Unikatni nameštaj Beograd

Registruj se
Prijavi se
Unikatni nameštaj Beograd
Ukoliko ne volite stereotipe bilo koje vrte, idealan nameštaj za Vas je upravo unikatni nameštaj.
Oplemenite svoj kutak nekim unikatnim komadom nameštaja koji ćete pronaći u Beogradu, i uživajte svakodnevno u svom toplom gnezdu.
Beograd poseduje mnoštvo zanatlija koji i dalje izradjuju unikatni nameštaj pun topline i gracioznosti.
Obradujte sebe makar jednim unikatnim komadom još danas, a kod nas možete naći i kontaktirati nekog od proizvodjača u Beogradu.
elit-stilski-namestaj-unikatni-namestaj
UNIKATNI NAMEŠTAJ BEOGRAD ELIT STILSKI NAMEŠTAJ "ELIT STILSKI NAMESTAJ" je firma domaće prizvodnje nameštaja.
Osnovana je 1985.godine, ali i pored dugogodišnjeg zanatskog iskustva i dalje radi na usavršavanju i dizajnu nameštaja, i konstantnom održavanju visokog kvaliteta. Prednost naše firme kao proizvodjaca jeste što klijent ima mogućnost narudžbine po želji: Mebl štof, boja i sjaj drveta, dimenzije, sve se prilagodjava potrebama naših cenjenih kupaca.
Takodje, bavimo se i reparacijom starog nameštaja. Ambasade, hotele, ekskluzivne vile, privatne kuće i stanove, crkve i manastire, kako u zemlji tako i u inostrasntvu, krase odabrani primerci našeg unikatnog nameštaja. Naše ljubazno osoblje ce Vam pomoći da na pravi način napravite izbor za Vaš dom ili poslovni prostor. Vršimo komletnu uslugu prodaje i transporta do Vašeg stana.
euro-arbor-prodaja-polovnog-namestaja-unikatni-namestaj
UNIKATNI NAMEŠTAJ BEOGRAD EURO ARBOR Asortiman proizvoda je veoma raznovrstan u stilovima kao i u dizajnu: stilske i kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; stilske vitrine i komode; komadni nameštaji od punog drveta; rustična ručna izrada; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora kao i funkcionalno dizajnirani radni i spavaći prostori.
Unikatni nameštaj je oduvek bio na ceni, a ta činjenica je posebno tačna u današnje vreme kada masovna produkcija dominira tržištem… Komadi nameštaja koji su ručni rad nekog umetnika, uvek će vašem domu dati unikatni dodir elegancije ili besprekornog stila. Unikatni komadni nameštaj koji izlazi iz stolarskih radionica je zivih ruku delo, a u svaki od tih komada uloženo je puno rada, znanja, iskustva i ljubavi. U većini slučajeva, iza svakog komada nameštaja stoji neka priča, što Vašem ambijentu dodaje totalno jedinstvenu notu. Komadi nameštaja koji su napravljeni pažljivo i besprekorno a toliko jednostavno, mogu doprineti celokupnom ambijentu i vrlo lako mogu pokazati svima Vaš lični stil.
Back to Top