Sobna vrata Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Sobna vrata Kragujevac
san-stolarija-sobna-vrata
SOBNA VRATA - SAN STOLARIJA - Sobna vrata od medijapana, završna obrada melaminska folija,Cpl folija, poluretanska farba. - Veliki izbor boja - orah, bela, wenge, svetli hrast, tamni hrast. - Moguća je izrada sa nadsvetlom, klizna, dvokrilna, sa prorezima za staklo
supporta-interior-doors-sobna-vrata
SOBNA VRATA SUPPORTA INTERIOR DOORS Supporta je novi brend vrata čija je misija da vam omogući da moderan dizajn i visok kvalitet vrata sada budu i cenovno pristupačni.
Uz pomoć domaćih veština i znanja a korišćenjem naprednih tehnologija u procesu proizvodnje, omogućava se visoka produktivnost i efikasnost a samim tim i ekonomičnost kvalitetnih i modernih vrata.
U saradnji sa italijanskim dizajnerskim kućama, gde se posebna pažnja obraća svakom detalju ali i celokupnom estetskom doživljaju, vrata su dizajnirana tako da pored svoje funkcije budu i ukras svakom enterijeru.
hram-032-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD HRAM 032
jelofina-sobna-vrata

Jelofina

Kragujevac, Bulevar Kraljice Marije 54N 034 356680
SOBNA VRATA JELOFINA Rezultat preplitanja savremene tehnologije i ljudskog dodira su upotrebljivi, estetski i za prirodu ugodni proizvodi koji će vas razveseliti i u Vaš dom uneti toplinu i ugodnost.
Kod svakog elementa možete izabrati između pojedinih mogućnosti i na taj način oblikovati vrata prema svojim individualnim željama i potrebama.
vrata-pavlovic-sobna-vrata

Vrata Pavlović

Kragujevac, Potporučnika Govedarice 15 065 2728040
SOBNA VRATA VRATA PAVLOVIĆ Vrata Pavlovic je porodična firma sa tridesetogodišnjim radnim iskustvom, dobro poznata na regionalnom tržištu po izradi sigurnosnih i sobnih vrata najvišeg kvaliteta i vrhunskog dizajna.
Sobna vrata izrađuju se od medijapana sa CPL folijom u završnoj obradi i od od medijapana sa melaminskom folijom u završnoj obradi.
Sobna vrata Beograd prodaja, sobna vrata cena, unutrašnja sobna vrata Beograd. U Beogradu sobna vrata su u prodaji kod prodavaca i proizvođača koje vidite ovde. Sobna vrata za sobu prodaju se u Beogradu po cenama u zavisnosti da li su drvena sobna vrata, sobna vrata od medijapana, sobna vrata od iverice ili još nekih kombinacija materijala. Vrata za kupatilo razlikuju se od sobnih vrata po tome što imaju posebne otvore za provetravanje zbog vlage. Predstavljamo vam najbolja sobna vrata u Beogradu koja su deo ponude ovih renomiranih proizvođača i prodavaca. Kvalitet je zagarantovan. Na Vama je da izaberete kakva unutrašnja sobna vrata želite jer ponuda je velika, a izbor dezena i boja sobnih vrata je takava da ćete sigurno naći ona koja se savršeno uklapaju u Vaš prostor - Sobna vrat ili unutrašnja vrata su sva ona vrata koja slue da fizički odvajaju prostorije u stanu, kući ili nekom drugom prostoru porvatnom ili poslovnom. Sobna vrata mogu biti izrađena od raznih materijala ili kombinacije materijala, a to su: sobna vrata od punog drveta, sobna vrata iverica, sobna vrata od medijapana, sobna vrata drvo staklo, staklena sobna vrata, sobna vrata se metalnim elementima. Sobna vrata mogu imati moderan futuristički dizajn koji može upotpuniti neka neobična kvaka. Najprodavanija su jednostavna klasična sobna vrata u nekoj od osnovnih boja drveta ili u beloj boji. Ovakva klasična vrata imaju glatku površinu ili eventualno neki diskretan reljefni ukras. Što se tiče boja i dezena sobnih vrata, kkombinacije su beskonačne, ali uvek prednjače bela i prirodne boje drveta, razne nijanse braon i eventalno crna. Mnogi kupci zahtevaju i dodatnu zvučnu izolaciju i naručuju sobna vrata koja su posebno konstruisana da zadržavaju zvuk u prostoriji. To je u današnje vreme kada je buka u gradovi sve veća, veoma korisno imati, bilo da je reč o sobnim vratima u stanovima ili o unutrašnjim vratima u kancelarijama i poslovnom prostoru.
Back to Top