Škole za web dizajn Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škole za web dizajn Beograd
akademija-oxford-skole-za-web-dizajn
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN Akademija Oxford.
Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih.
Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.
Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru.
Kursevi mogu biti individualni i grupni.
Kurs i obuka za Adobe Dreamweaver-Dreamweaver je program koji ima tri osnovna prikaza, a to su: code mode, split mode i live mode.
Ovo je osnovni program koji se koristi za izradu, odnosno kreiranje web stranica.
KURS PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA O: Uvod u Adobe Dreamweaver, Izgled okuženja i osnovna podešavanja, Rad sa tekstom i slikama, Rad sa klasama, CSS (Kaskadni stilovi).
KURS I OBUKA ZA ADOBE FLASH.
Adobe Flash je komplekstan i atraktivan softver koji omogućava kreiranje atraktivnih animacija i cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalnu izradu istih.
KURS PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA O: Uvod u Adobe Flash, Osnovne crtanja, Rad sa bojama, Rad sa slikama, Rad sa tekstom, Rad sa zvukom, Rad sa videom, Osnovne animacije.
KURS I OBUKA ZA ADOBE FIREWORKS.
Adobe Fireworks jedan je od softvera iz Adobe - ovog paketa namenjen isključivo za izradu prototipa sajta.
KURS PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA O: Uvod u Adobe Fireworks, Alati za vektorsko crtanje, Osnovne manipulacije objektima, Rad sa linijama i popunama, Rad sa bitmapama, Rad sa tekstom, Najčešći dizajnerski efekti, Izrada prototipa sajta.
KURS I OBUKA ZA ADOBE PAKET ZA WEB DIZAJN I.
Kurs Adobe Web Dizajn se sastoji od tri programa: Adobe Fireworks, Adobe Dreamweaver i Adobe Flash.
Cilj obuke je da se polaznici osposobe za samostalnu izradu kompleksnih web prezentacija sajtova.
KURS I OBUKA ZA ADOBE PAKET ZA WEB DIZAJN II.
Kurs Adobe Web Dizajn II se sastoji od tri programa: Adobe Fireworks, Adobe Dreamweaver i Adobe Flash.
Cilj obuke je da se polaznici osposobe za samostalnu izradu kompleksnih web prezentacija sajtova.
Ovo je napredni kurs.
itacademy-skole-za-web-dizajn

ITAcademy

Beograd, Zemun, Cara Dušana 34 011 7856100
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN.
Web Design - za osobu koja želi da dizajnira web sajtove.
Na Web Design programu naučićete načine izrade i postavljanja web prezentacija, uz teorijski uvod, a potom i rad sa konkretnim alatom za kreiranje prezentacija.
Naučićete da pravite web prezentacije, kao i dinamičke animirane sajtove.
Uz to, polaznici će se upoznati sa osnovama HTML jezika, CSS stilovima, JavaScriptom, ali i najmodernijim tehnikama HTML5 animacije i prikaza sadržaja, uz optimizaciju responsive dizajna primenjivog kako za računare, tako i za mobilne telefone, tablet uređaje i tako dalje.
Cilj programa je da Vas osposobi da samostalno izrađujete atraktivne web sajtove, da ih postavljate i održavate.
Na programu Web Design naučičete sve o HTML (Hypertext Markup Language), CSS (Cascading Style Sheets) tehnologiji za definisanje izgleda elemenata web stranice u funkciji definisanja strukture i sadržaja, krajnje atraktivnih u dizajnerskom smislu.
Osposobićete se za formatiranje teksta, boja i pozadine, upotrebu modela okvira, raspoređivanje elemenata na stranici i svim bitnim aspektima uspešnog web sajta.
Naučite da kreirate sajtove upotrebom najmodernijih tehnika kako bi dostigli nove visine i bili ispred ostalih.
Naučićete kako da kreirate interaktivne sajtove i nezaboravno korisničko iskustvo.
Primenjivaćete pravila responsive i adaptive web dizajna koji su danas nezaobilazni.
Upoznaćete se i sa JavaScript jezikom, koji je još jedan nezamenjiv alat svakog modernog web dizajnera.
Imaćete priliku da saznate šta je SEO i koliko je značajan za uspeh sajta kao finalnog proizvoda.
Naučićete kako Google funkcioniše, kako "razmišlja", na osnovu čega određuje koji će sajtovi biti visoko pozicionirani i kako da, pri kreiranju i dizajnu sajtova optimizujete stranice za određene ključne reči koje će vaš sajti izdvojiti i prepoznati kao prvi u pretrazi.
Ovladaćete efikasnim tehnikama link buildinga i upoznati se sa preko 250 tajnih parametara koji utiču na organsko pozicioniranje sajta na što višoj poziciji u pretrazi i na taj način osigurati njegov uspeh i povećati zaradu.
Naučite da pripremate i obrađujete fotografije.
Sa Photoshopom koji je sastavni deo smera Web design programa postizaćete sjajne rezultate u digitalnoj fotografiji, grafičkom dizajnu i sličnim oblastima.
Saznaćete kako da popravljate i retuširate fotografije, od dragocenih porodičnih portreta do novih digitalnih fotografija i postignete zadivljujuće rezultate.
Znaćete da podesite boje za web i štampu i napravite realistične fotomontaže, transformišete slike pomoću niza alatki i naprednih tehnika Photoshopa.
ITAcademy DesignStudio je mesto gde ćete za kratko vreme steći veliko iskustvo iz oblasti dizajna, dobiti preporuke od renomiranih kompanija i povezati se sa klijentima sa kojima ćete nastaviti da sarađujete i u budućnosti.
Kroz konkretan rad na vrhunskim dizajn projektima shvatićete kako se naučene veštine prilagođavaju pojedinačnim zadacima, kako se komunicira sa klijentima i najbolje odgovara njihovim zahtevima.
skola-ecampus-skole-za-web-dizajn

Škola eCampus

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 68c 011 6557502
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN U BEOGRADU eCampus.
Škola eCampus, tačnije Università Telematica e-Campus italijanski univerzitet otvorio je predstavništvo u Beogradu.
Web department eCampus-a organizuje IT KURSEVE u Beogradu na osnovu koncepta NAUČI I RADI!
Predavači su iskusni dizajneri, project manadžeri iz privrede, iz domaćih IT kompanija, koji imaju asistenciju i podršku sa Univerziteta eCampus iz Italije.
U ponudi su sledeći kursevi (koji se organizuju kao 3 ili 6 ili 12 meseci): Graphic Design, Adobe Photoshop, Fotografija i obrada fotografije, Priprema za štampu i HTML5+CSS3.
Kao GRAFIČKI DIZAJNER možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate logoe, grafička rešenja, bilborde, banere.
Možete da radite i u domaćim firmama koje nisu IT, kao podrška za logoe, grafička rešenja, bilborde, banere.
Naučite Adobe Photoshop i tako naučite da dizajnirate web sajtove, Internet prodavnice, web aplikacije.
Kao PHOTOSHOP dizajner možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate web sajtove, web portale, Internet prodavnice, web aplikacije, grafička rešenja.
Možete da radite i u domaćim firmama koje nisu IT, kao IT podrška.
Naučite kod nas da obradite fotografiju grafičkim alatima.
Kurs HTML5 i CSS3 u centru Beograda.
Naučite da dizajnirate web sajtove, Internet prodavnice, web aplikacije.
academia-educativa-skole-za-web-dizajn
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN Academia Educativa nudi različite kurseve za WEB design - Dreamweaver, Photoshop, Flash.
Program za Web design predstavlja obuku za pravljene Web sajtova i obuhvata tri programa Dreamweaver (program za izradu Web stranica), Photoshop (program za dizajn i obradu fotografija), Flash (program za kreiranje animacija).
Corel Draw je jedan od najpoznatijih programa za rad sa vektorskom grafikom pomoću koga možete da kreirajte impresivne grafike i vektorske animacije za Grafički i Web design.
ns-pro-group-skole-za-web-dizajn-382948
ŠKOLE ZA WEB DIZAJN - NS PRO GROUP
cet-skola-racunara-skole-za-web-dizajn

CET škola računara

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 6 011 3281614
cena: Cenovnik
ŠKOLE ZA WEB DIZAJN BEOGRAD CET ŠKOLA RAČUNARA Škola računara CET je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika.
Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce.
Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata.
Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima.
Još jedna od prednosti Škole računara CET je rad u malim grupama, koje čine do 10 polaznika.
To omogućava posvećenost pojedincu i njegovim potrebama, čime se polaznici uspešno pripremaju za samostalni rad i polaganje međunarodnih sertifikata
edukacioni-centar-softline-skole-za-web-dizajn
ŠKOLA ZA WEB DIZAJN.
Adobe kursevi – Web dizajn: Adobe Dreamweaver, Adobe Flash, Adobe Flash ActionScript 3, Adobe Fireworks, Adobe paket za Web dizajn, Adobe Dreamweaver II, Adobe Flash ActionScript 3 II, Adobe paket za Web dizajn II, Pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u.
LOKACIJE
U okviru jednog web projekta, web dizajner je osoba kojoj je povereno osmišljavanje i realizacija samog lica web prezentacije, odnosno interfejsa koji se nalazi pred klijentima-posetiocima web stranica. Web dizajn je primenjena umetnost koja komunicira, edukuje, omogućava, zahteva ili relaksira. Zadatak web dizajnera je da koristeći elemente koji čine web dizajn (boja, tipografija, tekstura, svetlost, kompozicija...) i sam sadržaj web prezentacije (tekst, slike, multimedija), kreira ugodan i za korisnike intuitivan i lak interfejs za korišćenje. Atmosfera kojom odiše jedna web prezentacija, direktno utiče na uspešnost web stranice - dobar dizajn pretvara potencijalne klijente u sigurne klijente. Posao web dizajnera obuhvata nekoliko oblasti i veoma često se od web dizajnera očekuje poznavanje internet marketinga, programiranja kao mnogih drugih kreativnih i tehničkih oblasti koje ulaze u okvir jednog web projekta. Da biste izašli u susret svim ovim zatevima potrebno je uložiti mnogo truda i napora kako biste savladali sve tehnike i uskladili ih sa zahtevima klijenata. Web dizajn je veoma popularna i tražena delatnost današnjice, koja pokazuje rastući potencijal.
Back to Top