Zavese i draperije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Zavese i draperije Beograd
leki-group-zavese-i-draperije

Leki Group

Beograd, Banovo brdo, Trebevićka 6 011 3549887
cena: Cenovnik
ZAVESE I DRAPERIJE BEOGRAD LEKI GROUP Danas postoji mnogo različitih načina da se u toplini našeg doma zaštitimo od neželjenih pogleda ili prekomernog sunca.Zavese, iako jedan od klasičnih elemenata zastora, sa pravom su i dalje među najpopularnijima.
salon-namestaja-leokom-zavese-i-draperije
ZAVESE I DRAPERIJE BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LEOKOM Nudimo vam širok asortiman zavesa, drapera, roletni raznih dezena i boja, dimenzija po vašem zahtevu,paketo mehanizama i mebl štofa, renomiranih proizvođača iz Turske. Po potrebi možemo doći kod vas, u vaš poslovni prostor ili stan i ponuditi vam stručno rešenje u izboru modela i načinu izrade. Mi šijemo zavese i drapere, a to vam ne naplaćujemo.
urban-line-zavese-i-draperije-689393
ZAVESE I DRAPERIJE - URBAN LINE Veliki izbor dečijih zavesa i draperija brenda CILEK.
markiza-zavese-i-draperije-211636

Markiza

Beograd, Ugrinovci, Školska 132 063 1036910
cena: Cenovnik
ZAVESE I DRAPERIJE - MARKIZA Veliki izbor dekorativnih zavesa.
Zavese odličnog kvaliteta.
tier-enterijeri-zavese-i-draperije

Tier Enterijeri

Novi Beograd, Omladinskih brigada 100 011 2169430
cena: Cenovnik
ZAVESE I DRAPERIJE BEOGRAD TIER ENTERIJERI Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uređenje enterijera materijalima za dekoraciju i zaštitu od sunca. Kupci mogu izabrati moderan ili klasičan stil za opremanje prostora.Asortiman čine tkanine za zavese i draperije , garnišne, vodilice kao i paketo sistem. Zebra, rolo zavese i paneli kao i ostali sistemi za zaštitu od sunca nude najnovija rešenja za privatne i poslovne objekte. Saveti dizajnera i idejna rešenja prate najnovije trendove a usluga obuhvata i merenje prostora, izradu i postavljanje proizvoda.

Aleco Company

Beograd, Voždovac, Južni bulevar 144 063 242689 |
063 371514 |
ZAVESE I DRAPERIJE - ALECO COMPANY Aleco Company proizvodi sve vrste zavesa.

Mara Home

Beograd, Vračar, Miliševska 44 063 1110077
ZAVESE I DRAPERIJE BEOGRAD - MARA HOME Veliki izbor zavesa i draperija.

Snovi Art zavese

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 311 060 3801188
ZAVESE I DRAPERIJE BEOGRAD - SNOVI ART Zavese Zvezdara, Draperije Zvezdara.

D art Collection home textile

Beograd, Centar, Svetogorska 5 069 690200
ZAVESE BEOGRAD, DRAPERIJE BEOGRAD - D-ART COLLECTION HOME TEXTILE Najbolje zavese Beograd

Mega Concept

Beograd, Voždovac, Ustanička 83 – 85 069 5775548
ZAVESE I DRAPERIJE BEOGRAD - MEGA CONCEPT Sjajan asortiman zavesa i draperija na više lokacija u Srbiji.

Mega Lux

Stara Pazova, Evropska 27 022 810131
ZAVESE I DRAPERIJE - MEGA LUX Vrhunska ponuda zavesa.
Dom bez zavesa i draperija može ponekada izgledati veoma nedovršeno i jeftino. Međutim, ova stavka predstavlja jednu od onih koje su najpristupačnije, čineći najmanje opterećenja vašem budžetu, unoseći u isto vreme nešto više elegancije i preko potrebne privatnosti u vaš dom. Kada birate dekor za vaše prozore vi želite da napravite pravi izbor, na primer, ako izaberete providne materijale koji nisu postavljeni, pa čak i ako su skuplja opcija, vi time nećete uneti više elegancije u svoj prostor. Zavese i draperije ostavljaju jači utisak nego što možda pretpostavljate, istraživanja pokazuju da posle zidova, garderobera i garnitura za sedenje, najviše privlače poglede. Jednobojni modeli se lakše kombinuju uz nameštaj i ostale detalje i harmoničnije uklapaju u enterijer. I vrlina i mana im je što tkanina, od koje su izrađeni, odmah dolazi do izražaja, pa vodite računa da bude kvalitetna, posebno kada su draperije u pitanju. Zavese su nezaobilazni dekorativni elementi skoro svakog enterijera. Od količine dnevne svetlosti u prostoriji, zavisi adekvatan odabir zavesa. U zavisnosti od sastava, tehnike tkanja, dizajna materijala i načina izrade, draperije mogu odgovoriti svim enterijernim stilovima. Draperije od prirodnih materijala (lan, pamuk, svila…) kao i izrađene od najkvalitetnijih materijala od poliestarskih vlakana, mogu biti oplemenjene klasičnom ili modernom pozamanterijom.
Back to Top