Usluge čišćenje snega Beograd

Registruj se
Prijavi se
Usluge čišćenje snega Beograd
vertical-system-usluge-ciscenje-snega
USLUGE ČIŠĆENJE SNEGA - VERTICAL SYSTEM - čisćenje snega sa krovova i uklanjanje ledenica
new-york-trade-usluge-ciscenje-snega

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
USLUGE ČIŠĆENJE SNEGA NEW YORK TRADE Pored usluga čišćenja, tu je I naša zimska služba. Za vas preuzimamo obavezu čišćenja snega i leda, raskrčivanja prolaza i posipanja soli radi sprečavanja stvaranja leda.U mogućnosti smo da od snega i leda uspešno očistimo puteve, prilaze i staze u okviru Vašeg objekta.
USLUGE ČIŠĆENJE SNEGE PRO SISTEM Zimska služba, čišćenje snega - brze intervencije na uklanjanju snega i skidanju leda sa pristupnih staza i okoline objekata svih namena
invekta-usluge-ciscenje-snega

Invekta

Beograd, Cerak, Jablanička 184 064 7059539
USLUGE ČIŠĆENJA SNEGA INVEKTA Zimska služba Invekta radi na čišćenju i rasčišćavanju snega oko objekta koji održavamo pomažući ostalim korisnicima objekta nesmetan rad u svojim daljim aktivnostima.
Aktivnosti zimske službe se usklađuju sa vremenskim prilikama pa tako naše ekipe dežuraju i reaguju u slučaju novih padavina 24 časa i rasčišćavaju prostor oko objekta mašinama za sneg, odnosno ljudstvom, a sve u skladu sa potrebama objekta.
zeromax-usluge-ciscenje-snega

ZeromaX

Beograd, Palilula, Bore Vukmirovića 14a 011 3292515
USLUGE ČIŠĆENJA SNEGA ZEROMAX Organizacija rada, tačno zadati radni zadatak, kontrola izvršenog posla i obučeni izvršioci omogućavaju nam da postižemo zavidne rezultate.
Održavanje ali i stalno poboljšavanje uspostavljenog sistema upravljanja u našoj firmi je prioritet.
U obavljanju posla garantujemo pouzdanost i vrhunski kvalitet usluge.
Back to Top