Viljuškari Beograd

Registruj se
Prijavi se
Viljuškari Beograd
servis-beli-viljuskari
VILJUŠKARI BEOGRAD SERVIS BELI.
Servis BELI iza sebe ima dugogodišnju tradiciju, koja se gradi radom, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.
Tokom tog vremena stekli smo veliko iskustvo vezano za servis i remont viljuškara pogonjenih dizel, elektro ili plinskim motorima.
Servis BELI se bavi prodajom generalno remontovanih viljuškara koji predstavljaju idealan izbor za mala i srednja preduzeća kojima je ulaganje u nov viljuškar prevelika investicija.
kubota-uzelac-viljuskari

Kubota Uzelac

Novi Beograd, Španskih boraca 10 011 2139076
VILJUŠKARI KUBOTA UZELAC Proizvođači su smanjili dimenzije viljuškara velikog kapaciteta kako bi omogućili više veštine i kompaktniji hod.
Ovakvi viljuškari nisu samo brzi, već njihova ergonomski izvedena kontrolna ploča omogućava lakše upravljanje i zahvaljujući elektronski olakšanoj brzini dizanja i spuštanja, vrlo dobro reaguju kod utovara i istovara.
Vozačima je omogućen jednostavan pristup viljuškarima i izvanrednih 360° preglednosti sa vozačevog sedišta.
Kontrole su kreirane na način da okružuju vozača i da su mu pri ruci, tako da omogućuju brzo i produktivno upravljanje viljuškarom.
inter-hermes-trade-viljuskari
VILJUŠKARI BEOGRAD INTER HERMES TRADE INTER HERMES TRADE je danas, pre svega prepoznatljiv na tržištu kao jedinstvena firma u Srbiji koja u fokusu ima specijalne gume, namenjene industriji i građevini.
Naš prodajni tim redovno posećuje klijente na terenu, uvažavajući njihove potrebe za radom mašina po smenama, vrsti podloge i uslovima rada, kontroliše potrošnju guma i daje preporuku za najekonomičnijim rešenjima iz palete proizvoda.
apex-tehniks-viljuskari
PRODAJA I SERVIS VILJUŠKARA BEOGRAD APEX TEHNIKS.
Apex Tehniks doo je specijalizovana za dostavu i servis lake i HEservisAVY DUTY profesionalne magacincke tehnike i opreme proizvedene u Japanu i Evropi, poznate po svojim niskim eksploatacionim troškovima i opšte poznatoj izdržljivosti pri svakakvim uslovima eksploatacije.
Apex service posluje na teritoriji sopstvenog logističkog i servisnog centra površine 24 000 m 2 koji se nalaze u Plovdivu, Bugarska i sa godišnjim prihodom iznad 25 000 000 evra servis je izrastao u distributera broj 1 za profesionalnu magacinsku opremu za Istočnu Evropu.
Apex service Srbija, nudi pun spektar proizvoda nove generacije, ekonomičnih viljuškara za unutrašnji prostor magacina i fabrika, i profesionalne sisteme stalaža za magacine i logističke centre na otvorenom i zatvorenom prostoru, koji su proizvedeni u Japanu i u Evropi.
Viljuškari su motorna industrijska vozila koja se koriste za podizanje i transport materijala. Savremeni viljuškar razvijen je tokom dvadesetih godina od strane raznih kompanija uključujući Clark i Yale & Towne Manufactoring. Viljuškari su od tada postali nezamanjiv deo opreme u proizvodnim pogonima i skladištima. Jedan od najznačajnijih delova pri tansportu i skladištenju robe su njen utovar i istovar. Za utovar, istovar i transport robe unutar skladišta najčešće se koriste viljuškari. Služe za transport većih komadnih tereta, manjih komadnih tereta na paletama i rasutog tereta u sanducima ili korpama. U slučaju viljuškara uspelo se da se pomoću jednog sredstva objedine manipulativne i transportne aktivnosti. Primarna funkcija je manipulacija, a transportna je sekundarna. Cilj je da se pri njihovom radu ostvari što više operacija raznih rukovanja teretom, uz što manje angažovanje na funkciji samog transporta. Kovencionalna konstrukcija viljuškara je primarno prilagođena za rad sa kompaktnim jedinicama u obliku palete ili kontejnera. U poslednje vreme se kao kriterijum za podelu viljuškara prema konstrukciji koristi položaj tereta u odnosu na bazu viljuškara.
Back to Top