Zaptivke Beograd

Registruj se
Prijavi se
Zaptivke Beograd
gumaplast-zaptivke
ZAPTIVKE BEOGRAD GUMAPLAST GUMAPLAST je osnovan 1990 godine kao samostalna zanatska radnja za proizvodnju semeringa.
Sedište firme je u Sremskim Karlovcima na desetak kilometara od Novog Sada.
Tokom 20 godina rada GUMAPLAST-VP doo je izrastao u velikog proizvođača semeringa, manžetni, brisača, O prstenova i druge gumeno-tehničke robe koja se radi na zahtev poslovnih partnera.
U preduzeću je trenutno zaposleno trideset radnika.
Poseduje spostvenu radionicu za izradu alata čime obezbeđuje bržu i kvalitetniju isporuku.
Proizvodi GUMAPLASTA izvoze se u zemlje okruženja, a najveći poslovni partneri su iz Austrije i Nemačke.
Poseduje SRPS ISO 9001: 2008 sertifikat uveden 2005 godine i konstantno se radi na poboljšanju i unapređenju proizvoda i usluga.
skf-commerce-zaptivke
ZAPTIVKE BEOGRAD SKF COMMERCE Zaptivke imaju ključni uticaj na performanse sistema.
Trajanje i pouzdanost su ono što se često smatra kao jednostavna stvar koja može doneti potpunu razliku vašim proizvodima i poslovima.
Kompanija SKF ima više od 100 godina iskustva u različitim industrijama i primenama, i jedina je kompanija koja može da podrži ključne aspekte sistema za zaptivanje pomoću svog znanja o ležajevima, zaptivkama, podmazivanju i povezanoj nauci i tehnologiji.
Kompanija SKF pruža stručne savete i obezbeđuje podršku tokom radnog veka vašeg sistema za zaptivanje.
srndak-zaptivke

Srndak

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 25 ž/13 011 4036129
cena: Cenovnik
ZAPTIVKE BEOGRAD SRNDAK Zaptivke se koriste za zaptivanje prostora između pokretnih i stacionarnih komponenata ili dve komponente u relativnom kretanju.Zaptivke imaju sledeće zadatke:da zadržavaju mazivo, da spreče kontaminaciju, da razdvajaju tečnosti ili gasove i da podnose razlike u pritiscima.
standard-trade-zaptivke
ZAPTIVKE STANDARD TRADE Zaptivke imaju ključni uticaj na performanse sistema.
Trajanje i pouzdanost su ono što se često smatra kao jednostavna stvar koja može doneti potpunu razliku vašim proizvodima i poslovima.
Kompanija SKF ima više od 100 godina iskustva u različitim industrijama i primenama, i jedina je kompanija koja može da podrži ključne aspekte sistema za zaptivanje pomoću svog znanja o ležajevima, zaptivkama, podmazivanju i povezanoj nauci i tehnologiji
mg-univerzal-zaptivke

MG Univerzal

Beograd, Zemun, Viktora Starčića 3 011 3756277 |
011 3756722 |
ZAPTIVKE BEOGRAD MG UNIVERZAL "O" Prstenovi (orinzi), su jednostavne zaptivke za zaptivanje na pokretnim i nepokretnim spojevima uređaja koji rade pod pritiskom.
Orinzi se primenjuju u temperaturnim područjima od -50 stepeni do +200 stepeni celzijusa, na radnim pritiscima do 350 bar-a.
trelleborg-zaptivke
ZAPTIVKE TRELLEBORG Trelleborg je svetski lider u rešenjima za polimerna rešenja koja zaptivaju, vlaže i štite kritične aplikacije u zahtevnim okruženjima.
Naša inovativna inženjerska rešenja ubrzavaju performanse naših kupaca na održiv način.
Zaptivke – Oring ili O-prstenovi se primenjuju u poljoprivrednoj, prehrambenoj, hemijskoj, naftnoj industriji itd. Koriste se za zaptivanje, statičku primenu ili u uslovima povremenog kretanja.
Back to Top