Zaptivke Beograd

Registruj se
Prijavi se
Zaptivke Beograd
skf-commerce-zaptivke

SKF Commerce

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10z/1 011 3115212
ZAPTIVKE BEOGRAD SKF COMMERCE Zaptivke imaju ključni uticaj na performanse sistema.
Trajanje i pouzdanost su ono što se često smatra kao jednostavna stvar koja može doneti potpunu razliku vašim proizvodima i poslovima.
Kompanija SKF ima više od 100 godina iskustva u različitim industrijama i primenama, i jedina je kompanija koja može da podrži ključne aspekte sistema za zaptivanje pomoću svog znanja o ležajevima, zaptivkama, podmazivanju i povezanoj nauci i tehnologiji.
Kompanija SKF pruža stručne savete i obezbeđuje podršku tokom radnog veka vašeg sistema za zaptivanje.
srndak-zaptivke

Srndak

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 25 ž/13 011 4036129
cena: Cenovnik
ZAPTIVKE BEOGRAD SRNDAK Zaptivke se koriste za zaptivanje prostora između pokretnih i stacionarnih komponenata ili dve komponente u relativnom kretanju.Zaptivke imaju sledeće zadatke:da zadržavaju mazivo, da spreče kontaminaciju, da razdvajaju tečnosti ili gasove i da podnose razlike u pritiscima.
standard-trade-zaptivke
ZAPTIVKE STANDARD TRADE Zaptivke imaju ključni uticaj na performanse sistema.
Trajanje i pouzdanost su ono što se često smatra kao jednostavna stvar koja može doneti potpunu razliku vašim proizvodima i poslovima.
Kompanija SKF ima više od 100 godina iskustva u različitim industrijama i primenama, i jedina je kompanija koja može da podrži ključne aspekte sistema za zaptivanje pomoću svog znanja o ležajevima, zaptivkama, podmazivanju i povezanoj nauci i tehnologiji
mg-univerzal-zaptivke

MG Univerzal

Beograd, Zemun, Viktora Starčića 3 011 3756277
ZAPTIVKE BEOGRAD MG UNIVERZAL "O" Prstenovi (orinzi), su jednostavne zaptivke za zaptivanje na pokretnim i nepokretnim spojevima uređaja koji rade pod pritiskom.
Orinzi se primenjuju u temperaturnim područjima od -50 stepeni do +200 stepeni celzijusa, na radnim pritiscima do 350 bar-a.
trelleborg-zaptivke
ZAPTIVKE - TRELLEBORG Trelleborg Sealing Solutions je jedna od vodećih svetskih firmi koja se bavi razvojem, proizvodnjom i snabdevanjem preciznih zaptivki, ležajeva i specijalnih polimernih komponenti.
Fokusira se na ispunjavanje najzahtjevnijih potreba vazduhoplovnih, automobilskih i uopšteno industrijskih kupaca, uključujući i one iz farmaceutske industrije sa inovativnim rešenjima.
Zaptivke – Oring ili O-prstenovi se primenjuju u poljoprivrednoj, prehrambenoj, hemijskoj, naftnoj industriji itd. Koriste se za zaptivanje, statičku primenu ili u uslovima povremenog kretanja.
Back to Top