Sobna vrata Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sobna vrata Beograd
- SOBNA VRATA SVIH PROIZVOĐAČA NA JEDNOM MESTU!
- POGLEDAJTE SVE MODELE, POPUSTE i AKCIJE, UPOREDITE CENE, NARUČITE i UGRADITE NOVA SOBNA VRATA!
talaris-sobna-vrata-sobna-vrata
Sobna vrata - Talaris Beograd, prodaja, ugradnja i servis. Sobna vrata su sasvim sigurno možemo reći neizostavni deo našeg svakodnevnog života. Ona su jednostavno svakodnevni ulaz u svet u kome živimo i radimo. Štiteći našu intimu, sobna vrata nam daju dodatnu sigurnost, čuvaju nas od buke i osiguravaju nam zadržavanje toplote ili rashlađenog vazduha unutar prostorije. Kada kupujemo sobna vrata, pri samom odabiru moramo voditi računa o samom kvalitetu vrata i imati na umu koliko ćemo puta morati otvoriti i zatvoriti ista. Prema nezvaničnoj statistici, jedna sobna vrata se na stanu gde živi četvoročlana porodica otvaraju i do 150 puta dnevno. Zato pri odabiru sobnih vrata treba voditi računa i opredeliti se za ona vrata koja pružaju najbolji odnos između cene i kvaliteta. Zatim treba voditi računa i o tome da su jeftina vrata ustvari najskuplja, jer kad kupite jeftina i loša vrata ona u većini slučajeva nisu dugog veka, pa onda treba ponovo izdvojiti određenu sumu novca za sobna vrata koja ste već jedanputa kupili. Uz sve to imamo i ponovni trošak za ugradnju vrata, a da ne govorimo o eventualnom malterisanju, gletovanju i krečenju. Sa druge strane dobra i kvalitetna vrata nisu uvek i jeftina, ali na njima ipak ne vredi štedeti, pa čak iako to nama trenutno deluje drugačije. Trebamo biti i svesni toga da se od jeftinog i nekvalitetnog materijala ne može napraviti dobar i kvalitetan bilo koji finalni proizvod, pa tako ni sama vrata. Iz tog razloga na kraju moramo zaključiti da se kvalitetna sibna vrata kao i sve drugo na duži vremenski period svakako isplati, a i trebmo znati da okolo sebe u prostoru gde živimo ili radimo sigurno imamo kvalitetan proizvod koji će krasiti naš dom.
trejd-sistem-sobna-vrata

Trejd Sistem

Beograd, Ostružnica, Savska 2g 062 215323 |
062 215325 |
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA - Sobna vrata izrađena su od drvenog rama ispunjenog kartonskim saćem.
Dihtung guma je postavljena u štok i omogućava kvalitetno zapitivanje vrata.
Štok vrata je lameliran izrađen od punog čamavog drveta i medijapana.
Širina štoka može da se radi u zavisnosti od debljine pregradnog zida.
Mogućnost ojačavanja krila sa punom ispunom drveta i medijapana.
mv-tepsic-sobna-vrata

MV Tepšić

Nova Pazova, Industrijska zona bb 063 1139882
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA BEOGRAD MV TEPŠIĆ Unutrašnja i sobna vrata su izrađena od punog drveta (masiva) kao i od furniranog ili farbanog medijapana sa ispunom od drvenog rama i iverice.
Svi modeli vrata se mogu tonirati (bajcovati) ili farbati po želji, a takođe se mogu proizvoditi po meri.
Kod nas možete i sami da dizajnirate Vaša vrata u saradnji sa našim stručnim osobljem.
nikon-sobna-vrata-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD.
Naša delatnost je proizvodnja, prodaja i ugradnja sobnih i ulaznih vrata i ona podrazumeva širok asortiman proizvoda od medijapana.
Ulazna vrata mogu biti i sobna, u zavisnosti za koji tipo se odlučite.
Naši proizvodi se mogu uklopiti u izgled svakog enterijera i na taj način zadovoljiti i estetske i funkcionalne potrebe ukućana.
Cena sobnih vrata zavisi od modela za koji se odlučite.
Cene možete pogledati na samoj našoj stranici namenjenoj sobnim vratima, a možete nas kontaktirati i putem maila I brojeva telefona.
sobna-vrata-abwehr-omis-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD OMIS Kompanija OMIS je jedan od vodećih ukrajinskih proizvođača i dobavljača unutrašnjih vrata i kao takav nudi kombinovani portfolio proizvoda koji odgovara širokom spektru specifikacija i budžeta.
Fabrika počinje sa radom 2001.godine i od tada do danas se razvila u stabilnu proizvodnu kompaniju sa distributivnom mrežom koja pokriva sve regione, kako u zemlji tako i u inostranstvu.
OMIS je kompanija sertifikovana ISO 9001 standardom.
Marka vrata OMIS predstavlja kombinaciju stila, modernog dizajna, kvaliteta i konkurentnih cena.
gsm-nesic-company-sobna-vrata
SOBNA VRATA GSM NEŠIĆ COMPANY U ponudi imamo sobna vrata kvalitetne izrade i povoljnih cena.
ostrog-gradjevinski-materijali-sobna-vrata
SOBNA VRATA OSTROG Veliki izbor sobnih vrata u različitim kvalitetima.
d-mont-alu-i-pvc-stolarija-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD D-MONT ALU I PVC STOLARIJA Vrata su deo bogatog asortimana D-mont-a.
Ona mogu biti spoljašnja ili unutrašnja (sobna), a u zavisnosti od materijala– drvena, PVC ili aluminijumska.
Bez obzira na to da li su deo interijera ili nerazdvojni deo fasade, njihov izbor je sve komplikovaniji.
gradjevinski-materijali-i-oprema-dzavic-sobna-vrata

Građevinski materijali i oprema Džavić

Beograd, Kaluđerica, Bulevar Kralja Aleksandra 561 011 7466426 |
069 8211401 |
SOBNA VRATA DŽAVIĆ Sobna vrata renomiranog proizvodjača PORTAKRONO samo na stovarištima Džavić.
bata-vrata-sobna-vrata
SOBNA VRATA BATA VRATA Mi smo salon specijalizovan za prodaju najkvalitetnijih sobnih vrata.
Naš zadatak je da na domaćem tržištu prikupimo najkvalitetnije proizvode u jednu prodavnicu, što će omogućiti kupcima da naprave pravi izbor pri kupovini.
panart-stolarija-sobna-vrata

Panart stolarija

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 568 011 2880022 |
063 211013 |
cena: od 125€ do 295€
SOBNA VRATA PANART Savremeni dizajn, pažljiva selekcija materijala, moderan i klasičan dekor, visoka tehnologija izrade.
Sva vrata se izradjuju u standardnim dimanzijama.
pro-max-sobna-vrata

Pro Max

Beograd, Vidikovac, Kneza Višeslava 63 011 3564746 |
065 2722770 |
cena: od 170€ do 240€
Sobna vrata.
Predstavljamo Vam izbor sobnih vrata koje imamo u ponudi.
U pitanju su sobna vrata koja će Vam trajati godinama.
Vrata su od medjapana sa PVC folijom kao zvavršnom obradom ili su farbana poliuretanskom bojom u belo sa ili bez kanalura - šara.
Isporuka vrata (cena) podrazumeva demontažu starih vrata, dostavu i montažu novih vrata, kvake, bravu i završne pervajz lajsne.
Vrata se montiraju nakon svih završnih radova (parket, keramika, gletovanje, krečenje) takozvana suva montaža.
Nakon montaže vrata nemate potrebe za bilo kakvim dodatnim radovima.
Cena sobnih vrata je u rasponu od 180 eur do 220 eur.
Vrata isporučujemo po sistemu ključ u ruke što znači da nema nikavih dodatnih troškova.
Postoji mogućnost isporuke vrata sa nadsvetlom, dvokrilnih vrata, štokova bez krila (obrada prolaza), sa jednim do pet staklenih polja u krilu itd.
primavera-sigurnosna-i-sobna-vrata-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD PRIMAVERA SIGURNOSNA I SOBNA VRATA Sobna vrata Mexican Doors se odlikuju izuzetnom lepotom, postojanošću oblika i trajnošću koji mogu nadmašiti i vrata od prirodnih materijala.
Ova unutrašnja vrata se izrađuju od medijapana, između koga se kao izolacija nalazi kartonsko saće.
Medijapan je presvučen visokokvalitetnom PVC folijom u boji drveta koja deluje prilično uverljivo (bukva, jasen, wenge) ili u beloj boji koja je bez mirisa i nije štetna po zdravlje.
enter-stolarija-sobna-vrata
Sobna vrata.
Farbana sobna vrata, farbani medijapan, ravna i sa kanelurom.
Odlike sobnih vrata: Vrata sa ravno secenim krilom, Ravnom mdf oblogom od 3.2mm do 6mm, Medijapan stok 40mm, Diht gumom, Tri agb brodske sarke, Agb brava, Obostrano štelujući pervajzi
bosal-stolarija-sobna-vrata
BOSAL sobna vrata svojom konstrukcijom i izradom po meri obezbeđuju odličnu izolaciju, dugotrajnost i praktično neograničene mogućnosti završnih obrada i uklapanja u enterijere.
Krilo vrata izrađeno je od ekstrudirane iverice, obostrano obložene medijapanom koji lakiramo poliuretanom u preko 200 boja po RAL karti ili furniramo prirodnim furnirima u više od 30 tonova.
Uz mogućnost vertikalnog i horizontalnog furniranja, izbor aplikacionih i umetnih lajsni, i 25 ponuđenih kanelura savršeno se uklapaju u svaki poslovni prostor i dom.
samigo-invest-sobna-vrata
SOBNA VRATA SAMIGO INVEST Samigo invest je proizvođač izuzetno kvalitetnih i modernih sobnih vrata.
Naše cene i veliki izbor su jedan od glavnih razloga da nas pozoveti ili posetite u nekom od naših prodajnih mesta.
univerzal-mv-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD UNIVERZAL MV Bez obzira na to da li tražite jednostavna ili nešto modernija sobna vrata, u našem katalogu ćete naći proizvode koji zadovoljavaju svačije kriterijume uzstalne akcijske cene i profesionalnu ugradnju.
block-lock-doors-sobna-vrata
Sobna vrata iz proizvodnog programa Block Lock Doors, dizajnirana su sa ciljem da se uklope u svaki enterijer i svojim izgledom obogate vizuelni doživljaj istog, kvalitetom koji garantuje dugi niz godina postojanosti, a sa druge strane sa pristupačnom cenom.
Sobna vrata se razlikuju po: dizajnu (moderna, elegantna, poslovna), bojama (široka paleta kvalitetnih boja), površinama (glatka, sa duborezima, krila u kombinaciji sa staklom), unutrašnjem sastavu (dodatne izolacije ispune), ivicama (oštre ivice, zaobljene, profilisane), načinu otvaranja (jednokrilna, dvokrilna, klizna), tipovima završne obrade (farbana, furnirana i presvučena folijom).
Unutrašnja vrata koja imamo u ponudi mogu se podeliti na osnovu 2 kriterijuma: po materijalima koji se upotrbljavaju za njihovu izradu i prema završnoj obradi.
U prvoj grupi su unutrašnja vrata od medijapana koja su farbana pokrivnim poliuretanskim bojama najvišeg kvaliteta i efekta u estetskom smislu, u tonu po želji kupca.
U drugu grupu spadaju unutrašnja vrata od medijapana, koja su presvučena prirodnim furnirima raznih vrsta drveta: hrast, bukva, jasen, orah, tresnja itd.
Ovaj model vrata može se bajcovati u tonu, po želji kupca i lakirati poliuretanskim lakom (tonovi bajca A, B, C, D, E, F).
Stepen sjaja takođe određuje kupac.
Takođe u obe varijante postoji mogućnost narezivanja kanalura.
Prateći trendove u svetu u proizvodnju uvodimo i vodorastvorive premaze, ekološki čiste tehnologije kao nas doprinos očuvanju čovekove okoline.
U treću grupu spadaju unutrašnja vrata od medijapana presvučena melaminskom ili CPL folijom u raznim dekorima.
sztr-sigurnost-sobna-vrata
Sobna vrata.
Vrata su od medijapana, Obložena folijama, Štelujući štokovi, Više dimenzija krila, Više dimenzija štokova.
Boje: bela, mapla, cery.
rasic-vrata-sobna-vrata
Sobna vrata.
Imamo veliki izbor sobnih vrata.
Neki modeli koje imamo u ponudi su jedni od najjeftinijih, a imamo i luksuzne modele.
Svi su sa kompletnom pratećom opremom i možete ih naći u našim prodajnim salonima.
Pogledajte raznovrsnu i veliku ponudu sobnih drvenih vrata koje nudimo.
Kvalitet je naša najveća satisfakcija.
porta-de-lux-stolarija-sobna-vrata
Sobna vrata.
Naš proizvodni program čine sobna vrata farbana poliuretanom i sobna vrata sa furniranim medijapanom.
Možete se odlučiti za dva modela farbanih sobnih vrata – BASIC ili PREMIUM.
BASIC modeli se farbaju u 3 sloja (izolant, poliuretanska podloga i završni poliuretanski lak)i krilo vrata je obostrano obloženo medijapanom debljine 4mm.
PREMIUM modeli se farbaju u 4 sloja (izolant, dve poliuretanske podloge i završni poliuretanski lak) i krilo se oblaže medijapanom debljine 6mm.
m-door-sigurnosna-vrata-i-sistemi-sobna-vrata
SOBNA VRATA M DOOR U ponudi imamo sobna vrata sa štelujućim pervajzima (furnirana ili mdf) koja se farbaju i toniraju po vašoj želji.
luke-enterijer-sobna-vrata
SOBNA VRATA LUKE ENTERIJER Sobna vrata proizvedena u preduzeću Luke enterijer odlikuje trajnost, kvalitet i estitika.
To postižemo pažljivim odabirom materijala i tehnologija za izradu. Naša vrata su svremenog dizajna, čiji je cilj da se uklope u svaki enterijer, i svojim izgledom oplemene prostor.
Sobna vrata se izradjuju po meri i želji kupca, koji ima slobodu da aktivno učestvuje u kreiranju izgleda svojih vrata.
hram-032-sobna-vrata

Hram 032

Beograd, Vidikovac, Patrijarha Joanikija 17 011 2340473 |
063 1035606 |
cena: od 59€ do 125€
SOBNA VRATA BEOGRAD HRAM 032
andja-2-vrata-i-prozori-sobna-vrata
SOBNA VRATA ANĐA 2 Sobna vrata su u kompletu sa štokom, dihtung gumom, 3 šarke, i bravom.
Ispuna vrata je drveni ram koji je popunjen kartonskim saćem, koje obavlja funkciju zvučne i toplotne izolacije, i na njega se lepe craftmaster ili druge oplate debljine 3,2mm što daje ukupnu debljinu krila od 40,4mm.
Debljina štoka je 40mm.
Štok može biti od punog drveta, ili obložen furnirom u dezenu vrata.
Pored standardnih dimenzija, sva vrata se rade i po porudžbini ( u dimenzijama koje Vama odgovaraju).
U ponudi je više modela.
all4home-inzenjering-servis-sobna-vrata
Unutrašnja vrata.
Sobna vrata trešnja drvo sa kanelurama.
Porta Nova jasen drvo sa kanelurama.
Porta Nova exkluziv Svetli hrast drvo.
drvopromet-kula-sobna-vrata

Drvopromet Kula

Beograd, Borča, Pančevački put 80a 011 2994950 |
011 2994960 |
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA DRVOPROMET KULA Proizvodimo veoma kvalitetna unutrašnja vrata i ima širok izbor modela, kako za opremanje savremenih stambenih objekata, tako i klasičnih.
Vrata obložena prirodnim furnirima/bukva, hrast, jasen, mahagoni, orah, trešnja, wenge, zebrano, tik i dr ) ili furnirima „fine line“ (wenge, beljeni hrast, mahagoni, ebano, tik, palisander) po Vašem izboru, ali na način koji Vam omogućava da ih uklopite u enterijer i učinite ga posebnim.
format-alde-sobna-vrata
SOBNA VRATA FORMAT ALDE Unutrasnja ili sobna vrata su veoma bitan deo u uredjenju prostora koja osim odvajanja prostorija jedne od druge treba i da daju sigurnost, privatnost i mir u prostoru u kome boravimo.
Od pravilnog izbora zavisi ne samo izgled prostora već i prijatan boravak u njemu.
Izborom kvaliteta vrata zavisi u kojoj će meri imati ulogu koja im je odredjena jer vrata nam osim navedenog daju i toplotnu i zvučnu izolaciju u prostoru.
Sobna vrata moraju biti i funkcionalna jer treba da budu i postojana na sredinu u kojoj se ugradjuju.Takodje vrata postavljamo i u industriji sa agresivnim sredinama.
Sve više pažnje se posvećuje obradi i kvalitetu, a ništa manje nije važan ni njihov izgled.
Vrata treba da budu stabilna, da imaju dobru izolaciju dihtovanje (krilo-štok), da budu otporna na temperaturne promene.
Materijal koji se koristi za izradu unutrasljih vrata moze biti razlicit: drvo, aluminijum ili plastika.
Funkcionisanje vrata u velikoj meri zavisi i od ugradjenog okova koji mora biti kvalitetan.
salon-podova-floor-house-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD SALON PODOVA FLOOR HOUSE Pored podova FLOOR HOUSE u svojoj ponudi ima i sobna vrata.
kum-komerc-sobna-vrata

Kum komerc

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 636a 011 2897363 |
069 0306273 |
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA.
Craffmaster je materijal koji poseduje veliku tvrdoću i izuzetno je otporan na vlagu.
Površina ovog materijala imitira teksturu drveta ali farbanog masnim bojama.
Craffmaster vrata se farbaju poliuretanskim bojama po želji klijenta i odabirom nijanse iz ral karte kao i da li će završna obrada biti “sjaj” ili “mat”.
stolarija-god-sobna-vrata

Stolarija GOD

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 2581323
cena: Cenovnik
Sobna vrata presvučena 3D folijom.
Sobna vrata presvučena 3D folijom su vrata koja kao svoj završni sloj imaju 3D foliju.
Glavne prednosti 3D folije je izuzetna otpornost na habanje kao i njen izgled koji savršeno oponaša izgled prirodne teksture drveta.
Pojedini tipovi folije u našoj ponudi izrađeni su sa naglašenom teksturom čime se postiže neverovatna slicnost sa prirodnim materijalima.
Osim folija sa drvenim dezenima, vrata je moguće opremiti i sa folijama koje su jednobojne, sedefaste, metalik.
Kanalure i sve ostale operacije na vratima se izradjuju na CNC masini tako da je izbor praktično neograničen.
Stokovi se takođe rade za punu sirinu zida sa dvostruko stelujucim pervajz lasnama.
Pervajzi su standardne sirine 6 cm ali po zahtevu kupca mogu biti siroki i do 15 cm .Vrata se montiraju na principu "suve montaze" sto znaci da se ugradjuju posle molersko farbarskih i parketarskih radova, naravno da je ugradnju moguće odraditi i pre gore pomenutih radova ukoliko je to potrebno.
U našim salonima ćete moći da uz vrata koja ste izabrali odaberete kvake kao i stakla sa kojima će Vam se vrata isporučiti.
Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, proširiva fiksnim elementima sa ili bez nadsvetla.
optimus-doors-sobna-vrata
Sobna vrata.
Vrata od masiva izrađujemo od čamovog, hrastovog i jasenovog drveta u više modela i tehničkih rešenja krila (plota) i kutije (futera).
Kutija se izrađuje od čamove, hrastove ili jasenove građe.
Radimo varijantu (najčešća varijanta) da kutija od čamovine bude furnirana furnirom od čega je izradjeno krilo.
Na isti način se furniraju i završne lajsne (pervajzi).
Površinska obrada se sastoji iz bajcovanja raznim tehnickim postupcima, te lakiranja kvalitetnim lakovima raznih baza, sa ispunom od papirnog saća ili ekstrudirane iverice.
Drvena vrata od medijapana su urađena na drvenom ramu kao duplo šperovana sa oblogama medijapana debljine 6 i 8 mm što zavisi od dubine urezivanja aplikacije.
Kutija je urađena medijapan-drvo-medijapan završno obrađena lakovima u boji po želji iz RAL karte.
rez-pvc-stolarija-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD REZ PVC STOLARIJA
vagres-sobna-vrata

Vagres ing

Niš, Ivana Milutinovića 24 063 1095904
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA BEOGRAD VAGRES Drvo se ubraja u najtrajniji i najstariji građevinski materijal na svetu.
S obzirom da upotrebljavamo samo odabrano, najkvalitetnije drvo, našim kupcima možemo zagarantovati besprekoran kvalitet.
Unesite toplinu u vaš dom estetski prigodnim proizvodom.
Vrata se mogu prilagoditi željama i novim rešenjima u pogledu dizajna i dodatnih delova.
termoplast-stolarija-sobna-vrata

TermoPlast stolarija

Beograd, Filmski grad, Ilije Stojadinovića 51 011 4155770
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA BEOGRAD TERMOPLAST STOLARIJA Zastupljenost PVC stolarije je iz godine u godinu sve veća.
Razlog za to su brojne pogodnosti koje ona nudi praćene niskom cenom i dobrim kvalitetom.
Kao i PVC prozori, i PVC vrata imaju važnu ulogu u toplotnoj i zvučnoj izolaciji.
Pregradna ili sobna PVC vrata imaju višestruku namenu, a samim tim izrada i izgled su prilagođene potrebama korisnika.
Sobna PVC vrata mogu biti napravljena od običnih i/ili ukrasnih panela u različitim bojama iz naše ponude.
alu-i-pvc-systems-belac-sobna-vrata

Alu i Pvc Systems BELAC

Petrovac na Mlavi, Srpskih Vladara 1/b 012 334740
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA BEOGRAD BELAC Sobna vrata su veoma bitan element Vašeg doma, osim osnovne funkcije odvajanja prostora jako bitan je i estetski doživljaj celog enterijera što dobar izbor sobnih vrata čini važnom odlukom.
Jedna frekventna vrata u toku dana zatvaraju se i otvaraju preko 200 puta, tako da je jako bitan i kvalitet Vaših vrata.
Zato se u procesu proizvodnje posebna pažnja poklanja zaštiti i završnoj obradi.
Sobna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, klizna, sa nadsvetlom...
blind-vrata-pvc-sobna-vrata

Blind Vrata PVC

Beograd, Vidikovac, Patrijarha Joanikija 19B 064 1726884 |
011 2381200 |
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA BEOGRAD BLIND VRATA PVC Blind vrata pvc d.o.o za dugi niz godina koliko postojimo nudimo Vam veliko iskustvo i praksu u ovoj oblasti .
U svojim redovima imamo kvalitetan tim ljudi različitih profila i strućnjaka od inženjera do vrsnih majstora koji su radili na mnogim gradilištima u svetu.
Bilo da ste velika gradjevinska firma, mali zanatlija ili krajni kupac uvek smo spremni da Vam izadjemo u susret i sa korektnim uslovima zelimo da Vam pomognemo da rešite problem, upotpunite i prosirite svoju uslugu te da Vam budemo dobar partner na duže staze.
beohram-sobna-vrata

Beohram

Beograd, Žarkovo, Šavnička 2a 011 2363320 |
063 1035980 |
SOBNA VRATA.
Savremeni dizajn, pažljiva selekcija materijala, moderan i klasičan dekor, visoka tehnologija izrade.
Sva vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama i to: 69 x 201 ; 79 x 201 ; 89 x 201 Pored standardnih, izrađuju se i van standardna vrata po merama objekta .
Sobna drvena vrata - Melaminska folija.
Sobna vrata se rade u završnoj obradi melaminske folije.
Materijali korišćeni za izradu vrata su renomiranih proizvođača: KRONO-SPAN, VETTEL, PURICELLI, AGB, KLEBERIT, JOWATHERM (HOTMELT TEHNOLOGIJA) i dr Melaminska folija je proizvodnja firme VETTEL(NEMAČKA) i isporučuju se u debljini od 80 - 120g/m2.
Vratno krilo je ravno rezano prilagođeno za prolazne / brodske / šarke.
Ram krila je od MDF-a a ispuna kartonsko saće, okov na vratima je AGB Italija.
Vrata su suvo montažna što podrazumeva montažu posle završenih parketarskih i molerskih radova.
stolarija-grasing-beograd-sobna-vrata

Stolarija Grasing Beograd

Beograd, Vračar, Vukice Mitrović 5a 011 3442936 |
063 8866281 |
Sobna Vrata.
Vršimo izradu i ugradnju sobnih vrata, koje možemo u potpunosti prilagoditi vašim potrebama i zahtevima.
Sobna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa fiksnim elementima, sa ili bez nadsvetla, klizna.
Sobna Vrata – Bojeni MDF (Standard), Vrata od farbanog medijapana poliuretanskom bojom, ispuna saće, Stelulujući štok i pervajzi mdf.
Sobna Vrata – Furnirani MDF, Furnir: hrast, bukva, jasen, mahagoni vertikalna tekstura.
Sve modele sobnih vrata moguće je naručiti farbane poliuretanom po RAL karti a prema Vašem izboru.
Kanalure se vrše na CNC mašini pa je moguć veliki izbor, različitih oblika i dezena.
Takodje vrata je mooguće opremiti sa dodatnim staklenim površinama prema vašim zahtevima.
Staklo može biti peskirano, ornament, mlečno i sl.
veranda-beograd-sobna-vrata

Veranda Beograd

Beograd, Savski venac, Durmitorska 6 069 2010040 |
011 2656675 |
Sobna unutrašnja vrata.
Unutrašnja vrata nemaju samo funkciju odvajanja prostorija jedne od druge.
Ona predstavljaju iznačajan deo enterijera, od njih u velikoj meri zavisi izgled prostorija kao i izgled celog doma.
Osim toga, vrata moraju biti stabilna, krila da im se ne deformišu, da budu otporna na temperaturne i razlike uvlažnosti, da šarke čvrsto drže, da imaju dobro dihtovanje između krilai štoka.
royal-home-sobna-vrata

Royal Home

Beograd, Surčin, Vojvođanska 369a 011 3171301 |
063 361288 |
SOBNA VRATA BEOGRAD ROYAL HOME
a.m.a.-group-sobna-vrata

A.M.A. Group

Beograd, Vračar, Južni bulevar 86 011 3620854
SOBNA VRATA AMA GROUP Ama group u okviru svog prodajnog programa izdvaja sobna vrata iizradjena od medijapana i punog drveta.
Sobna vrata, modernog dizajna, sa aplikacijama ili bez, izradjuju se po meri kupca i ugradjuju u najbržem mogućem roku.
Standardi i sertifikovana proizvodnja obezbedjuje garanciju kvaliteta proizvoda, a veliki izbor sobnih vrata zadovoljiće zahteve svakog kupca.
bomax-sobna-vrata

Bomax

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 3D 011 8035505 |
065 8035505 |
SOBNA VRATA BOMAX Sobna vrata izrađena po evropskim standardima i zadovoljavaju sve potrebe kupaca širom Evrope.
Proizvod se isporučuje sa blok štokom koji je prekriven filmom iste boje kao i krilo, bravom - mehanizmom za otvaranje i zaključavanje i jednim ključem, bez kvake.
Krilo nose tri šarke što je siguran znak dugovečnosti proizvoda.
super-vrata-sobna-vrata

Super Vrata

Beograd, Zemun, Tošin bunar 106 011 3190121 |
060 0657000 |
SOBNA VRATA SUPER VRATA U našoj ponudi imamo uvozna sobna vrata kao i sobna vrata domaće proizvodnje.
Uvozna sobna vrata uvozimo gotova.
Postoje u više boja i dezena.
Sobna vrata sasatav: puno drvo, 6 mm medijapan sa obe spoljne strane, vakumirana folija na 600 C (to znači da nema farbanja).
Takođe u ponudi su i modeli sa staklom.
Sobna vrata se isporučuju u kompletu sa štokovima (veličine 10-13 cm,14-17.Postoji mogućnost proširenja štoka do preko 30 cm .U kompletu su 3 komada čeličnih leptir šarki,i kvake sa bravom.
Sobna vrata domaće proizvodnje postoje tipska i sa mogućnošću izrade po Vašoj meri i želji.
Ukoliko kupujete sobna vrata, dođite u Super vrata jer imamo najširi izbor i veoma pristupačne cene.
dns-company-sobna-vrata

DNS Company

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 317a 011 3809335
SOBNA VRATA DNS COMPANY DNS Company d.o.o.
je osnovana 2002.godine i do danas uspešno posluje na srpskom tržištu.
Bavi se uvozom i distribucijom kvalitetnih sobnih vrata.
vindom-sobna-vrata

Vindom

Beograd, Ugrinovci, Grobljanska 38 062 8039265 |
065 8039265 |
SOBNA VRATA VINDOM Naša sobna vrata zadovoljavaju najviše standarde !
Mi ne pravimo lažne debljine štokova.
Naši štokovi su od punog materijala u punoj širini zida, debljine 4cm sa plivajućim pervajzima, širine 8cm sa 3 kvalitetne brodske šarke, koje omogućavaju besprekorno otvaranje i zatvaranje krila.
Krilo je napravljeno od medijapana sa ispunom od kartonskog saća.
Krila su konstruisana tako da omoguće mnoštvo dodataka- stakla, ukrasa, kanala, sara… Krilo zatvara kvalitetna AGB brava.
Boja koja krasi naša vrata, je kvalitetna italijanska boja fabrike Ilva, koja pored svojih 34 osnovnih boja nudi još mnoštvo nijansi, da bi prilagodili vrata vase životnom prostoru.
sobna-vrata-torlacki-vis-sobna-vrata

Sobna vrata Torlački Vis

Beograd, Kumodraž, Torlački vis 3/a 011 3943443 |
065 2220209 |
SOBNA VRATA TORLAČKI VIS Preduzeće Torlački vis doo već petnaest godina se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom unutrašnjih ( sobnih vrata).
Do sada smo proizveli više desetina hiljada sobnih vrata za mnoge porodične kuće, kao i za poslovne kompanije i građevinske investitore.
Mi radimo po principu ključ u ruke, od uzimanja mera na samom objektu, izrade vrata u fabrici, završne obrade do postavljanja na dogovorenom objektu.
stolarski-studio-sobna-vrata

Stolarski studio

Beograd, Vranić, Čedomira Đoinčevića 4 063 7889828 |
069 1433539 |
SOBNA VRATA STOLARSKI STUDIO Sobna vrata koja Stolarski studio prodaje na tržištu Srbije su izradjena od medijapana kraftmastera i furnirana.
Farbana su PU bojama, Ral bojama kao i lakirana vodenim lakom.
Štokovi za sobna vrata rade se po meri i od punog drveta a takodje i laminirana.
U ponudi se nalaze i uske i široke ukrasne lajsne koje čine sobna vrata mnogo atraktivnijim i modernijim.
agacija-sobna-vrata

Agacija

Novi Beograd, Tošin bunar 232g 011 3190974 |
011 3192600 |
SOBNA VRATA AGACIJA Izrađujemo sobna vrata po meri.
Agacija Vam nudi veliki izbor sobnih vrata koja su izrađena od najkvalitetnijih materijala.
oluk-home-&-dekor-sobna-vrata

Oluk Home & Dekor

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 158 011 2393055
SOBNA VRATA OLUK HOME & DEKOR Classen Sobna Vrata - KVALITET i RASKOŠNI STIL U JEDNOM.
vanas-sobna-vrata

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445 |
011 7155450 |
SOBNA VRATA VANAS Sobna vrata modernog dizajna po pristupačnim cenama.
zlatibor-vrata-sobna-vrata

Zlatibor vrata

Beograd, Bežanijska Kosa, Surčinska 94 060 7005601 |
011 4280657 |
SOBNA VRATA ZLATIBOR VRATA Sobna vrata veliki izbor domaćih i uvoznih vrata po najpovoljnijim cenama. Sobna vrata domaće proizvodnje koje imamo u ponudi odlikuje visok kvalitet drveta koji je kao materijal optimalan za vaše zdravlje kao i okolinu. Svaka od ovih vrata mogu zadovoljiti sve vaše potrebe zbog mogućnosti proizvodnje različitih dimenzija, boja, izgleda vrata.
Osim što osiguravaju privatnost, sobna vrata utiču na celokupan dizajn vašeg doma. Na veću količinu vrata za gotovinsko plaćanje Zlatibor vrata odobrava popust.
bodex-stolarija-sobna-vrata

Bodex stolarija

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 131 011 7870107 |
011 7870248 |
SOBNA VRATA BODEX Proizvodnja i prodaja sobnih vrata.
U ponudi imamo sve vrste sobnih vrata koja zadovoljavaju želje i najzahtevnijih kupaca - nefarbana - farbani medijapan - farbani furnir - folija - masiv Možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu; uzimanje tačnih mera na objektu, prevoza, demontaže starih vrata, ugradnju novih, redovan servis...
bauwin-decor-vrata-i-prozori-sobna-vrata

Bauwin Decor vrata i prozori

Beograd, Labudovo Brdo, Gočka 57d 011 2343000 |
066 6434477 |
SOBNA VRATA BAUWIN DECOR Sobna vrata ne moraju biti samo barijera koja odvaja već naprotiv kod njhovog stvaranja treba težiti tome da postanu ukras Vašeg doma..
grba-dmb-sobna-vrata

Grba DMB

Futog, Železnička BB 021 897432
SOBNA VRATA - GRBA DMB Pored proizvodnje proizvoda od drveta, nudimo proizvodnju prozora i vrata od različitih materijala i dimenzija po meri.
Sobna vrata Beograd prodaja, sobna vrata cena, unutrašnja sobna vrata Beograd. U Beogradu sobna vrata su u prodaji kod prodavaca i proizvođača koje vidite ovde. Sobna vrata za sobu prodaju se u Beogradu po cenama u zavisnosti da li su drvena sobna vrata, sobna vrata od medijapana, sobna vrata od iverice ili još nekih kombinacija materijala. Vrata za kupatilo razlikuju se od sobnih vrata po tome što imaju posebne otvore za provetravanje zbog vlage. Predstavljamo vam najbolja sobna vrata u Beogradu koja su deo ponude ovih renomiranih proizvođača i prodavaca. Kvalitet je zagarantovan. Na Vama je da izaberete kakva unutrašnja sobna vrata želite jer ponuda je velika, a izbor dezena i boja sobnih vrata je takava da ćete sigurno naći ona koja se savršeno uklapaju u Vaš prostor - Sobna vrat ili unutrašnja vrata su sva ona vrata koja slue da fizički odvajaju prostorije u stanu, kući ili nekom drugom prostoru porvatnom ili poslovnom. Sobna vrata mogu biti izrađena od raznih materijala ili kombinacije materijala, a to su: sobna vrata od punog drveta, sobna vrata iverica, sobna vrata od medijapana, sobna vrata drvo staklo, staklena sobna vrata, sobna vrata se metalnim elementima. Sobna vrata mogu imati moderan futuristički dizajn koji može upotpuniti neka neobična kvaka. Najprodavanija su jednostavna klasična sobna vrata u nekoj od osnovnih boja drveta ili u beloj boji. Ovakva klasična vrata imaju glatku površinu ili eventualno neki diskretan reljefni ukras. Što se tiče boja i dezena sobnih vrata, kkombinacije su beskonačne, ali uvek prednjače bela i prirodne boje drveta, razne nijanse braon i eventalno crna. Mnogi kupci zahtevaju i dodatnu zvučnu izolaciju i naručuju sobna vrata koja su posebno konstruisana da zadržavaju zvuk u prostoriji. To je u današnje vreme kada je buka u gradovi sve veća, veoma korisno imati, bilo da je reč o sobnim vratima u stanovima ili o unutrašnjim vratima u kancelarijama i poslovnom prostoru.
Back to Top