Tapetarski materijal Beograd

Registruj se
Prijavi se
Tapetarski materijal Beograd
olimpic-tapetarski-materijal
TAPETARSKI MATERIJAL BEOGRAD OLIMPIC Preduzeće “OLIMPIC” DOO.
Vranje je porodično preduzeće koje je osnovano oktobra 1992.godine i bavi se uvozom, veleprodajom i distribucijom okova za nameštaj i repromaterijal za tapetariju i tapetare. U svom asortimanu ima širok spektar okova za nameštaj firme “Incoll” iz Italije i ručice firme “Metax” iz Turske. Od repromaterijala za tapetariju ima široku lepezu veštačkih koža, rajsferšlusa, čičak traka, elastičnih gurtna, klamarica, reteksa, lepka za sunđer itd.... Celokupni okov za nameštaj je podeljen u nekoliko podgrupa i to: sitan okov, klizači, šarniri, mehanizmi, nosači polica, nogice, kolone i košarice, okov za kancelarijski nameštaj, svetleći sistemi i ručice. Cilj preduzeća je razvoj i unapređenje dugoročnih odnosa sa našim partnerima.
Najbolji način za postizanje tog cilja kao i zadobijanje poverenje partnera jeste stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluga. Poklonite Vaše poverenje preduzeću “OLIMPIC” i sigurno nećete biti iznevereni!
!
!

Roma Company

Beograd, Zemun, Milana Rešetara 11 011 2224061 |
011 2224042 |
TAPETARSKI MATERIJAL BEOGRAD ROMA COMPANY Nudimo Vam najmoderniji tapetarski materijal na tržištu. Kod nas je najbolji odnos cene i kvaliteta.
Back to Top