Usluge skladištenja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Usluge skladištenja Beograd
kronos-komerc-usluge-skladistenja

Kronos Komerc

Novi Beograd, Nikole Dobrovića 13 011 2094128 |
063 334736 |
cena: Cenovnik
USLUGE SKLADIŠTENJA BEOGRAD KRONOS KOMERC Kronos Komerc vrši usluge skladištenja robe.
prevoz-011-usluge-skladistenja
USLUGE SKLADIŠTENJA BEOGRAD PREVOZ 011 Selite se iz stana, kuće, firme, ali morate napustiti stari prostor pre nego što se uselite u nov.
Ne znate gde ćete sa stvarima?
Mi imamo rešenje za vas.
Skladištenje stvari, skladištenje robe u našim magacinima.
Vaše stvari, bela tehnika, skupocena roba, biće sigurna kod nas.
Osim toga što Vam nudimo za pakovanje, nudimo vam i usluge skladištenja vašeg namestaja i stvari u našem skladišnom prostoru. Obezbedjivanje skladišnog prostora za skladištenje selidbenih stvari je obavezna delatnost u našem poslu i nosi sa sobom veliku odgovornost. Potreba za skladištem se javlja uglavnomu u toku kupoprodaje stana ili kuće, gde se stvari skladište u skladište dok se ne kupi željeni objekat.
Takodje, potreba se javlja prilikom renoviranja objekta kada postoji potreba da se iz stana iznesu sve stvari radi lakšeg i bržeg renoviranja.
Kakv god da je sličaj kod Vas, mi smo tu da Vam pomodnemo.
Skladištenje robe je vrlo odgovoran zadatak jer nepravilnim skladištenjem se upropaštava roba. Za vreme uskladištenja može doći do različitih gubitaka. Uzroci gubitaka mogu biti u prirodi robe, uslovima uskladištenja, nesavesnom ili neispravnom manipulisanju robom i slično. Ako se roba pravilno uskladišti, čuva se od nepovoljnih uticaja, gubitaka i kvarenja. Skladištar je odgovoran za pravilno slaganje tereta u svom skladištu. Slagači trebaju pravilno postavljati podloge i obloge i da ekonomično iskoriste prostor za teret. Pravilno slaganje tereta je vrlo važno za transportera i to je i najvažnija dužnost svakog skladištara. Skladištenje, kao deo logistike, se pojavljuje kao funkcija, logistička aktivnost i sistem koji realizuje čuvanje robe. Skladište je integralni deo svakog logističkog sistema i ima nezamenljivu ulogu u povezivanju proizvodnje, transporta i potrošnje. Tipično, skladište se posmatra kao mesto za čuvanje zaliha, ali skladište danas je mnogo dinamičniji sistem u kome kretanje robe često predstavlja dominantnu aktivnost. Koreni skladištenja sežu u daleku prošlost, od vremena kada je čovek počeo da proizvodi više nego što mu je bilo dovoljno za potrošnju u tom trenutku.
Back to Top