Splavovi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Splavovi Beograd
restoran-malevilla-splavovi
Splav Malevilla, sa jedinstvenom lokacijom na vodi, nedaleko od zemunske marine, pruža oazu mira, daleko od gradske vreve.
Prostor ribljeg restorana ispunjava visoke estetske kriterijume.
Prostrane terase gostima pružaju mogućnost da se opuste i uživaju u prijatnoj atmosferi sa pogledom na reku.
U ponudi splava dominiraju specijaliteti rečne i morske ribe, plodovi mora, kao i veliki izbor vina različitog geografskog porekla.
Sve ovo je dovoljan razlog da napustite gradsku gužvu i posetite ovo mesto.
Petkom i subotom možete uživati u zvucima muzike uživo.
Riblji restoran Malevilla raspolaže kapacitetom od 160 mesta i pruža mogućnost organizacije različitih vrsta proslava i svečanosti, kao što su rodjendani, venčanja, krštenja, godišnjice, poslovni kokteli i sve to uz ponudu muzičkog programa.
cruise-splavovi
SPLAVOVI BEOGRAD CRUISE Zvuk talasa opušta, dok kockice leda igraju svoj tajanstveni ples.
Šejkeri, sjedinjeni s ritmom barmena, pružaju osećaj egzotike.
Splavovi su zaštitni znak Beograda i jedan od glavnih razloga zbog kojih Beograd važi za centar zabave na Balkanu... Srpska prestonica ima obalu koja je malo duža od crnogorskog primorja, oko 270 km, pa se tako i fabrike zabave na vodi u obliku splavova nalaze duž Save i Dunava, od Obrenovca do Vinče. Stranci nisu naivni i dobro znaju šta je lepo, pa svako ko dođe na dan, dva u Beograd iz dalekog ili bližeg sveta kaže: hoću da idem na splavove. Najinteresantnije je što na splavovima većina Beograđana i njihovih gostiju može da nađe ono što ga zanima. Bilo da su zainteresovani za dobru klopu ili kaficu i ceđenu pomorandžu tokom sunčanog dana ili da imaju neodoljivu želju da se tokom noći provedu uz zvuke hausa ili tamburica ili da upoznaju nekog zanimljivog!!! Odgovor na sve zahteve je kratak i jasan: splavovi! Mnogi vole da provedu prijatan dan na reci. Za one kojima to predstavlja zadovoljstvo, a nemaju svoj čamac beogradski splavovi su pravo mesto za realizaciju te ideje. Uopšteno rečeno, većina beogradskih splavova su i restorani i klubovi. E, upravo u tome leži caka pravog izbora za ono što ste naumili da uradite na reci.
Back to Top