Sredstva za čišćenje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sredstva za čišćenje Beograd
eurodom-sredstva-za-ciscenje

Eurodom

Beograd, Palilula, Ruzveltova 16 011 3809543 |
011 3809544 |
cena: Cenovnik
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD EURODOM Eurodom u svom prodajnom programu ima sredstava za čišćenje fabrike FILA.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanja.
invego-sredstva-za-ciscenje
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - INVEGO Imamo veliki izbor sredstava za čišćenje kao i potrošnog materijala za ugostiteljske objekte.
sis-family-sredstva-za-ciscenje

SIS FAMILY

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 D 011 6301991 |
011 3111069 |
cena: Cenovnik
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - SIS FAMILY Uspešnu tradiciju dobrog poslovanja u oblasti profesionalnog održavanja higijene SIS FAMILY kompanija rešila je da nadogradi uvođenjem u svoj program usluga i prodaju profesionalnih hemijskih sredstava za čišćenje.
ztr-zecevic-sredstva-za-ciscenje
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD ZTR ZEČEVIĆ Sredstva za održavanje higijene prirodna su dopuna na program metli sa kojim smo otpočeli poslovanje.
new-york-trade-sredstva-za-ciscenje

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE NEW YORK TRADE NYT Vam može ponuditi I širok spektar sredstava I oreme za čišćenje. - kolica za mokro čišćenje - mop sistemi za čišćenje - program za čišćenje staklenih površina (kofe za pranje stakala, gumeni sakupljači vode, teleskopski štapovi i pribor za stakla) - sredstva za održavanje podova i sanitarnih prostorija - sredstva za dezinfekciju kuhinja i sanitarnih prostorija - specijalna sredstva za ćišćenje podova - krpe namenjene za profesionalno čišćenje svih vrsta radnih, staklenih I sanitarnih površina - američki mopovi
swiss-clean-company-sredstva-za-ciscenje

Swiss Clean Company

Beograd, Rakovica, Dimitrija Koturovića 1 011 2392706 |
011 2392707 |
cena: Cenovnik
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD SWISS CLEAN COMPANY Industrial Solution Koncentrat je višenamensko, ekološko sredstvo za čišćenje, koje zahvaljujući svojoj kompleksnoj strukturi uklanja nečistoće sa različitih vrsta materijala i tkanina.
Upotrebljava se razblažen sa vodom prema navedenoj skali razblaživanja.
patenting-proizvodnja-sredstva-za-ciscenje

Patenting proizvodnja

Novi Beograd, Generala Mihajla Nedeljkovića 105 011 3016942 |
011 3017942 |
cena: Cenovnik
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE PATENTING PROIZVODNJA Bavimo se proizvodnjom i prodajom: - sredstava za pranje u industriji - kućne hemije - dezinfekcionih sredstava - auto - kozmetike - hemikalija za tretman vode - baznih hemikalija - robe široke potrošnje
fibona-sredstva-za-ciscenje

Fibona

Beograd, Zemun, Nikolaja Saltikova 44 060 4401114
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - FIBONA "Fibona" d.o.o.
je rastuća kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom: složivih ubrusa, toalet papira, salveta, profesionalne hemije za čišćenje, sanitarne opreme kao i mnogih drugih proizvoda vezanih za higijenu i održavanje poslovnih prostora.

Szr Lambino plus

Stara Pazova, Vuka Karadžića 49 063 031318
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - LAMBINO PLUS Veliki asortiman sredstava za čišćenje.
metaloplast-021-sredstva-za-ciscenje
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE - METALOPLAST 021 Firma metaloplast021 doo se bavi proizvodnjom papirne galanterije, kao i distribucijom hemiskih proizvoda za održavanje higijene u privatnim i poslovnim objektima.
Back to Top