Školica glume Beograd

Registruj se
Prijavi se
Školica glume Beograd
Školice glume za decu u Beogradu nude Vašoj deci da kroz igru uđu u beskrajno maštovit i zabavan svet glume.
Deca u školicama glume uče pravilnu dikciju, scenski pokret i još mnogo toga.
Kada se dete još od malih nogu navikne na javni nastup, to odlično deluje na njegovo samopouzdanje koje se tokom godina gradi, pomže mu u školi i kasnije u životu i u poslu.
Tako da časovi glume imaju višestruke benefite.
Deca će se sjajo zabavljati na časovima beogradskim školicama glume.
Omogućite im da otkriju jedan novi svet i upišite dete u jednu od školica glume u Beogradu!

Teatar Talija

Novi Beograd, Savski kej - Blok 45 011 6516066 |
063 1839824 |
ŠKOLA GLUME U BEOGRADU POČINJE SA RADOM POLOVINOM SEPTEMBRA U DOMU KULTURE "STUDENTSKI GRAD", Bul. Zorana Đinđića 179 PRIJAVE NA TEL. 063/18 39 824 Osim toga što nudite svom detetu priliku da iskaže svoje urođen umetnički potencijal i kanališe svoju energiju, pozorišna radionica je škola za život: slušanjem potreba vašeg deteta, predavač će ga naučiti da razvije veštine potrebne za zrelost: da kontroliše tremu, izgradi samopouzdanje, da može u javnosti da se izrazi na jasan i razgovetan način, da se oseća dobro u svojoj koži... Aktivnosti: opuštanje, rad na dikciji i glasu, rad na govoru tela, rad u prostoru pojedinačno i u grupama, stvaranje predstave. Razvijaćemo sledeće veštine: slušanje sebe i drugih, osećaj za prostor, timski rad, svesnost tela, koncepti dikcije, osećaj za ritam, opuštanje, koncentracija, odgovornost, mašta, umetničko izražavanje, spretnost, samopouzdanje...
skolia-glume-prvi-koraci-skolica-glume

Škola glume Prvi koraci

Beograd, Savski venac, Nemanjina 28 060 0858686
Školica glume.
Škola glume, filmske i pozorišne režije ''Prvi koraci'' za uzrast od 6 do 27 godina pruža Vam jedinstven program u regionu.
Najveći fond časova i rad sa 15 predavača na mesečnom nivou kao i pristupačnom cenom i od samo 1,2 € po času u centru grada.
Škola koncipirana po programu akademije gde polaznici pored časova glume uče i predmete: Scenski govor, tehnika glasa, scenske igre, scenski pokret, akrobatika i scenke borbe, gluma pred kamerom, istorija pozorišta, istorija filma, lutkarstvo, filmska i TV režija, pozorišna režija.
Svaki predmet je rad sa zasebnim pedavačima, čitav tim profesinalaca, 15 predavača, koji su završili adekvatne umetničke akademije, a mnogi od njih su i aktivni fakultetski profesori za svoju oblast.
Mi dakle garantujemo maksimalnu edukaciju i unapređenje u svakoj oblasti.
Veliki broj stručnih predmeta kao i zasebni predavači kvalifikovani u svojoj oblasti neprocenjivi su ka Vašem napredovanju u svim oblastima dramskih umetnosti što dovodi do boljih rezultata na samim časovima glume i Vašoj celokupnoj edukaciji.
Naša škola pored glume ima i školu filmske i TV režije kao i pozorišnu režiju.
Ta činjenica je najbitnija kako za glumce tako i za reditelje.
Učenici sa glume imaće privilegiju da ukoliko žele učestvuju u predstavama i filmovima.
Takođe naša škola će omogućiti prostor gde polaznici mogu imati svakodnevne individualne ili kolektivne probe.
Kroz osnovne elemente glume, muzike, scenskog pokreta i akrobatike, najmladji učenici školica glume pripremaju svoje prve korake na sceni. profesori uglavnom osmišljavaju maštovite i zabavne igre kroz koje se deca opuštaju, razonode ali i upoznaju sa osnovnim principima scenskog nastupa. Najmladji polaznici imaju priliku da pokažu svoju igru na pravoj sceni, pred pravom publikom, kao pravi, veliki glumci. Dokazano je da dete putem dramskog obrazovanja oslobadja telo u pokretu i prostoru, obogaćije jezik i kulturu govora, razvija maštu, stvaralačke sposobnosti i samopouzdanje, postiže bolje uspehe u učenju i pamćenju, prevazilazi tremu, prilagodjava se timskom radu i shvata važnost odgovornosti. Talenat se otkriva, neguje i razvija. Najbitnije od svega je da deca nauče da veruju u sebe i da nemaju strah od javnog nastupa. Postepeno kroz rad i igru mladi glumci savladavaju zadatke i vežbe i nesvesno počinju da ih primenjuju u svom glumačkom izražavanju, u odnosu na mogućnosti i afinitete.
Back to Top