovu sopstvenih interesovanja.
Back to Top