Svečane haljine Beograd

Registruj se
Prijavi se
Svečane haljine Beograd
Haljine za mturu Beograd veoma su tražene isto kao i svečane haljine Beograd, pošto svaka mlada dama želi da izgleda savršeno u svečanim prilikama.
Ne bismo vam preporučili naručivanje svečanih haljina online, jer ne znate kako Vam nešto stoji dok ne probate.
Zato su tu beogradski butici koji Vam nude ogroman izbor svečanih hlajina i haljina za matursko veče, bilo da volite dugačke haljine ili mini.
Tu su svilene haljine, haljine sa dubokim dekolteom, haljine bez leđa, sa štrasom i još puno toga.
Haljine sa potpisom beogradskih kreatora veoma se traže jer odišu stilom i otmenošću.
Volite modu, ovo je pravo mesto za Vas.
Zablistajte u svečanoj haljini na venčanju, maturi, izlasku u grad, proslavi firme, bilo kojoj drugoj svečanosti ili Vama važnoj prilici.
Sigurno ćete naći savršenu haljinu za svaku priliku jer je izbor svečanih haljina u Beogradu kao u nekom evropskom centru mode.

Salon venčanica Odiva

Beograd, Stari Grad, Maršala Birjuzova 38 011 3281270 |
064 6443491 |
HALJINE ZA MATURU BEOGRAD. SVEČANE HALJINE U BEOGRADU. Prodaja i izmajmljivanje svečanih haljina. Svečane haljine za sve vaše važne prilike. Haljine za maturu, haljine za venčanje, svadbu, haljine za proslave, haljine za izlaske, haljine za svečane prijeme, koktele, balove. Najmoderniji dizajn, raskošni materijali, mnoštvo boja.
salon-vencanica-mima-svecane-haljine

Salon venčanica Mima

Beograd, Palilula, Mirijevski bulevar 7v 011 2401298
SVEČANE HALJINE BEOGRAD.
Svečane haljine za matursko veče u našem salonu u Beogradu, svečane haljine za svadbe i venčanja, prijeme, koktele, korporativne proslave i druge svečane prilike.
salon-vencanica-didier-svecane-haljine

Salon venčanica Didier

Beograd, Stari Grad, Dositejeva 17, I sprat 011 3281190
SVEČANE HALJINE POZNATIH KREATORA U BEOGRADU.
Haljine poznatih kreatora koje ćete sa uživanjem nositi.
Haljine Danijele Božić – nesvakidasnji dizajn protkan aristokratskim linijama, bogatom ornamentistikom koja mami vrhunske linije ekstravagancije.
Duško Oraščanin – Ekstravagantne kreacije za crveni tepih ~DORF~ proglašen za najboljeg dizajnera Balkana.
Kreacije Jovane Životić – Čudesni svet romantičnih haljina oživljenih intrigrantnom ornamentistikom.
Dizajner Marko Glavinić– Kombinacijama različitih materijala podvlači harmonične kontraste unikatnih komada.
Nina Rajak – dizajnerka neuhvatljivog osećaja za smele linije protkane i izvezene sugestivnim kostimografskim potezima i detaljima.
Haljine Svjetlane Prole – Kreacije koje neće poželeti, samo ona dama koja nema osećaja za lepotu i stiL.
salon-vencanica-sreca-svecane-haljine

Salon venčanica Sreća

Beograd, Savski venac, Karadjordjeva 41 011 2620269
PRODAJA SVEČANIH DIZAJNERSKIH HALJINA U BEOGRADU.
Svečane haljine za sve vrste svečanosti, kao i duge, večernje haljine možete naći u galeriji Vladanka Celić i kolekciji Carla Ruiz.
Svečane haljine za proslave, venčanja, za presvlačenje mlade, za maturske večeri, za krštenja, porodične i poslovne svečanosti, izlaske, koktel partije, prijeme.

Salon venčanica Anabella

Beograd, Autokomanda, Kumodraska br.35 011 3989712 |
063 1109061 |
SVEČANE VEČERNJE HALJINE U BEOGRADU. Italijanske haljine Eddy K- svečane koktel haljine. Modeli svecanih haljina iz kolekcije italijanske firme EDDY K su dostupni u sirokoj paleti fascinantnih boja. Za mature,veridbe,ukoliko ste kuma,mama, ili jednostavno zelite da fascinirate sve oko sebe. Svečane haljine iz naše ponude možete iznajmiti ili kupiti. Za vreme trajanja festivala "Dani Anabella venčanica"svim devojkama uz iznajmljivanje ili kupovinu venčanice, besplatno iznajmljivanje ekskluzivne večernje haljine za presvlačenje.

Saloni venčanica Čarolija

Beograd, Stari Grad, Obilićev Venac 26 011 2629022 |
011 2636545 |
SVECANE HALJINE PRODAJA IZNAJMLJIVANJE BEOGRAD. U našoj bogatoj ponudi imamo svečane haljine i maturske haljine vrhunskih svetskih brendova.Sherri Hill svečane haljine predstavljaju mladost,razdraganost ali sa ozbiljnim modelima,odišu kvalitetom i raskošnim vezom od swarovski kristala,čine svaku haljinu posebnom i unikatnom.Maturske haljine Maggie Sottero su fascinantne.Raskošan vez na čipkama,prepune swarovski kristala ostavljaju bez daha.Moderni materijali dugačiji su od drugih svečanih haljina.Svečane haljine Pronovias su prepune savremene elegancije.Svečane haljine od čipke za osobe koje imaju svoj stil i koje znaju sta se nosi u vrhu svetske mode.Prodaja svečanih haljina kao i iznajmljivanje svečanih haljina,imamo u svim našim ateljeima.
Nije nepoznanica kako svečane haljine na svoj jedinstven način pomažu ulepšati izgled svake osobe. Nije dovoljno samo odabrati bilo koju haljinu u prodavnici, ona isto tako mora odgovarati savršeno kao da je krojena baš za vas. Sa svakom odabranom odećom treba se znati nositi, a u skladu s tim i biti oprezan kod odabira novog komada odeće. Svake godine zahvaljujući vrhunskom timu stručnjaka širom sveta, na crvenim tepisima pojavljuju se svetske zvezde iz glumačkog i muzičkog sveta, čije haljine ostavljuju sve prisutne bez daha. Treba biti svestan kako haljine viđene na poznatim osobama ne moraju nužno dobro izgledati i na vama. Svaka osoba je drugačija i upravo zbog toga treba biti oprezan i izabrati najbolje za sebe. Porodično slavlje, venčanje ili bilo koji drugi svečani dogadjaj je prilika kada treba izgledati glamurozno i svečano. Pojedine prilike, kao što je kumstvo na drugaričinom venčanju, zahteva poseban odabir haljine. Danas postoje prodavnice koje iznajmljuju svečane haljine, što najviše odgovara onim damama koje inače nemaju naviku nositi haljine određenog tipa.
Back to Top