Stilski nameštaj Beograd

Registruj se
Prijavi se
Stilski nameštaj Beograd
Ako ste osoba od stila i ako želite da budete unikatni, ne tražite dalje. Stilski nameštaj je pravi izbor za Vas. Nadjite nameštaj sa stilom brzo i lako, zahvaljujući nama i širokoj ponudi koju Vam nudi Beograd. Kontaktirajte salon stilskog nameštaja i još danas naručite unikatni ormar ili stilsku trpezariju. Neka Vam drugarice zavide dok ispijate kafu za stilskim stolom sedeći na stilskim stolicama. Opremite svoj stan jedinstvenim nameštajem koji Vam nude prodavnice stilskog nameštaja u Beogradu.
elit-stilski-namestaj-stilski-namestaj-812408
STILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD ELIT STILSKI NAMEŠTAJ Veliki izbor stilskog nameštaja vrhunskog kvaliteta i lepog dizajna.
salon-namestaja-leokom-stilski-namestaj
STILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LEOKOM Ekskluzivni stilski nameštaj radimo i garniturno i komadno: trosed, dvosed, fotelja, beržera, tabure, klub sto, komode, vitrine – sve u istom programu, sa istom nogom, rezbarijom i aplikacijom.
Po potrebi u sve trosede i dvosede može se ugraditi mehanizam.
Postoji mogućnost korekcije dimenzija, kombinovanje elemenata i detalja. Kupac bira boju mebla i boju drveta. Imamo mogućnost izrade interijera po vašem zahtevu. U ponudi imamo i trpezarijske stolove i stolice, više oblika i dimenzija, spavaće sobe. Dokazali smo se u kvalitetu, mogućnostima izrade i poslovnosti.
salon-namestaja-faros-stilski-namestaj

Salon nameštaja Faros

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 119b 011 2406314
cena: Cenovnik
STILSKI NAMEŠTAJ - FAROS Naši proizvodi imaju garanciju od 24 meseca.
Po isteku garancije, obezbedjen servis i svi rezervni delovi.
salon-namestaja-mond-line-stilski-namestaj-308717

Salon nameštaja Mond Line

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 28 011 3390695
cena: Cenovnik
STILSKI NAMEŠTAJ - MOND LINE Široka ponuda italijanskog stilskog nameštaja.
euroantik-polovan-namestaj-stilski-namestaj

Euroantik polovan nameštaj

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 5a 011 7317499
STILSKI NAMEŠTAJ.
Zašto stilski nameštaj iz Holandije?
„Stil je sâm čovek“!
Prodaja stilskog nameštaja iz Holandije u našem salonu predstavlja čin iznad profanog čina prodaje nameštaja: predstavlja priliku za uživanje u univerzalno lepom.
Pa ako ne možemo u svoj ambijent uneti platna Rembranta i Vermera, možemo zaviriti u flamanske slike i na njima prepoznati holandski nameštaj uvek i samo od punog drveta, kakav prodaje EuroAntik – polovan, a u izvanrednom stanju.
dekor-namestaj-stilski-namestaj

Dekor nameštaj

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2646836
cena: Cenovnik
STILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD DEKOR NAMEŠTAJ Firma DEKOR je formirana 01.11.1987.godine u Kruševcu.
Proizvodni program je u osnovi stilski nameštaj, komadni i tapacirani nameštaj kao i spavaće sobe stilskog i modernog tipa.
Pored širokog proizvodnog asortimana firma se bavi i opremanjem hotela i ugostiteljskih radnji.
U svom 25.-to godišnjem postojanju osvojili smo bezbroj nagrada na nekoliko sjmova u zemlji.
Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu 1998 i 1999 dobili smo “ZLATNE KLJUČEVE” a 2000-te “SREBRNI KLJUČ”.
Na sajmu namestaja u Nišu i Leskovcu dobili smo dve ZLATNE medalje a na sajmu u Novom Sadu BRONZANU medalju.
Firma se od osnivanja bavila kooperacijom sa nekoliko italijanskih firmi kao i sopstvenom proizvodnjom u savremenim pogonima za obradu i finiširanje drveta.
es-sistem-salon-namestaja-stilski-namestaj
STILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA ES SISTEM Mi smo vrlo mlada firma zvana Es-Sistem Salon nameštaja.
Naš trud, znanje i profesionalizam čvrsto su utemeljeni u našim vrednostima i zato želimo da ih podelimo sa Vama.
Za sada, imamo jedan cilj, a to je da u našem širokom asortimanu proizvoda imamo moderan nameštaj koji će oplemeniti Vaš dom, kvalitetan i povoljan nameštaj koji će ispuniti Vaša srca.
Es-Sistem ima viziju da svaki kupac koji nam je ukazao poverenje bude zadovoljan i da nam se ponovo vrati, a to je za nas najbolji pokazatelj našeg uspešnog rada.Srdačno Vas pozdravljamo i očekujete da ćemo Vam pružiti više od onoga što očekujete.
euro-arbor-prodaja-polovnog-namestaja-stilski-namestaj
STILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD EURO ARBOR Asortiman proizvoda je veoma raznovrstan u stilovima kao i u dizajnu: stilske i kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; stilske vitrine i komode; komadni nameštaji od punog drveta; rustična ručna izrada; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora kao i funkcionalno dizajnirani radni i spavaći prostor
Stilski nameštaj dizajnira se i izradjuje sa velikom pažnjom, preciznošću i stručnošću gde se pažnja posvećuje svakom komadu, a izrada može biti kako u malim porodičnim firmama i radionicama, tako i u većim i svetski poznatim fabrikama za izradu stilskog nameštaja. Kvalitetan materijal i stručna izrada u kombinaciji sa stilskim dizajnom stvara prekrasne komade koji traju dugi niz godina, i kao takvi nikada ne izgube svoju izvornu eleganciju. Poslednjih decenija savremeni evropski stilovi nameštaja imaju savršen spoj tradicionalnog i modernog evropskog šarma i sofisticiranosti koja je dopadljiva podjednako i ljubiteljima tradicionalnog i klasičnijeg stila i savremenim entuzijastima. Lepotu komada stilskog nameštaja izdvaja precizno poliranje dajući mu prvi sloj boje, jer konačni cilj je transparentan i glatki sloj koji se lepo može osetiti na dodir. U moru ponuda od modernog, klasičnog, ekstragavantnog nameštaja, stilski nameštaj je onaj koji ostaje za sva vremena. Jednostavno, elegantno i sa stilom, kao što i sam naziv kaže. Prepoznatljivog dizajna i materjala, ali uvek sa onim što ga čini stilskim nameštajem. Stilski nameštaj je komad nameštaja koji se nasledjuje, zato se dosta računa vodi o njegovoj izradi da ona bude kvalitetna i što dugotrajnija, da bi poslužila i narednim generacijama. Predstavlja vredan komad nameštaja, čije postojanje u nečijem životnom prostoru dosta govori o njegovom vlasniku, jer predstavlja jednu vrstu raskoši i prestiža.
Back to Top