Ugaone garniture Beograd

Registruj se
Prijavi se
Ugaone garniture Beograd
Ukoliko volimte komfor i praktičnost, ugaone garniture su idealno rešenje za Vaš dom.
Pogledajte ponudu ugaonih garnitura u salonima nameštaja u Beogradu i odaberite neku po svom ukusu.
Ugaone garniture su ujedno i praktične za male prostore i dnevne sobe.
Pretražite Beograd brzo i lako uz našu pomoć, i još večeras uživajte na svojoj novoj ugaonoj garnituri.
urban-line-ugaone-garniture-806924
UGAONE GARNITURE BEOGRAD U našem salonu možete poručiti sofe, ugaone garniture kao i kompozicije za dnevni boravak vrhunskog kvaliteta koje su kreirali italijanski majstori dizajna.
Udobnost, mogućnost uklapanja različitih dimenzija, raspoloživost mehanizama za razvlačenje, podešavanje naslona, sedišta, kao i širok dijapazon boja štofova i kože, sa detaljima koju su dovedeni do savršenstva, samo su neke od odlika naših garnitura za sedenje koje će ulepšati Vaš dom, kancelariju ili poslovni prostor.
koral-salon-namestaja-ugaone-garniture

Koral salon nameštaja

Pančevo, Bavaništanski put 435 013 335540
cena: Cenovnik
UGAONE GARNITURE - KORAL Udobne garniture za odmaranje i opuštanje.
salon-namestaja-pedja-komerc-ugaone-garniture
UGAONE GARNITURE BEOGRAD PEDJA KOMERC Pedja Komerc nudi veliki izbor ugaonih garnitura.
salon-namestaja-leokom-ugaone-garniture
UGAONE GARNITURE BEOGRAD SALON MAEŠTAJA LEOKOM Preduzeće "LEOKOM M&V" d.o.o.
je osnovano 1993.god.
Salon nameštaja postoji od 1998.
godine i nalazi se u Sarajevskoj ulici, broj 85, uz ponudu visoke klase nameštaja: stilskog, kožnih garnitura, nameštaj modernih formi, zavesa, drapera, roletni, paketo mehanizama, mebl štofa.
Bavimo se opremanjem objekata, poslovnih prostora, stanova.
Dugo smo u nameštaju, za nas se zna, tako da vam možemo ponuditi visok kvalitet nameštaja i zavesa, uz velike mogućnosti izrade, a što se može videti u našim referencama.
Prema potrebi kupca možemo doći u objekat, stan i dati vam stručni predlog i opremiti vam kompletan objekat.
Program se radi u tri kategorije goveđe kože, četiri kategorije mebl štofa i eko kože, uz veliku ponudu boja.Postoje mogućnost fiksnih varijanti, kao i mogućnost razvlačenja.
Bivolja koža i garniture sa perjem.
ztg-bor-dekor-ugaone-garniture
UGAONE GARNITURE BEOGRAD ZTG BOR DEKOR Bor Dekor nudi širok asortiman ugaonih garnitura, kojima možete opremiti Vaš dnevni boravak.
salon-namestaja-mond-line-ugaone-garniture

Salon nameštaja Mond Line

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 28 011 3390695
cena: Cenovnik
UGAONE GARNITURE BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA MOND LINE Pored prodaje svih vrsta nameštaja za dnevne sobe, spavaće sobe, trpezarije i radne sobe, Mond Line se bavi i prodajom ugaonih garnitura.
astra-office-ugaone-garniture

Astra Office

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3113403
cena: Cenovnik
UGAONE GARNITURE BEOGRAD ASTRA OFFICE Naša Softtouch koža, koja je 100% italijanska, je neverovatno fleksibilna, intenzivne boje i luksuzno prijatnog osećaja.
To je rezultat dugog i jedinstvenog proizvodnog procesa.
namestaj-pegasus-ugaone-garniture

Nameštaj Pegasus

Beograd, Savski venac, Beogradski sajam 062 480211
cena: Cenovnik
UGAONE GARNITURE BEOGRAD PROIZVODNJA NAMEŠTAJA PEGASUS Preduzeće PEGASUS d.o.o.
iz Vranja posluje od 2002.godine.
Naša osnovna delatnost je proizvodnja nameštaja .
Naš proizvodni asortiman čine kožne garniture, garniture u eko koži i kvalitetnijim štofovima, kao i izrada programa za opremanje hotela.
Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izrađena komparativna prednost.
Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja.
Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove.
Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka.
Naša strategija je da trđište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.
salon-namestaja-masis-design-ugaone-garniture
UGAONE GARNITURE MASIS DESIGN Ugaone garniture u Zemunu se mogu kupiti u salonu nameštaja MASIS DESIGN.
Ugaone garniture raznih dimenzija i različitih dezena, i ugaone garniture po meri izradjuje salon nameštaja MASIS DESIGN.
Salon nameštaja u Zemunu MASIS DESIGN ima veliki izbor ugaonih garnitura.
Ugaone garniture koje izradjuje salon nameštaja MASIS DESIGN se odlikuju modernim dizajnom, veoma su udobne i kvalitetne.
namestaj-djeram-ugaone-garniture

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
UGAONE GARNITURE BEOGRAD NAMEŠTAJ DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođač
fabrika-namestaja-carkic-ugaone-garniture
UGAONE GARNITURE BEOGRAD FABRIKA NAMEŠTAJA ČARKIĆ Proizvodimo klasične garniture i ugaone garniture po vašoj želji i meri.
hersa-fabrika-namestaja-ugaone-garniture
UGAONE GARNITURE BEOGRAD HERSA FABRIKA NAMEŠTAJA U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman ugaonih garnitura za Vaš dom.
namestaj-cane-ugaone-garniture

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818
cena: Cenovnik
UGAONE GARNITURE BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Svi modeli tapaciranog nameštaja se rade u dve varijante: na razvlačenje i fiksno.
20 godina rada, savremena tehnologija i praćenje trendova, omogućuju nam da proizvodimo trajan i moderan nameštaj.Sav nameštaj je izrađen od uvoznih univera visokog kvaliteta, a sve ivice su kantovane ABS trakom.
es-sistem-salon-namestaja-ugaone-garniture
UGAONE GARNITURE BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA ES SISTEM Naše garniture moderne i praktične će se idealno uklopiti u svaki prostor i učiniće lepšim vaš odmor od svakodnevnih aktivnosti.Mi smo vrlo mlada firma zvana Es-Sistem Salon nameštaja.
Naš trud, znanje i profesionalizam čvrsto su utemeljeni u našim vrednostima i zato želimo da ih podelimo sa Vama.
Dnevna soba je deo vašeg stana ili kuće u kome provodite najveći deo svog vremena u relaksiranju, razgovoru sa svojom porodicom i prijateljima, gledanju televizije i mnogim drugim sličnim aktivnostima. Revolucija u svetu nameštaja donela nam je ugaone garniture - kategoriju nameštaja koja znatno doprinosi uštedi prostora i omogućava odmor i relaksaciju... Ugaona garnitura često je glavni element u modernim dnevnim sobama. Ugaona garnitura štedi prostor i omogućava udobno sedenje za članove porodice i njihove prijatelje, smeštajući više ljudi nego klasični elementi nameštaja za sedenje iste veličine. Veoma lako se mogu prilagoditi trenutnim potrebama prostora zahvaljujući svojoj velikoj moći transformacije. Čak i kada se ugaona garnitura savršeno uklapa u prostor, može se jednostavno rotirati za 90 stepeni i na ovaj način se može dobiti potpuno novi raspored prostora u dnevnoj sobi.
Back to Top