Usluge čišćenje snega Beograd

Usluge čišćenje snega Beograd
new-york-trade-usluge-ciscenje-snega

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
USLUGE ČIŠĆENJE SNEGA NEW YORK TRADE Pored usluga čišćenja, tu je I naša zimska služba. Za vas preuzimamo obavezu čišćenja snega i leda, raskrčivanja prolaza i posipanja soli radi sprečavanja stvaranja leda.U mogućnosti smo da od snega i leda uspešno očistimo puteve, prilaze i staze u okviru Vašeg objekta.
full-cisto-agencija-za-profesionalno-ciscenje-usluge-ciscenje-snega
USLUGE ČIŠĆENJE SNEGA BOGRAD FULL ČISTO - AGENCIJA ZA PROFESIONALNO ČIŠĆENJE Omogućite sebi bezbedan početak dana.
Mi ćemo se pobrinuti za uklanjanje snega i leda sa staza, prolaza, trotoara i parkinga i prilaza Vašim poslovnim i privatnim objektima.Koristeći namenski posip sprečavamo ponovno nastajanje ledenih površina pružajući Vam sigurnost u zimskom periodu.
pro-sistem-agencija-za-ciscenje-usluge-ciscenje-snega
USLUGE ČIŠĆENJE SNEGE PRO SISTEM Zimska služba, čišćenje snega - brze intervencije na uklanjanju snega i skidanju leda sa pristupnih staza i okoline objekata svih namena
invekta-usluge-ciscenje-snega

Invekta

Beograd, Cerak, Kopaonička 31 011 2399145
USLUGE ČIŠĆENJA SNEGA INVEKTA Zimska služba Invekta radi na čišćenju i rasčišćavanju snega oko objekta koji održavamo pomažući ostalim korisnicima objekta nesmetan rad u svojim daljim aktivnostima.
Aktivnosti zimske službe se usklađuju sa vremenskim prilikama pa tako naše ekipe dežuraju i reaguju u slučaju novih padavina 24 časa i rasčišćavaju prostor oko objekta mašinama za sneg, odnosno ljudstvom, a sve u skladu sa potrebama objekta.
Back to Top