Sredstva za čišćenje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sredstva za čišćenje Beograd
eurodom-sredstva-za-ciscenje
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD EURODOM Prestižna ponuda sredstava za čišćenje u salonu Eurodom.
invego-sredstva-za-ciscenje
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - INVEGO Imamo veliki izbor sredstava za čišćenje kao i potrošnog materijala za ugostiteljske objekte.
sis-family-sredstva-za-ciscenje

SIS FAMILY

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 D 011 6301991
cena: Cenovnik
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - SIS FAMILY Uspešnu tradiciju dobrog poslovanja u oblasti profesionalnog održavanja higijene SIS FAMILY kompanija rešila je da nadogradi uvođenjem u svoj program usluga i prodaju profesionalnih hemijskih sredstava za čišćenje.
benels-doo-sredstva-za-ciscenje-944184

Benels doo

Novi Beograd, Ismeta Mujezinovića 22a 011 3180145
cena: Cenovnik
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - BENELS DOO Benels u svojoj ponudi ima visokokvalitetna sredstva za održavanje higijene kuhinja brenda Winterhalter.
ztr-zecevic-sredstva-za-ciscenje
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD ZTR ZEČEVIĆ Sredstva za održavanje higijene prirodna su dopuna na program metli sa kojim smo otpočeli poslovanje.
new-york-trade-sredstva-za-ciscenje

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE NEW YORK TRADE NYT Vam može ponuditi I širok spektar sredstava I oreme za čišćenje. - kolica za mokro čišćenje - mop sistemi za čišćenje - program za čišćenje staklenih površina (kofe za pranje stakala, gumeni sakupljači vode, teleskopski štapovi i pribor za stakla) - sredstva za održavanje podova i sanitarnih prostorija - sredstva za dezinfekciju kuhinja i sanitarnih prostorija - specijalna sredstva za ćišćenje podova - krpe namenjene za profesionalno čišćenje svih vrsta radnih, staklenih I sanitarnih površina - američki mopovi
patenting-proizvodnja-sredstva-za-ciscenje

Patenting proizvodnja

Novi Beograd, Generala Mihajla Nedeljkovića 105 011 3016942
cena: Cenovnik
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE PATENTING PROIZVODNJA Bavimo se proizvodnjom i prodajom: - sredstava za pranje u industriji - kućne hemije - dezinfekcionih sredstava - auto - kozmetike - hemikalija za tretman vode - baznih hemikalija - robe široke potrošnje
fibona-sredstva-za-ciscenje

Fibona

Beograd, Zemun, Nikolaja Saltikova 44 060 4401114
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - FIBONA "Fibona" d.o.o.
je rastuća kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom: složivih ubrusa, toalet papira, salveta, profesionalne hemije za čišćenje, sanitarne opreme kao i mnogih drugih proizvoda vezanih za higijenu i održavanje poslovnih prostora.

Szr Lambino plus

Stara Pazova, Vuka Karadžića 49 063 031318
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - LAMBINO PLUS Veliki asortiman sredstava za čišćenje.

Metaloplast 021

Kać, Save Maleševa 59a 065 5904970
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - METALOPLAST 021 Firma metaloplast021 doo se bavi proizvodnjom papirne galanterije, kao i distribucijom hemiskih proizvoda za održavanje higijene u privatnim i poslovnim objektima.
Back to Top