Vodoinstalater Beograd

Registruj se
Prijavi se
Vodoinstalater Beograd
Vodoinstalater Beograd, vodoinstalateri Beograd, dežurni vodoinstalater, vodoinstalater hitne intervencije cena, sve je ovde.
Trebaju Vam hitne intervencije za vodovod i kanalizaciju u Beogradu?
Cene vodoinstalaterskih usluga u Beogradu uporedite ovde.
Vodoinstalaterski servis ili Vodoinstalaterske radnje u Beogradu nude sve vrste vodoinstalaterskih usluga, odgušenje odvoda, popravke instalacija - vodovod popravke i kanalizacija popravke, popravka ventila, bojlera, kupatila, česme, slavine, vodomera, cevi, kanalizacije, lavaboa, kade, a tu su i rezervni delovi za vodovod i kanalizaciju.
Vodoinstalateri koji u Beogradu rade non-stop doći će na Vaš poziv za sve vrste hitnih intervencija, curenja vode u kuhinji i kupatilu, otčepljenja odvoda, ili ako Vam je pukla cev.
Vodoinstalaterski radovi u kući veoma su bitni i zato se obratite profesionalcima vodoinstalaterima iz Beograda koje će po povoljnim cenama uraditi sve vrste vodoinstalaterskih usluga.
Izbegnite kvarove na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama tako što ćete u startu u Vašoj kući ili stanu angažovati proverene majstore, vodoinstalatere sa preporukom i vodoinstalaterske radovi biće urađeni kvalitetno i sa garancijom.
Prezentujemo Vam vodoinstalatere u Beogradu, vodoinstalaterske servise u Beogradu i vodonstalaterske radnje u Beogradu.
Podgledajte njihove prezentacije, ponudu vodoinstalaterskih usluga sa cenama, saznajte koji vodoinstalaterski servisi rade hitne intervencije i koji vodoinstalateri imaju radno vreme non-stop od 0 do 24 h, pogledajte njihove liste referenci.
gaga-vodoinstalater

Gaga

Beograd, Medaković, Sinjska 39n 011 3477772 |
011 3477773 |
VODOINSTALATERI BEOGRAD.
GAGA DOO je preduzeće za odgušenje, opravku i održavanje kanalizacionih instalacija, sa sedištem u Beogradu.
Preko 20 godina iskustva, najsavremenija oprema, najniže cene i hiljade zadovoljnih klijenata samo su neki od razloga zašto smo lideri na ovom tržištu na teritoriji Srbije.
Odgušenje kanalizacije Beograd, Mašinsko otpušavanje kanalizacije - spiralno i pritiskom.
Snimanje kanalizacije mobilnim kamerama.
Čišćenje septičkih jama.
Najsavremenija tehnologija, mašine i vozila za odgušenje kanalizacije.
Raspolažemo sa šest velikih kombi vozila sa woma tehnologijom za odgušenje kanalizacije, dva kamiona-cisterne zapremine do 10m3, nekoliko pomoćnih vozila, najsavremenije mašine, opremu za video inspekciju i prateće dodatke.
Otpušavanje i ispiranje kišne i fekalne kanalizacije mašinama pod visokim pritiskom vode do 250 bara.
Razbijanje tvrdih naslaga, čišćenje masnoće, prljavštine i zagušenja sa zidova cevi preseka Ф40 do Ф1000 mm.
Mašinska odgušenja kanalizacije mašinama na elektro pogon.
Čišcenje tvrdih naslaga i zagušenja sa zidova kanalizacionih cevi čeličnim sajlama.
Sečenje i otklanjanje korenja.
Za kanalizacione cevi preseka Ф20 do Ф300 mm.
Odgušenje i ispiranje kišne i fekalne kanalizacije pod visokim pritiskom vode do 250 bara, specijalnim kombi vozilima sa WOMA tehnologijom.
Presek cevi od Ф40 do Ф1500mm.
vodoinstalateri-brza-voda-vodoinstalater

Vodoinstalateri Brza voda

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 463b 011 3221713 |
063 8330005 |
VODOINSTALATERSKE USLUGE: VODOVODNE INSTALACIJE, KUPATILA, HITNE INTERVENCIJE - SVE POPRAVKE, VENTILI, VODOKOTLIĆI, BOJLERI, BATERIJE, PUCANjE CEVI, ODGUŠENjA VOMOM, SNIMANjE KANALIZACIJE, ODGUŠENjE KANALIZACIJE, ZAMENA SVIH VRSTA SANITARNIH UREĐAJA.
Potrebna Vam je brza i kvalitetna usluga, a ne znate kome da se obratite!
Dosta Vam je lažnih obećanja i nepostovanja vaseg vremena.
Jer potrebno im je još "Samo malo vremena" da završe ono što su započeli!
Dosta Vam je svega!
Obratite nam se sa punim poverenjem, jer ste Vi za nas na prvom mestu.
Naši provereni stručnjaci i prvoklasna oprema, primena najnovijih tehnologija i najviših standarda sigurno su ono što će u potpunosti dovesti do zadovoljavanja Vasih potreba.
vodoinstalater-dule-vodoinstalater

Vodoinstalater Dule

Beograd, Stari Grad, Džordža Vašingtona 26 063 423757 |
062 423757 |
VODOINSTALATER BEOGRAD.
vodoinstalaterske usluge, hitne intervencije.
Hitne intervencije.
Sve vodoinstalaterske usluge.. Snimanje vodovodne i kanalizacione instalacije.
Odgušenje svih sanitarnih uređaja.
Odgušenje spoljne kanalizacije.
Obratite nam se sa punim poverenjem i rešićemo svaki Vaš problem vezan za vodovod i kanalizaciju.
Hitne intervencije, hitne intervencije Beograd, vodoinstalater hitne intervencije, vodoinstalateri hitne intervencije, Odgusenje kanalizacije hitne intervencije, hitne intervencije kanalizacija, hitne intervencije vodovod, hitne intervencije 00- 24.
kvalitet-djura-vodoinstalater

Kvalitet Đura

Beograd, Kaluđerica, Ratka Pavlovica Ćićka 45 063 599938 |
063 363073 |
VODOINSTALATER BEOGRAD.
Odgušenje kanalizacione linije pod visokim pritiskom.
Za održavanje kanalizacione mreže firma “Kvalitet Đura” opremljena je najmodernijim specijalnim vozilima koja na sebi sadrže PUMPE VISOKOG PRITISKA, kao i specijalne kamere za kontrolu i proveru kanalizacionih cevi.
Specijalnim POTISNIM SISTEMOM, izmenama pribora (mlaznicama) i pritiska čiste vode u granicama od 50-750 bara omogućava Vam rešavanje problema sa zagušenjem industrijske -gradske (fekalne, kišne) kanalizaciоnе linije, kao i ispiranje nezavisno od prečnika cevi (Ø80 do Ø 2000 mm).
Mašinsko Odgušenje.
Pored specijalizovanog vozila koje na sebi sadrzi pumpu POTISNOG sistema (visokog pritiska) i VAKUM sistema, posedujemo mašinu za MAŠINSKO ODGUŠENJE kanalizacionih mreža.
aqua-speed-vodoinstalater

Aqua Speed

Beograd, Voždovac, Beranska 18d 064 0210290 |
011 3970332 |
VODOINSTALATER BEOGRAD.
U potpunosti odgovaramo na sve Vaše zahteve i potrebe u oblasti unutrašnjeg uredjenja ili održavanja Vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora.
Hitne intervencije, Odgušenje kanalizacije, Snimanje vodovodnih cevi, Postavljanje vodovodne instalacije, Zamena vodovodne instalacije, Otklanjanje kvarova na vodovodnoj instalaciji, Otklanjanje kvarova na kanalizacionoj instalaciji.
Opremljeni smo najsavremenijim mašinama i alatima koji nam pored stručnog kadra obezbeđuju da radove vršimo brzo i kvalitetno.
Izuzetno vodimo računa o poštovanju dogovorenih rokova što nam uz kvalitet izvršene usluge i konkurentne cene daje ogromnu prednost na tržištu.
7 DANA U NEDELJI OD 0-24H Garantujemo dolazak u najkraćem mogućem roku na teritoriji Beograda.
Polazimo od toga da svi hitni radovi moraju da se obave bez odlaganja da bi se zaštitili ljudi i imovina.
Kao odgovorno preduzeće kad su hitne intervencije u pitanju izlazimo u susret svim fizičkim i pravnim licima na teritoriji Beograda.
Vršimo hitne intervencije: Saniranje oštećenih cevi, Odgušenje zapušenih cevi motornim ili ručnim sajlama, Sve vrste odčepljenja, Snimanje vodovodnih cevi, Popravka ili zamena instalacija, Popravka i zamena bojlera, vodokotlića, Popravka i zamena wc šolje, sudopere, umivaonika, Popravka i zamena ventila.
Otklanjamo sve kvarove na vodovodnoj instalaciji
vodoinstalaterski-servis-rade-vodoinstalater
VODOINSTALATERI BEOGRAD.
Vodoinstalaterska radnja Rade još od 1990.godine pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga: ugradnja vodovodnih instalacija, ugradnja kanalizacionih instalacija, popravka bojlera, grejača na bojleru, slavina, baterija, česmi svih vrsta i tipova itd.
Mi radimo svakog dana od 00-25h, vikendom i praznicima, a sve po istoj tarifi.
To znači da će cena naše usluge uvek biti ista bez obzira u koje doba ili kog dana nas pozovete.
Naš glavni cilj je - zadovoljna mušterija.
Želimo da svako ko nas pozove i kome trebaju usluge vodoinstalatera bude zadovoljan našim radom i kvalitetom usluge, i preporuči nas drugima.
U našem radu koristimo prvoklasnu opremu i pratimo najnovije tehnologije i standarde.
Pozovite nas, konsultacije su uvek besplatne.
Ako su vam potrebne bilo koje vodoinstalaterske usluge - na pravom ste mestu.
Mi smo majstori svog zanata, naš vodoinstalaterski servis ima dugogodišnje iskustvo i mnogobrojne zadovoljne klijente.
Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga: zamena i popravka bojlera, česmi, tuševa, vodokotlića, zamena baterija, ventila, zamena sanitarnih uređaja, odgušenja i snimanja kanalizacije, snimanje vodovodne instalacije, mašinska odgušenja sudopere, slivnika i svih odvoda i sve ostalo što jedan profesionalni vodoinstalater i inače radi.
Na raspolaganju smo Vam 24 sata, svaki dan u nedelji, po potrebi radimo i praznikom ili noću.
Poštujemo Vaše vreme kao i zadate rokove.
Pozovite nas bilo kada na telefone: Hitne intervencije - radimo non-stop, u mogućnosti smo da odmah izađemo na teren i pomognemo Vam u rešavanju bilo kog hitnog problema.
VAŽNO - iako radimo svaki dan, kod nas nema posebnih tarifa za rad vikendom ili praznicima.
Nakon vašeg poziva, naš vodoinstalater dolazi na lice mesta u najkraćem mogućem roku ili u tačno određeno vreme dogovoreno sa vama.
Vodoinstalateri i vodoinstalaterske usluge neophodne su nam svima a one podrazumevaju sve vodoinstalaterske radove, odnosno radove ne vodovodnim i kanalizacijonim instalacijama u svim vrstama objekata. Pravilna montaža i postavljanje vodovodnih i kanalizacionih instalacija u objektima u izgradnji od ključne je važnosti. To je deo radova koje treba uraditi s punom pažnjiom kako bi se postavili dobri temelji i u startu izbegli kasniji problemi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Vodoinstalateri pružaju i sve druge vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su sve vrste popravki svih segmenata vodovoda ili kanalizacije u objektu. Kvarovi kod kojih je potrebna intervencija vodoinstalatera ili vodoinstalaterkog servisa su: pukla cev u kuhinji ili u kupatilu, začepljenja i zagušenja odvoda, curenje vode, neispravna slavina i vodokotlić...Tu su i popravke ventila, bojlera, kupatila, česme, vodomera, vodovodnih i kanalizacionih cevi, lavaboa, sudopere, kade. Vodoinstalaterske radnje često nude i kao uslugu hitne intervencije i dežuraju non-stop od 0 do 24h. To je zbog toga što neki kvarovi i havarije ne mogu da čekaju i treba ih otkloniti odmah kako bi se izbegla poplava ili neka još veća materijala šteta. Vodoinstalateri mogu obezbediti i rezervne delove za vodovodne i kanalizacione instalacije i odmah prilikom dijagnostikovanja kvara, neispravan deo zameniti novim.
Back to Top