trajna sminka Beograd

Registruj se
Prijavi se
trajna sminka Beograd
TRAJNA ŠMINKA ESTETIC CENTAR VALENTINA Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija i posebnim načinom senčenja. Ne postoje alergije – kontraindikacije su šećerna bolest, ili transplantovana koža.
TRAJNA SMINKA BEOGRAD - SALON IMPRESSIO Trajna šminka predstavlja unošenje pigmenata u kožu, u predelu obrva, kapaka i usana. U salonu Impressio Vam je na raspolaganju široka paleta vrlo kvalitetnih i postojanih boja, koje vremenom ne oksidiraju, te se i ne menjaju, tako da možete izabrati željenu nijansu prema boji kose ili tenu, a pri tome zadržati prirodan izgled. Posebno želimo da naglasimo da proces nanošenja trajne šminke na obrvama i usnama moze biti potpuno bezbolan, jer se radi uz lokalnu anesteziju, koju daje lekar!

Kozmetički salon Beauty at home

Beograd, Bežanijska Kosa, Stojana Aralice 23 011 2270980 |
065 2270980 |
TRAJNA SMINKA BEOGRAD - BEAUTY AT HOME Trajna kozmetička šminka je proces prilikom kojeg se boja trajno ubrizgava u dermalni sloj kože upotrebom tankih iglica umočenih u antialergijski pigment (neorganski pigment). Pigmenti se dobijaju od biljnih proizvoda koji su ili prethodno bili pomešani ili se ručno mešaju, kako bi kreirali širok spektar boja koji će kasnije biti na raspolaganju klijentima. Pigment se vezuje za ćelije kože i može se videti kroz poluprovidni spoljašnji sloj. Ovakva šminka traje 4-7 godina. U neke od najčešćih procedura trajne šminke spadaju ajlajner, senčenje obrva, izvlačenje kontura usana i popunjavanje cele površine usana.

Hollywood Beauty Line

Beograd, Dušanovac, Kruševačka 10a 011 6449484 |
069 644948 |
TRAJNA SMINKA BEOGRAD - HOLLYWOOD BEAUTY LINE Da li biste i Vi želeli da se svako jutro probudite sa idealnim obrvama, iscrtanim kapcima i prelepim usnama? Neostvarena želja? Zahvaljujući LONG-TIME-LINER® CONTURE® MAKE- UP metodi, svakodnevno šminkanje i uklanjanje iste konačno pripada proslošti. 25 godina iskustva i uspeh potvrđuju hiljade oduševljenih klijenata. Specijalnim medicinskim aparatom u kožu se unosi neorganska boja, koja je pretežno sastavljena od minerala. Tako će tanke i retke obrve postati gušće, sitne oči istaknutije, a usne lepše i punije. Tokom Conture® Make- up tretmana boja se preciznim postupkom unosi samo u gornji sloj kože, bez pojave otoka ili sporednih dejstava. Pigmenti su antiseptični, antialergenski i u skladu sa evropskim zakonom o medicinskim proizvodima. Sam tretman isključivo obavlja stručno obučen i ovlašćeni lajneržist.
TRAJNA ŠMINKA BEOGRAD - SALON GOSPOĐICA Nemojte se svakodnevno mučiti sa šminkanjem i iscrtavanjem obrva, ajlajnera, usana... Dođite na trajnu šminku i olakšajte sebi...

Kozmetički salon Valore

Novi Beograd, Palmira Toljatija 44 061 1572526
TRAJNA SMINKA BEOGRAD - VALORE Budite sveži i lepi svaki dan.

Glamour centar lepote i zdravlja

Beograd, Vidikovac, Kneza Višeslava 63. 064 4405640
TRAJNA ŠMINKA BEOGRAD - GLAMOUR Senčenje obrva, iscrtavanje obrva japanskom metodom, izvlačenje konture usana i bojenje usana, trajni ajlajner u kozmetičkom salonu Glamour na Vidikovcu. Trajno kozmetičko šminkanje je proces prilikom kojeg se uz pomoć tankih iglica umočenih u antialergijski pigment (neorganski pigment) boja trajno ubrizgava u dermalni sloj kože. Ova šminka traje 4-7 godina. Procedure trajne šminke koje se najčešće rade su: ajlajner, senčenje i iscrtavanje obrva, izvlačenje kontura usana ili bojenje usana.

Nora PMU Studio

Beograd, Dorćol, Gospodar Jovanova 43 011 2632116 |
064 0015005 |
TRAJNA SMINKA BEOGRAD - NORA STUDIO Metoda iscrtavanja dlačica Vam omogućava 100% prirodni izgled obrva. Uz korišćenje različitih tehnika: microblading tj. japanska metoda, senčene i kombinacija mašinicom sa sofisticiranom aparaturom i načinom unošenja pigmenata u kožu prirodan izgled vam je zagarantovan. Ukoliko želite da naglasite i poboljšate izgled usana a da je rezultat sasvim prirodan, onda je to permanent make-up usana. Metodom konturisanja i senčenjem kompletnih usana, individua dobija kompletno prirodna i senzualna usta bez truda nanošenja svaki dan. Oči kao unikatan deo našeg lica ujedno i definiše nas izgled a želja svih žena je da poseduju fatalan pogled tokom celog dana. Za one koje vole još upečatljiviji izgled, preporučujemo intenzivan eyeliner a za nežniji ali isto neodoljiv pogled senčenje je savršena metoda.

Kozmetički salon M

Beograd, Konjarnik, 10 avijatičara 7 011 3474550 |
065 2883340 |
TRAJNA SMINKA - SALON M Ako imate neupadljive crte lica ili ste nezadovoljni oblikom usana, obrva ili konturama oka, onda je mikropigmentacija trajno rešenje za Vas. Posebnom metodom ubacuje se pigment u dublje slojeve kože, slično tetoviranju, ali u plićim slojevima kože i na kraći rok. Tačnije, posle par godina boja postaje bleđa što ima za cilj da koža bude pogodna za eventualnu popravku oblika, ako je potrebno, jer se menja morfologija lica kao i Vaš ukus i merila. Važno je istaći da ovo nije napadna šminka za veče, već vrlo diskretna korekcija. Dobar rad, odnosno prirodan izgled je u stvari onaj koji niko ne može da uoči, osim što Vi bolje izgledate. Koriguje se oblik i boja obrva, izvlači se linija oka poput ajlajnera ili se iscrtava rub usana čime se popravlja njihov volumen. Koriste se biljne ili mineralne boje, dozvoljene za humanu upotrebu, dermatološki ispitane i testirane. Kvalitetne boje su izrazito skupe ali obezbđjuju postojanost željene nijanse.

Salon lepote Lady

Beograd, YU Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10Z 011 3017799 |
011 3115917 |
TRAJNA ŠMINKA - SALON LADY Ako imate neupadljive crte lica ili ste nezadovoljni oblikom usana, obrva ili konturama oka, onda je mikropigmentacija trajno rešenje za Vas. Posebnom metodom ubacuje se pigment u dublje slojeve kože, slično tetoviranju, ali u plićim slojevima kože i na kraći rok. Tačnije rečeno, posle par godina boja kože postaje bleđa i pogodna za eventualnu popravku oblika na licu, ako je potrebno, zbog izmenjene morfologije lica kao i Vašeg ukusa i merila. Važno je istaći da ovo nije napadna šminka za veče, već vrlo diskretna korekcija.

Kozmetički salon Estetik

Beograd, Stari Grad, Gospodar Jevremova 42 062 532584
TRAJNA ŠMINKA - KOZMETIČKI SALON ESTETIK Prepustite se stručnim rukama našeg vedrog osoblja, uživajući u nekom od tretmana trajne šminke.

Estetik Studio Star

Beograd, Medaković, Braće Srnić 23A 011 7473666 |
064 2030301 |
TRAJNA ŠMINKA - ESTETIK STUDIO STAR Trajna šminka je idealno rešenje za zaposlene žene! Olovkom se unapred iscrtaju konture obrva, očiju i usana.

Studio lepote Dve mace

Beograd, Petlovo Brdo, Đuje i Dragoljuba 15 063 8245043
TRAJNA ŠMINKA - DVE MACE Trajna šminka usana i obrva.
TRAJNA ŠMINKA - MYSTIC ANICA Trajna šminka usana i obrva.
TRAJNA ŠMINKA - BEAUTY OF QUINCE - ajlajner ( gornji i donji kapak ) - ajlajner ( gornji ili donji kapak) - senčenje obrva - konture usana - cele usne - korekcije/doterivanje - korekcije/doterivanje tuđeg rada - korekcije areole

Salon lepote Beauty Bell

Beograd, Vojvode Stepe 74 011 3986905
TRAJNA ŠMINKA - BEAUTY BELL Trajna šminka konačno može istaći vašu lepotu.

Studio Modesty T

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 42 011 3220103 |
063 1725500 |
TRAJNA ŠMINKA - STUDIO MODESTY T - TANJA Trajna šminka je popularan i najbezbolniji metod, kojim brzo možete naglasiti postojeću lepotu, ispraviti asimetrije na licu i biti uvek (više ili manje primetno) uredno našminkani.
TRAJNA ŠMINKA - STUDIO L' ARTE Trajnom šminkom ćete dobiti izgled kakav oduvek priželjkujete.

Salon lepote Šarm

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 68a 060 6669057
TRAJNA ŠMINKA - SALON LEPOTE ŠARM Obrve, usta, ajlajner.
TRAJNA ŠMINKA - BEAUTY STUDIO CHICAGO - japansko iscrtavanje obrva - puder tehnika - kombinovana tehnika iscrtavanja obrva - trajna šminka usana - trajna šminka kapaka - korekcija trajne šminke
TRAJNA ŠMINKA - KOZMETIČKI SALON NENA Mini val i farbanje trepavica, farbanje obrva, šminkanje i trajna šminka konture očiju, usana i obrva.

Salon lepote Magic line

Beograd, Banjica, Paunova 24 064 1397849
TRAJNA ŠMINKA - MAGIC LINE Nudimo usluge tretmana lica, profesionalno šminkanje, trajnu šminku.
TRAJNA ŠMINKA - SALON LEPOTE ORANGE SUN - Tetovaža usana, obrva i očiju

Kozmetički salon Čarli

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 231 011 7183806
TRAJNA ŠMINKA - KOZMETIČKI SALON ČARLI - PERMANENT MAKE-UP (PURE BEAUTY) OBRVA, USANA, AJLAJNER
TRAJNA ŠMINKA - SALON SOFI - Japansko iscrtavanje obrva
TRAJNA ŠMINKA - KOZMETIČKI SALON JELENA - Japansko iscrtavanje obrva

Salon lepote Jelena i Bojana

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10z 062 554593
TRAJNA ŠMINKA - SALON LEPOTE JELENA I BOJANA Trajna šminka, kvalitetan i precizan rad u našem salonu.
Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija. To je permanentna šminka, namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica – kapaka i usana. Trajna šminka je zapravo vrsta tetovaže kojom se boje unose pod kožu, ali za razliku od klasične tetovaže, kod trajne šminke boja vremenom postaje svetlija, kako bi posle izvesnog vremena (nekada i nakon 4 godine), trajno nestala. Prednost trajne šminke u odnosu na klasičnu tetovažu je upravo u tome što boje nakon izvesnog vremena blede. Trajna šminka je potpuno neinvazivna, savremena metoda, kojom se postižu izuzetni rezultati u korigovanju i naglašavanju crta vaših usana. Trajna šminka usana, urađena u našem Kabinetu, je pristupačna i praktična, jer omogućava da u svakom trenutku izgledate onako kako želite, bez svakodnevnog šminkanja.
Back to Top