Turbo servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Turbo servis Beograd
servis-turbo-servis-turbo-servis
TURBO SERVIS BEOGRAD TURBO SERVIS Turbo Servis je lider na tržistu u prodaji i servisu turbokompresora, viskoventilatora i pumpi za vodu kako u Srbiji, tako i u zemljama u okruženju.
Pored ovih proizvoda u ponudi ima interkulere, hladnjake, termostate, klima kompresore i ostale delove za klimatizaciju i hlađenje motora putničkog i teretnog programa.Svoju poziciju na tržištu održava stalnim usavršavanjem kadrova, primenom savremene tehnologije, širenjem distributivne mreže u okvirima implementiranog sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001-2000 i uz pomoć znanja iz oblasti menadžmenta, strategija i taktika marketing principa.
auto-servis-radovic-turbo-servis
REMONT TURBINA.
Auto Servis Radović se bavi delatnošću remont turbo kompresora sa velikim iskustvom u proteklim godinama.
Na svaki remont dajemo garanciju.
auto-servis-savicic-turbo-servis
TURBO SERIS BEOGRAD.
Kod nas možete uraditi servis turbo kompresora (remont turbine).
Dugogodišnje iskustvo.
dizel-servis-ristovic-turbo-servis-121618
TURBO SERVIS - DIZEL SERVIS RISTOVIĆ Profesionalno servisiranje turbo kompresora.
panic-team-servis-turbo-servis-517293

Panić Team servis

Beograd, Voždovac, Mokroluška 82d 030 8484200
TURBO SERVIS - PANIĆ TEAM SERVIS Kompletno servisiranje turbo kompresora.
bosch-auto-servis-deki-turbo-servis-379459

Bosch auto servis Deki

Beograd, Lazarevac, Ž. Kuzmanovića 14 063 8518554
TURBO SERVIS - SERVIS DEKI Visokokvalitena usluga servisiranja turbo kompresora.
dizel-servis-jancic-turbo-servis-868162

Dizel servis Jančić

Beograd, Umka, Karađorđeva 151 A 062 401791
TURBO SERVIS - DIZEL SERVIS JANČIĆ Remontovanje i popravka turbo kompresora.
Turbo servisi se bave reparacijom, održavanjem i popravkom turbo kompresora. Kod dizel ili benzinskih motora, klip se pomera na dole i uvlači se vazduh kroz usisni ventil. U karburatoru benzinskih motora, vazduh je pomešan sa benzinom. Kako se klip pomera na gore, vazduh ili smeša benzina i vazduha se kompresuje. U benzinskim motorima sa karburatorom, mešavina goriva i vazduha se pali pomoću svećice; kod dizel ili benzinskih motora sa direktnim ubrizgavanjem, gorivo se ubrizgava pod velikim pritiskom što dovodi do spontanog sagorevanja. U oba slučaja to dovodi do pomeranja klipa na dole. Izduvni gasovi se izbacuju kroz izduvni ventil kada se klip podigne. Kod motora sa turbokompresorom, vazduh se kompresuje pre ulaska u cilindar tokom postupka usisavanja. Budući da je pod velikim pritiskom, velika masa vazduha ulazi u cilindar, što dovodi do veće efektivnosti pri sagorevanju goriva. Ovo povećava izlaznu snagu motora, dajući više sile i veću brzinu u odnosu na konvencionalne motore, a takođe smanjuje i emisiju izduvnih gasova. Neki dizel motori mogu da se podese da primaju veću količinu vazduha a istu (uobičajenu) količinu goriva, što ne povećava snagu vec rezultuje čistijom emisijom izduvnih gasova.
Back to Top