Veleprodaja lekova, Veledrogerije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Veleprodaja lekova, Veledrogerije Beograd
Držanje apoteke je jedan od najunosnijih poslova na svetu.
Ukoliko otvarate apoteku ili iz nekog drugog razloga su Vam potrebni distributeri lekova u Beogradu, nadjite ih uz našu pomoć.
Kod nas možete naći sve veledogerije koje poseduje Beograd, tako da je besmisleno da lutate gradom u potrazi za njima.
Veleprodaja lekova u Srbiji i u svetu je izuzetno proširena, jer što je veća potreba za raznoraznim lekovima, veće su i distributerske mreže.
radakom-veleprodaja-lekova-veledrogerije

Radakom

Novi Beograd, Dobanovačka 56 011 3114043
VELEPRODAJA LEKOVA, VELEDROGERIJE Kod nas možete naći domaće i uvozne registrovane lekove.
veledrogerija-vodic-veleprodaja-lekova-veledrogerije

Veledrogerija Vodič

Novi Beograd, Dušana Vukasovića 29 011 6167751
VELEPRODAJA LEKOVA, VELEDROGERIJE - VELEDROGERIJA VODIČ Naš asortiman čine: - medicinski potrošni materijal - lekovi - stomatološki potrošni materijal - laboratorijska plastika
Veledrogerije se bave veleprodajom medicinskih sredstava i lekova. Lek je proizvod koji sadrži supstancu ili kombinaciju supstanci proizvedenih i namenjenih za lečenje ili sprečavanje bolesti kod ljudi ili životinja, postavljanje dijagnoze, poboljšanje ili promene fizioloških funkcija, kao i za postizanje drugih medicinski opravdanih ciljeva. Reklamiranje lekova i medicinskih sredstava mora biti objektivno i ne sme dovoditi u zabludu. Raspolaganje pouzdanim informacijama o lekovima predstavlja preduslov za sprovodjenje racionalne upotrebe lekova. Širom sveta potreba za dostupnošću lekova i vakcina postaje sve veći. Na tržištu Republike Srbije, prema broju registrovanih lekova, u prometu se nalazi 67,5% uvoznih i 32,5% domaćih lekova, što nam ukazuje na veliki broj lekova koji se uvoze. Ukoliko je, ne veleprodaja već predstavništvo inostrane kompanije nosilac dozvole za stavljenje leka u promet, pristupa se koncesijkom uvozu. Pored uvoza lekova stranih proizvodjača koji imaju dozvolu za stavljanje u promet, u nekim slučajevima vrši se i uvoz lekova koji nemaju dozvolu za stavljanje u promet na teritoriji Republike Srbije.
Back to Top