Tehnički pregled Beograd

Registruj se
Prijavi se
Tehnički pregled Beograd
auto-kuca-gudalovic-tehnicki-pregled

Auto kuća Gudalović

Novi Beograd, Jurija Gagarina 1 011 3188988
TEHNIČKI PREGLED BEOGRAD Na tehničkom pregledu u auto kući Gudalović ćete, osim kompletnih podataka o stanju Vašeg vozila, ostvariti i značajnu uštedu vremena.
Polisu osiguranja kao i sve potrebne uplatnice dobićete u najkraćem roku.
beocar-servis-tehnicki-pregled
TEHNIČKI PREGLED BEOGRAD BEOCAR Tehnički pregled i sve što vam je potrebno za registraciju vašeg vozila na jednom mestu. Brzo, jednostavno i lako...
auto-centar-andjelkovic-tehnicki-pregled
TEHNIČKI PREGLED BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Na liniji tehničkog pregleda možemo kontrolisati tehničku ispravnost: motorcikla, skutera, putničkih vozila, terenskih vozila, vozila sa pogonom na sva 4 točka (4x4), poluteretnih i teretnih vozila do 4t ukupne težine.
auto-centar-gaga-ford-tehnicki-pregled

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501
cena: Cenovnik
TEHNIČKI PREGLED BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Pružamo usluge tehničkog pregleda motornih i teretnih vozila težine do 4 t.
Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja i samo tehnički ispravno vozilo može biti registrovano.Naš stručni tim poseduje sva neophodna znanja o propisima i procedurama pri vršenju tehničkog pregleda.
auto-centar-tadic-tehnicki-pregled
TEHNIČKI PREGLED AUTO CENTAR TADIĆ Tehnički pregled obavljamo nad: - putničkim automobilima - džip 4x4 vozilima - polu teretnim vozilima (do 5T ukupne nosivosti) - motorcikala - skutera Sa željom da zadovoljimo sve zahteve naših klijenata, omogućili smo da sve poslove obavite na jednom mestu i u najkraćem roku: tehnički pregled vozila možete obaviti u našem Auto Centru.Ljubaznom osoblju agencije će biti zadovoljstvo da vas, ako za to postoji potreba telefonom obavesti o trenutku od kada su vaša dokumenta dostupna za preuzimanje.
Kontaktirajte nas ako želite da i zaposleni vaše firme mogu koristiti ovu pogodnost.
Biće nam zadovoljstvo da i vi postanete jedan od stalnih korisnika naših usluga.
agencija-neskovic-tehnicki-pregled

Agencija Nešković

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 12d 011 2145876
cena: Cenovnik
TEHNIČKI PREGLED BEOGRAD AGENCIJA NEŠKOVIĆ Ukoliko tehnički pregled nije izvršen, mi ćemo ga izvršiti uz Vaš pristanak u najbližem auto centru sa kojim sarađujemo.
vp-beograd-tehnicki-pregled

VP BG

Beograd, Voždovac, Stefana prvovenčanog 58 011 2443870
TEHNIČKI PREGLED VOZILA U BEOGRADU
kiler-auto-tehnicki-pregled

Kiler Auto

Beograd, Zemun, Tošin bunar 63b 011 2100964
TEHNIČKI PREGLED BEOGRAD AUTO CENTAR KILER AUTO
coning-doo-tehnicki-pregled

Coning doo

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 68 011 7155764
cena: Cenovnik
TEHNIČKI PREGLED BEOGRAD CONING DOO Kroz tehnički pregled vozila dobija se uvid u eventualne tehničke nedostatke.
Njihovim otklanjanjem izbegavaju se skupi kvarovi.
Tehnički pregled vozila podrazumeva kontrolu ispravnosti vozila, što podrazumeva proveru broja motora i šasije, uređaja za upravljanje i kočenje, uređaja za osvetljavanje i svetlosnu signalizaciju, vešanja, izduvnih gasova, točkova...
I ništa od toga nije slučajno tu, jer kontrola vozila ima za cilj bezbednost u saobraćaju, kao i povećanje opšte sigurnosti na putevima.

Auto kuća Boki

Beograd, Mali Mokri Lug, Pirandelova 2a 011 2882250 |
011 2882251 |
TEHNIČKI PREGLED AUTO KUĆA BOKI BEOGRAD. Tehnički pregled i registracija svih vrsta vozila u Auto kući Boki: mopeda, motocikala, putničkih, lakih prikolica, teretnih vozila, teretnih prikolica, autobusa i radnih mašina. Svi poslovi oko registracije vozila na jednom mestu. Izdavanje registracionih nalepnica na tehničkom pregledu. Izdavanje probnih tablica. Šestomesečni tehnički pregled Promena tehničkih karakteristika vozila u toku registracije Provera tehničke ispravnosti za firme: Budite sigurni da je Vaš vozni park ispravan i opremljen u skladu sa važećim propisima. Posebne pogodnosti za teretna vozila i autobuse!
Tehički pregled se obavlja po proceduri koja je propisana zakonom o bezbednosti saobraćaja. Pored toga što je obavezan, redovnim tehničkim pregledom vozila štitite svoju bezbednost kao i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju. Tehnički pregled proverava opšte stanje i izgled vozila, stepen korodiranosti, postojanje i ispravnost uređaja koji su od značaja za bezbednu vožnju. Pregledaju se i drugi propisani uređaji, sprave, oprema i oznake, utvrđuje se sastav izduvnih gasova i jačina buke koju vozilo stvara, kao i da li vozilo ispunjava sve ostale uslove propisane za vozila u saobraćaju. Za vozilo koje ne ispunjava bilo koji od uslova u pogledu uređaja i opreme propisanih za vozila u saobraćaju, neće se overiti registracioni list, odnosno izdati potvrda o tehničkoj ispravnosti. Ako se pri vršenju tehničkog pregleda utvrde manji nedostaci na vozilu, uređajima ili opremi koji se mogu za kraće vreme otkloniti, to će se konstatovati u zapisniku o tehničkom pregledu i u napomeni u registru pregledanih vozila i odrediti rok za njihovo otklanjanje i ponovnu kontrolu, koji ne može biti duži od tri dana. Ukoliko se nedostaci ne otklone u ostavljenom roku, vozilo će se podvrgnuti ponovnom tehničkom pregledu u celini.
Back to Top