Sobna vrata Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Sobna vrata Zvezdara
steffes-sobna-vrata

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
Izrada Sobnih vrata od punog drveta.
Stolarija vrhunskog kvaliteta koja ima vrhunsku toplotnu izolaciju i zvučnu izolaciju.
Ako se na sobnim vratima koristi i deo koji je pod staklom, koristimo termoizolaciono staklo visokog kvaliteta.
d-mont-alu-i-pvc-stolarija-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD D-MONT ALU I PVC STOLARIJA Vrata su deo bogatog asortimana D-mont-a.
Ona mogu biti spoljašnja ili unutrašnja (sobna), a u zavisnosti od materijala– drvena, PVC ili aluminijumska.
Bez obzira na to da li su deo interijera ili nerazdvojni deo fasade, njihov izbor je sve komplikovaniji.
porta-de-lux-stolarija-sobna-vrata
Sobna vrata.
Naš proizvodni program čine sobna vrata farbana poliuretanom i sobna vrata sa furniranim medijapanom.
Možete se odlučiti za dva modela farbanih sobnih vrata – BASIC ili PREMIUM.
BASIC modeli se farbaju u 3 sloja (izolant, poliuretanska podloga i završni poliuretanski lak)i krilo vrata je obostrano obloženo medijapanom debljine 4mm.
PREMIUM modeli se farbaju u 4 sloja (izolant, dve poliuretanske podloge i završni poliuretanski lak) i krilo se oblaže medijapanom debljine 6mm.
m-door-sigurnosna-vrata-i-sistemi-sobna-vrata
SOBNA VRATA M DOOR U ponudi imamo sobna vrata sa štelujućim pervajzima (furnirana ili mdf) koja se farbaju i toniraju po vašoj želji.
dns-company-sobna-vrata

DNS Company

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 317a 011 3809335
SOBNA VRATA DNS COMPANY DNS Company d.o.o.
je osnovana 2002.godine i do danas uspešno posluje na srpskom tržištu.
Bavi se uvozom i distribucijom kvalitetnih sobnih vrata.
vanas-sobna-vrata

Vanas

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 455 011 2861766 |
011 2861767 |
SOBNA VRATA VANAS Sobna vrata modernog dizajna po pristupačnim cenama.
Sobna vrata Beograd prodaja, sobna vrata cena, unutrašnja sobna vrata Beograd. U Beogradu sobna vrata su u prodaji kod prodavaca i proizvođača koje vidite ovde. Sobna vrata za sobu prodaju se u Beogradu po cenama u zavisnosti da li su drvena sobna vrata, sobna vrata od medijapana, sobna vrata od iverice ili još nekih kombinacija materijala. Vrata za kupatilo razlikuju se od sobnih vrata po tome što imaju posebne otvore za provetravanje zbog vlage. Predstavljamo vam najbolja sobna vrata u Beogradu koja su deo ponude ovih renomiranih proizvođača i prodavaca. Kvalitet je zagarantovan. Na Vama je da izaberete kakva unutrašnja sobna vrata želite jer ponuda je velika, a izbor dezena i boja sobnih vrata je takava da ćete sigurno naći ona koja se savršeno uklapaju u Vaš prostor - Sobna vrat ili unutrašnja vrata su sva ona vrata koja slue da fizički odvajaju prostorije u stanu, kući ili nekom drugom prostoru porvatnom ili poslovnom. Sobna vrata mogu biti izrađena od raznih materijala ili kombinacije materijala, a to su: sobna vrata od punog drveta, sobna vrata iverica, sobna vrata od medijapana, sobna vrata drvo staklo, staklena sobna vrata, sobna vrata se metalnim elementima. Sobna vrata mogu imati moderan futuristički dizajn koji može upotpuniti neka neobična kvaka. Najprodavanija su jednostavna klasična sobna vrata u nekoj od osnovnih boja drveta ili u beloj boji. Ovakva klasična vrata imaju glatku površinu ili eventualno neki diskretan reljefni ukras. Što se tiče boja i dezena sobnih vrata, kkombinacije su beskonačne, ali uvek prednjače bela i prirodne boje drveta, razne nijanse braon i eventalno crna. Mnogi kupci zahtevaju i dodatnu zvučnu izolaciju i naručuju sobna vrata koja su posebno konstruisana da zadržavaju zvuk u prostoriji. To je u današnje vreme kada je buka u gradovi sve veća, veoma korisno imati, bilo da je reč o sobnim vratima u stanovima ili o unutrašnjim vratima u kancelarijama i poslovnom prostoru.
Back to Top