Vrtići na stranom jeziku Beograd

Registruj se
Prijavi se
Vrtići na stranom jeziku Beograd
Gde su u Beogradu vrtići na stranom jeziku?
Vrtići na stranom jeziku ovde su podeljeni po delovima grada kako biste najlakše pronašli najbliži vrtić na stranom jeziku u Beogradu.
Vrtić na stranom jeziku u Beogradu pruža mogućnost najintenzivnijeg učenja stranog jezika kroz igru i druženje.
U obdaništima i vrtićima na stranom jeziku sva ili veći deo komunikacije između dece i vaspitača odvija se na stranom jeziku.
Deca u najranijem detinjstvu lako uče strane jezike, čak je dokazano da lakše uče od odraslih.
Ako od jaslenog uzrasta pa kroz sve godine dok pohađa vrtić, dete stalno sluša i uči da komunicira na nekom stranom jeziku, ono će ovladati tim stranim jezikom do te mere da podjednako dobro komunicira na stranom kao na maternjem jeziku.
Pošto je malo još ne zna da piše, ali će njegova verbalna komunikacija na stranom jeziku biti na visokom nivou.
U vrtićima na stranom jeziku, vaspitačima je taj strani jezik ili maternji ili su profesori tog jezika, ili su pak odlični poznavaci tog jezika pošto su više godina proveli na tom govornom područiju i stoga postali bilingvalni.
Takođe obučeni su za poziv vaspitača i rad sa decom.
Oni pričaju sa decom, čitaju im priče, pevaju pesmice i sve to na stranom jeziku.
Deca će tečno progovoriti jezik, umeće da prepričavaju događaje, priče, postavljaju pitanja i daju odgovore i pevaju pesmice.
Vrtići su na ovoj stranici podeljeni po stranim jezicima, pogledajte ih sve i izaberite odličan vrtić za Vaše dete!
Obdanište ili vrtić je predškolska ustanova čija je namena vaspitanje, briga i čuvanje dece do šest godina starosti. Vrtići na stranom jeziku pored svojih osnovnih ciljeva, pružaju Vašem detetu i učenje stranog jezika od najranijeg perioda. Kako je opšte poznato da deca u najranijem detinjstvu brzo i lako uče strani jezik, vrtić na stranom jeziku je idealna priprema za dalje obrazovanje i školovanje. Pored toga što će Vaše dete naučiti da komunicira, da sklapa prijateljstva, da se zabavlja i što će naučiti osnovne stvari o životu, biće bogatije i za poznavanje nekog od stranih jezika. Usvajanje drugog jezika je proces, koji prati detetov govorni razvoj, ali je i rezultat detetovog samopouzdanja, fleksibilnosti razmišljanja, prirodnog talenta za usvajanjem stranih jezika. Usvajanje kako maternjeg tako i stranog jezika je najintenzivnije u periodu od rođenja do šeste godine, jer se tada kod dece formira inteligencija i psihičke sposobnosti. Unapred pripremljeno okruženje, materijal, sredina i vaspitač imaju veliki uticaj na detetov napredak.
Back to Top