Zidne tapete Beograd

Registruj se
Prijavi se
Zidne tapete Beograd
farbara-kolaz-zidne-tapete

Farbara Kolaž

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 570b 011 4065142
cena: Cenovnik
ZIDNE TAPETE BEOGRAD FARBARA KOLAŽ Pored velikog asortimana boja za različite namene u ponudi su mogućnosti raznih dekoracija zidova koje prate svetske trendove.
Za najmlađe imamo pored ekoloških boja za krečenje i farbanje i samolepljive tapete sa likovima poznatih crtanih junaka i drugih dečijim dezenima kao i bordure sa istim. Možemo Vam, takođe obezbediti i majstore koji Vam svojim umetničkim sposobnostima mogu ulepšati dom, poslovni prostor i slično.
leki-group-zidne-tapete

Leki Group

Beograd, Banovo brdo, Trebevićka 6 011 3549887 |
063 238953 |
cena: Cenovnik
ZIDNE TAPETE BEOGRAD LEKI GROUP Novi trendovi u dekoraciji enterijera jesu tapete.
Stalnim poboljšanjem kvaliteta smo došli do nove generacije tapeta koje su drugačije od onih koje smo poznavali. Tapete su pomerile granice u dekorisanju i dizajniranju enterijera.
Kombinovanjem sa ostalim materijalima u prostoru mogu biti odlično rešenje za novi izgled vašeg doma.
farbara-dekor-d-zidne-tapete

Farbara Dekor D

Novi Beograd, Nehruova 64b 066 9435549
cena: Cenovnik
ZIDNE TAPETE FARBARA DEKOR D Tapete su odličan način da uz malo truda i domišljatosti postignete potpuno novi doživljaj prostora.
U zavisnosti od toga šta želite da naglasite, tapete će vam pomoći da u prostor dodate dozu estetike, naglasite komad nameštaja ili jednostavno osvežite atmosferu u omiljenim prostorijama.
farbara-global-color-zidne-tapete

Farbara Global Color

Beograd, Zemun, Prvomajska 10j 011 3164762
cena: Cenovnik
ZIDNE TAPETE BEOGRAD FARBARA GLOBAL COLOR Farbara Global Color se nalazi na teritoriji opštine Zemun,na adresi Prvomajska 10j.
Bavimo se prodajom boja,lakova, lepkova, fasadnog materijala, izolacionog materijala, lajsni, molersko-farbarskog alata koji se koristi kod završnih radova u gradjevinarstvu.
fresh-design-factory-zidne-tapete

Fresh Design Factory

Novi Beograd, Bežanijskih ilegalaca 40 011 2271272
cena: Cenovnik
ZIDNE TAPETE - FRESH DESIGN FACTORY Foto tapete su idealan način da ulepšate vaš ugostiteljski objekat, kancelariju, studio ili životni prostor.
tier-enterijeri-zidne-tapete

Tier Enterijeri

Novi Beograd, Omladinskih brigada 100 011 2169430 |
069 2169430 |
cena: Cenovnik
ZIDNE TAPETE BEOGRAD TIER ENTERIJERI Tapete renomiranih evropskih proizvođača Rasch, Home Interios, BN International, Murella možete naći u katalozima New Authority, Raffi, Punch, Jeff Banks, Out of Afrika, Moods.
domis-enterijeri-zidne-tapete
ZIDNE TAPETE - DOMIS ENTERIJERI Širok izbor dezena.
all4home-inzenjering-servis-zidne-tapete
U prodajnim salonima All4Home možete naći veliki asortiman uvoznih zidnih tapeta.
Tapete su trend u uređenju enterijera.
U kombinaciji sa odgovarajućim dekorativnim materijalima, meblom i zavesama mogu biti idealno rešenje za preuređenje kućnog enterijera ili enterijera poslovnog prostora.
Nova generacija tapeta je sasvim drugačija od tapeta koje smo nekada poznavali.
Veliki broj dezena, boja, motiva, vrhunski kvalitet, jednostavno postavljanje i skidanje, ne blede, mogu da se peru i kreče, postojane su i dugotrajne.
Tapete su pomerile granice u dizajniranju enterijera gde je sve podređeno kreativnosti i originalanosti.
farbara-zona-n-i-s-zidne-tapete

Farbara Zona N I S

Beograd, Savski venac, Lomina 5 011 3282737 |
060 3001597 |
cena: Cenovnik
ZIDNE TAPETE BEOGRAD FARBRA ZONA NIS S U svom bogatom asortimanu imamo kvalitetne i povoljne zidne tapete.
farbara-lik-vranjes-zidne-tapete

Farbara LIK Vranješ

Beograd, Vračar, Maksima Gorkog 70 011 6446965
ZIDNE TAPETE BEOGRAD LIK VRANJEŠ Pola veka tradicije nam je obaveza da svoj posao obavljamo kvalitetnije i uspešnije nego do sada. Stalna edukacija zaposlenih i proširenje saradnje na mnoge domaće i inostrane firme je jedan od osnovnih ciljeva našeg poslovanja.
merkur-boje-i-lakovi-zidne-tapete

Merkur boje i lakovi

Beograd, Voždovac, Tomazeova 31 011 3447520
cena: Cenovnik
ZIDNE TAPETE BEOGRAD MERKUR BOJE I LAKOVI Merkur Vam nudi boje i lakove visokog kvaliteta, i to veoma povoljno, ali i veliki izbor tapeta.
Proverite zašto smo lideri na tržištu.
farbara-terca-ton-zidne-tapete

Farbara Terca Ton

Beograd, Mirijevo, Mirijevski bulevar 41c 011 2994835 |
064 2625451 |
cena: Cenovnik
ZIDNE TAPETE TERCA TON Ukrasite zidove vašeg doma sa modernim printovima zidnih tapeta.
Zidne tapete - Proizvodi/Usluge
Tapete su ponovo u modi. One menjaju prostor, obavijaju ga toplotom, mističnošću, prefinjenošću. Ima ih najrazličitijih boja, dezena, tekstura… Njihova primena je široka – od lepljenja zidova čitavom površinom, do akcentovanja nekih delova enterijera. U zavisnosti od dezena i boje, mogu se uklopiti i prilagoditi svakom stilskom ili modernom enterijeru od stambenih i poslovnih objekata do objekata javne namene. Za objekte javne namene specijalno su dizajnirane nezapaljive tapete, kao i tapete „acoustic” za zvučnu izolaciju u prostoru i tapete koje možete bojiti po svojoj želji.. Proizvode se od raznih materijala (tekstil, papir, pvc…). Lako se održavaju metodom mokro-suvog pranja. Zidne tapete u poslednje vreme ostvaruju veliki povrat na scenu uređenja enterijera. Za razliku od nekada, danas se tapete vrlo često stavljau samo na jedan zid, i time podižu ukupan dojam prostorije. Na zidnim tapetama često se susreću veseli cvetni motivi u raznim bojama. Velika novost su i foto-tapete velikih formata pogodnih za oblaganje čitave površine zida.
Back to Top