Sobna vrata Borča

Registruj se
Prijavi se
Sobna vrata Borča
steffes-sobna-vrata

Steffes

Beograd, Borča, Zrenjaninski put 128b 063 547711
Izrada Sobnih vrata od punog drveta.
Stolarija vrhunskog kvaliteta koja ima vrhunsku toplotnu izolaciju i zvučnu izolaciju.
Ako se na sobnim vratima koristi i deo koji je pod staklom, koristimo termoizolaciono staklo visokog kvaliteta.
drvopromet-kula-sobna-vrata

Drvopromet Kula

Beograd, Borča, Pančevački put 80a 011 2994950 |
011 2994960 |
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA DRVOPROMET KULA Proizvodimo veoma kvalitetna unutrašnja vrata i ima širok izbor modela, kako za opremanje savremenih stambenih objekata, tako i klasičnih.
Vrata obložena prirodnim furnirima/bukva, hrast, jasen, mahagoni, orah, trešnja, wenge, zebrano, tik i dr ) ili furnirima „fine line“ (wenge, beljeni hrast, mahagoni, ebano, tik, palisander) po Vašem izboru, ali na način koji Vam omogućava da ih uklopite u enterijer i učinite ga posebnim.
vanas-sobna-vrata

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445 |
011 7155450 |
SOBNA VRATA VANAS Sobna vrata modernog dizajna po pristupačnim cenama.
bauwin-decor-vrata-i-prozori-sobna-vrata

Bauwin Decor vrata i prozori

Beograd, Borča, Zrenjaninski put 135g 011 4145252 |
066 8013353 |
SOBNA VRATA BAUWIN DECOR Sobna vrata ne moraju biti samo barijera koja odvaja već naprotiv kod njhovog stvaranja treba težiti tome da postanu ukras Vašeg doma..
Sobna vrata Beograd prodaja, sobna vrata cena, unutrašnja sobna vrata Beograd. U Beogradu sobna vrata su u prodaji kod prodavaca i proizvođača koje vidite ovde. Sobna vrata za sobu prodaju se u Beogradu po cenama u zavisnosti da li su drvena sobna vrata, sobna vrata od medijapana, sobna vrata od iverice ili još nekih kombinacija materijala. Vrata za kupatilo razlikuju se od sobnih vrata po tome što imaju posebne otvore za provetravanje zbog vlage. Predstavljamo vam najbolja sobna vrata u Beogradu koja su deo ponude ovih renomiranih proizvođača i prodavaca. Kvalitet je zagarantovan. Na Vama je da izaberete kakva unutrašnja sobna vrata želite jer ponuda je velika, a izbor dezena i boja sobnih vrata je takava da ćete sigurno naći ona koja se savršeno uklapaju u Vaš prostor - Sobna vrat ili unutrašnja vrata su sva ona vrata koja slue da fizički odvajaju prostorije u stanu, kući ili nekom drugom prostoru porvatnom ili poslovnom. Sobna vrata mogu biti izrađena od raznih materijala ili kombinacije materijala, a to su: sobna vrata od punog drveta, sobna vrata iverica, sobna vrata od medijapana, sobna vrata drvo staklo, staklena sobna vrata, sobna vrata se metalnim elementima. Sobna vrata mogu imati moderan futuristički dizajn koji može upotpuniti neka neobična kvaka. Najprodavanija su jednostavna klasična sobna vrata u nekoj od osnovnih boja drveta ili u beloj boji. Ovakva klasična vrata imaju glatku površinu ili eventualno neki diskretan reljefni ukras. Što se tiče boja i dezena sobnih vrata, kkombinacije su beskonačne, ali uvek prednjače bela i prirodne boje drveta, razne nijanse braon i eventalno crna. Mnogi kupci zahtevaju i dodatnu zvučnu izolaciju i naručuju sobna vrata koja su posebno konstruisana da zadržavaju zvuk u prostoriji. To je u današnje vreme kada je buka u gradovi sve veća, veoma korisno imati, bilo da je reč o sobnim vratima u stanovima ili o unutrašnjim vratima u kancelarijama i poslovnom prostoru.
Back to Top