Škole za web dizajn Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škole za web dizajn Beograd
akademija-oxford-skole-za-web-dizajn
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN Akademija Oxford.
Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih.
Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.
Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru.
Kursevi mogu biti individualni i grupni.
Kurs i obuka za Adobe Dreamweaver-Dreamweaver je program koji ima tri osnovna prikaza, a to su: code mode, split mode i live mode.
Ovo je osnovni program koji se koristi za izradu, odnosno kreiranje web stranica.
KURS PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA O: Uvod u Adobe Dreamweaver, Izgled okuženja i osnovna podešavanja, Rad sa tekstom i slikama, Rad sa klasama, CSS (Kaskadni stilovi).
KURS I OBUKA ZA ADOBE FLASH.
Adobe Flash je komplekstan i atraktivan softver koji omogućava kreiranje atraktivnih animacija i cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalnu izradu istih.
KURS PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA O: Uvod u Adobe Flash, Osnovne crtanja, Rad sa bojama, Rad sa slikama, Rad sa tekstom, Rad sa zvukom, Rad sa videom, Osnovne animacije.
KURS I OBUKA ZA ADOBE FIREWORKS.
Adobe Fireworks jedan je od softvera iz Adobe - ovog paketa namenjen isključivo za izradu prototipa sajta.
KURS PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA O: Uvod u Adobe Fireworks, Alati za vektorsko crtanje, Osnovne manipulacije objektima, Rad sa linijama i popunama, Rad sa bitmapama, Rad sa tekstom, Najčešći dizajnerski efekti, Izrada prototipa sajta.
KURS I OBUKA ZA ADOBE PAKET ZA WEB DIZAJN I.
Kurs Adobe Web Dizajn se sastoji od tri programa: Adobe Fireworks, Adobe Dreamweaver i Adobe Flash.
Cilj obuke je da se polaznici osposobe za samostalnu izradu kompleksnih web prezentacija sajtova.
KURS I OBUKA ZA ADOBE PAKET ZA WEB DIZAJN II.
Kurs Adobe Web Dizajn II se sastoji od tri programa: Adobe Fireworks, Adobe Dreamweaver i Adobe Flash.
Cilj obuke je da se polaznici osposobe za samostalnu izradu kompleksnih web prezentacija sajtova.
Ovo je napredni kurs.

ITAcademy

Beograd, Zemun, Cara Dušana 34 011 7856100 |
011 7856140 |
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN. Web Design - za osobu koja želi da dizajnira web sajtove. Na Web Design programu naučićete načine izrade i postavljanja web prezentacija, uz teorijski uvod, a potom i rad sa konkretnim alatom za kreiranje prezentacija. Naučićete da pravite web prezentacije, kao i dinamičke animirane sajtove. Uz to, polaznici će se upoznati sa osnovama HTML jezika, CSS stilovima, JavaScriptom.

Esenca Software

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 68c 063 8542651
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN U BEOGRADU eCampus. Škola eCampus, tačnije Università Telematica e-Campus italijanski univerzitet otvorio je predstavništvo u Beogradu. Web department eCampus-a organizuje IT KURSEVE u Beogradu na osnovu koncepta NAUČI I RADI! Predavači su iskusni dizajneri, project manadžeri iz privrede, iz domaćih IT kompanija, koji imaju asistenciju i podršku sa Univerziteta eCampus iz Italije. U ponudi su sledeći kursevi (koji se organizuju kao 3 ili 6 ili 12 meseci): Graphic Design, Adobe Photoshop, Fotografija i obrada fotografije, Priprema za štampu i HTML5+CSS3. Kao GRAFIČKI DIZAJNER možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate logoe, grafička rešenja, bilborde, banere. Možete da radite i u domaćim firmama koje nisu IT, kao podrška za logoe, grafička rešenja, bilborde, banere. Naučite Adobe Photoshop i tako naučite da dizajnirate web sajtove, Internet prodavnice, web aplikacije. Kao PHOTOSHOP dizajner možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate web sajtove, web portale, Internet prodavnice, web aplikacije, grafička rešenja. Možete da radite i u domaćim firmama koje nisu IT, kao IT podrška. Naučite kod nas da obradite fotografiju grafičkim alatima. Kurs HTML5 i CSS3 u centru Beograda. Naučite da dizajnirate web sajtove, Internet prodavnice, web aplikacije.
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN Academia Educativa nudi različite kurseve za WEB design - Dreamweaver, Photoshop, Flash. Program za Web design predstavlja obuku za pravljene Web sajtova i obuhvata tri programa Dreamweaver (program za izradu Web stranica), Photoshop (program za dizajn i obradu fotografija), Flash (program za kreiranje animacija). Corel Draw je jedan od najpoznatijih programa za rad sa vektorskom grafikom pomoću koga možete da kreirajte impresivne grafike i vektorske animacije za Grafički i Web design.
cet-skola-racunara-skole-za-web-dizajn

CET škola računara

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 6 011 3281614
cena: Cenovnik
ŠKOLE ZA WEB DIZAJN BEOGRAD CET ŠKOLA RAČUNARA Škola računara CET je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika.
Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce.
Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata.
Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima.
Još jedna od prednosti Škole računara CET je rad u malim grupama, koje čine do 10 polaznika.
To omogućava posvećenost pojedincu i njegovim potrebama, čime se polaznici uspešno pripremaju za samostalni rad i polaganje međunarodnih sertifikata
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN. Adobe kursevi – Web dizajn: Adobe Dreamweaver, Adobe Flash, Adobe Flash ActionScript 3, Adobe Fireworks, Adobe paket za Web dizajn, Adobe Dreamweaver II, Adobe Flash ActionScript 3 II, Adobe paket za Web dizajn II, Pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u.
U okviru jednog web projekta, web dizajner je osoba kojoj je povereno osmišljavanje i realizacija samog lica web prezentacije, odnosno interfejsa koji se nalazi pred klijentima-posetiocima web stranica. Web dizajn je primenjena umetnost koja komunicira, edukuje, omogućava, zahteva ili relaksira. Zadatak web dizajnera je da koristeći elemente koji čine web dizajn (boja, tipografija, tekstura, svetlost, kompozicija...) i sam sadržaj web prezentacije (tekst, slike, multimedija), kreira ugodan i za korisnike intuitivan i lak interfejs za korišćenje. Atmosfera kojom odiše jedna web prezentacija, direktno utiče na uspešnost web stranice - dobar dizajn pretvara potencijalne klijente u sigurne klijente. Posao web dizajnera obuhvata nekoliko oblasti i veoma često se od web dizajnera očekuje poznavanje internet marketinga, programiranja kao mnogih drugih kreativnih i tehničkih oblasti koje ulaze u okvir jednog web projekta. Da biste izašli u susret svim ovim zatevima potrebno je uložiti mnogo truda i napora kako biste savladali sve tehnike i uskladili ih sa zahtevima klijenata. Web dizajn je veoma popularna i tražena delatnost današnjice, koja pokazuje rastući potencijal.
Back to Top