Zlatibor vrata

Registruj se
Prijavi se
Zlatibor vrata
LOKACIJE

Sobna vrata

SOBNA VRATA ZLATIBOR VRATA Sobna vrata veliki izbor domaćih i uvoznih vrata po najpovoljnijim cenama. Sobna vrata domaće proizvodnje koje imamo u ponudi odlikuje visok kvalitet drveta koji je kao materijal optimalan za vaše zdravlje kao i okolinu. Svaka od ovih vrata mogu zadovoljiti sve vaše potrebe zbog mogućnosti proizvodnje različitih dimenzija, boja, izgleda vrata.
Osim što osiguravaju privatnost, sobna vrata utiču na celokupan dizajn vašeg doma. Na veću količinu vrata za gotovinsko plaćanje Zlatibor vrata odobrava popust.

Sigurnosna vrata

SIGURNOSNA VRATA ZLATIBOR VRATA Široka ponuda sigurnosnih vrata u našem salonu omugućila je njihovu pristupačnost svima jer u ponudi imamo jeftinija sigurnosna vrata koja zadovoljavaju zahteve kupaca u smislu bezbednosti i funkcionalnosti vrata pa do skupljih modela sa ojačanim limovima, dodatnim bravama i većom debljinom vrata koja pružaju dodatnu sigurnost zahtevnijim kupcima. Sigurnosna vrata nisu podložna deformacijama, unutrašnjost vrata je ispunjena termo i zvučnom izolacijom.
Vrata su farbana u beloj boji ili presvučena visoko kvalitetnom pvc folijom u boji drveta.
Vek trajanja cilindra je izuzetno dug i iznosi preko 30000 zaključavanja.

Alu stolarija

ALU STOLARIJA ZLATIBOR VRATA Ukoliko odaberete naša Al vrata, ne samo da će ulaz u Vaš dom postati moderan i atraktivan, nego ćete dobiti i visokokvalitetan, unikatan i dugovečan proizvod. Naš Al vrata zadovoljiće i najzahtevnije kupce, a Vašoj kući daće poseban izgled.
Ulaznim vratima u našoj firmi posvećujemo izuzetnu pažnju.
Osim što su glavni deo stolarije na kući pa trebaju zadovoljiti svojim izgledom, takođe moraju zadovoljiti i svojom funkcionalnošću.
Vrata od aluminijumskih profila imaju najraznovrsniju primenu u građevinarstvu.
U ponudi imamo veliki izbor profila sa termičkim prekidom kao i različitih dimenzija.
Veliki izbor Al vrata po najpovoljnijim cenama.
U ponudi imamo i sigurnosna Al vrata za kuće koja mogu biti izložena vremenskim uticajima.
Lokacije
  Lokacija
 1. Beograd Bežanijska Kosa Surčinska 94
  +381 60 7005601; +381 11 4280657;
  Lokacija
 2. Beograd Novi Beograd Jurija Gargarina 231
  lokal 145 - TC Enjub +381 60 7005601; +381 11 4280657;
  Lokacija
 3. Zlatibor Vranjevina 253
  +381 60 7005601;
Back to Top