Studio za grafički dizajn Beograd

Registruj se
Prijavi se
Studio za grafički dizajn Beograd
rival-copy-studio-za-graficki-dizajn

Rival Copy

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 289 011 7484052
cena: Cenovnik
GRAFIČKI DIZAJN RIVAL COPY Teško je zamisliti područje života u današnje vreme bez grafičkog dizajna, primenjene umetnosti koja stvara sve što vidimo oko nas.
Grafički dizajn je most vizuelne komunikacije između Vas i korisnika Vaših proizvoda i usluga.
A upravo taj most običnog posmatrača može da pretvori u Vašeg klijenta ili kupca.Rival Copy se bavi dizajnom vizuelnog identiteta, promotivnog materijala, brendiranjem vozila, izloga, enterijera firmi i njihovih poslovnih dokumenata, konkretno, stvaranjem imidža koji će Vas izdvojiti iz mora sličnih i običnih.
Naše osoblje je stručno osposobljeno, poseduje ogromno iskustvo u grafičkom dizajnu i poznaje marketinške metode današnjeg tržišta.
brendiranje-vozila-pacarti-studio-studio-za-graficki-dizajn

Brendiranje vozila Pacarti Studio

Beograd, Petlovo Brdo, Dušana Puđe 8a 011 4052377
GRAFIČKI DIZAJN BEOGRAD PACARTI STUDIO Dizajn studio sa stručnim kadrom pomoći će Vam da Vaše reklame izgledaju baš onako kako ste Vi zamislili.
Deo onoga što čini Pacarti studio vodećom firmom u oblasti štampe velikih formata i brendiranja vozila je naš dizajnerski tim.
Ono što nas razlikuje od naše konkurencije je da oni rade u tandemu sa svojim projektnim menadžerom.
Dizajn I priprema za štampu zahteva više discipline, znanja i stručnosti.
Tim Pacarti studia specijalizovao se za ovu vrstu dizajna.
Mi ćemo Vam osigurati da kroz sofisticirani dizajn i brending dođete do budućih klijenata.
Do danas, zajednički su osmislili i kreativno uobličili dizajn za više stotina firmi u većini gradova Srbije.
Naši dizajneri znaju kako da istaknu Vaš brend u okviru ove specifične vrste medija.
Oni će kreirati razlikovanje i identifikaciju Vašeg brenda, takođe će uvažiti Vaše predloge i zahteve tako da ćemo zajednički doći do konačnog, odobrenog dizajna.
GRAFIČKI DIZAJN BEOGRAD Dizajn i priprema za štampu komunikacija različitih medija: novine (oglasi), časopisi (prelom i dizajn časopisa, oglasa), plakati, bilbordi, vizit kartice, katalozi, brošure, bilteni, lifleti, marketinške kampanje proizvoda i usluga itd. Takođe uključuje grafički dizajn prilagođen elektronskim medijima tj. internetu, televiziji i drugim medijima (vizuali koji prate tv reklame, dizajn internet banera, dizajn elektronskih lifleta itd.) U opseg grafičkog dizajna pripada i osmišljavanje vizuelnih elemenata kao što su tipografija, izrada ilustracija, izrada simbola i određivanje tipskih boja s ciljem prenošenja neke poruke određenoj publici.
fotokopirnica-copy-studio-studio-za-graficki-dizajn

Fotokopirnica Copy Studio

Beograd, Vračar, Kumanovska 10 011 2443093
STUDIO ZA GRAFIČKI DIZAJN BEOGRAD FOTOKOPIRNICA COPY STUDIO Vizuelna komunikacija je jedno od glavnih sredstava izražavanja i same komunukacije među ljudima.
Iz tog razloga je grafički dizajn jako bitan, naročito kompanijama u obraćanju svojim klijentima.
Bilo da želite da se predstavite ili prodate proizvod, naš dizajner će napraviti grafičko rešenje po Vašoj želji za sve materijale koji su Vam potrebni (vizit-karte, flaeri, memorandumi, fascikle, plakati…), a sve u odgovarajućoj formi za različite tehnike štampe.
Back to Top