Suncobrani za bašte

Registruj se
Prijavi se
Suncobrani za bašte
tende-djordjevic-suncobrani-za-baste
SUNCOBRANI ZA BAŠTE BEOGRAD TENDE ĐORĐEVIĆ Suncobrane proizvodimo od aluminijumske konstrukcije plastificirane u belu boju, kvadratnog oblika dimenzije: 3 x 3, 3.5 x 3.5 m sa otvorom za ventilaciju na sredini.Centralni stub je prečnika 50 mm.
Postolje je betonsko prečnika 80 cm, težine oko 70 kg.
Platno od koga proizvodimo suncobrane je identično onom koje koristimo u proizvodnji tendi.
vipol-suncobrani-za-baste

Vipol

Beograd, Voždovac, Ljube Nedića 20 011 3097755 |
065 8476507 |
Suncobrani za baštu.
Scolaro suncobrani - Italijanski suncobrani vrhunskog kvaliteta.
Nema ništa lepše od opuštanja na toplom i prijatnom danu pored bazena ili na plaži ili čak na Vašoj terasi a pri tom Vas Vipol Scolaro suncobran zaklanja od sunca.
Scolaro suncobran predstavlja odlično rešenje za Vaš eksterijer čime upotpunjava i ulepšava Vaš prostor.
Suncobrani štite Vašu kožu od štetnih UV zrakova i sunca, ali Vam omogućavaju da pritom uživate u prijatnom pirkanju vetra i opuštajućim zvukovima prirode (cvrkut ptica, veselu i opuštajuću melodiju cvrčaka).
Kupovinom Scolaro suncobrana ne kupujete samo običan suncobran, već njime ostvarujete san gde ležite na plaži pokraj predivnog plavog mora, pijete limunadu i uživate sa Vašim najbližima.
Da li znate kako da odaberete pravi suncobran za Vaš prostor?
Tip suncobrana koji nameravate da kupite zavisi od Vaših potreba i od prostora gde će da Vam se nalazi željeni suncobran i koliku će površinu da pokriva
aluplast-suncobrani-za-baste

Aluplast

Novi Beograd, Tošin Bunar 81 011 2671932
SUNCOBRANI ZA BAŠTE.
Suncobrani.
Konstrukcija suncobrana – plastificirani aluminijum.
Platno – PES (poliester 170 – 250 g po m2) standard, UV zaštita, boja krem.
Ne postoji ništa slično osećaju kada uživate u toplom vremenu u hladu ispod suncobrana... Ovakvi zakloni pružaju intimnost i zaštitu od vremenskih prilika, ali pružaju i poseban ambijentalni doživljaj. Kao što biste sedeli u zatvorenoj sobi koja gleda ka dvorištu, isto tako vam suncobran može omogućiti da prostor na otvorenom pretvorite u dnevni boravak okružen sopstvenim vrtom. U zavisnosti od toga da li taj hlad formirate za manju ili veću grupu ljudi, za odabir ćete se lako odlučiti. Postoji mnogo modela, među kojima će se sigurno naći pravi za vaše potrebe. Suncobrani su važne stavke, koje treba uzeti u obzir kada opremate svoj prostor u bašti, na terasi ili oko bazena. Ovi neizostavni aksesoari vam omogućavaju da ignorišete sunce sa elegancijom i šarmom i uživate u hladovini! Suncobrani su u poslednje vreme postali i neizostavan ukras svake bašte kafića. Kao takvi oni gostima pružaju potrebnu hladovinu za predah uz neki hladan napitak. Bilo da su reklamni, zglobni, mali ili veliki tu su da nam pomognu da štolakše izadjemo na kraj sa toplim letnjim suncem.
Back to Top