Sobna vrata Čačak

Registruj se
Prijavi se
Sobna vrata Čačak
hram-032-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD HRAM 032
stolarija-bogdanovic-sobna-vrata
Zašto naša sobna vrata?
Drvo je živ materijal koji je najlepši u svom prirodnom izgledu.
Otmeni minimalizam naglašava toplotu drva.
Uravnoteženim linijama dodajte žestinu jedinstvenosti vašeg prostora.
Vrata koja proizvodimo odlikuju se kvalitetnom izradom, modernim dizajnom, čvrstoćom i postojanošću.
Proizvodimo sobna (unutrašnja) vrata kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni dugi niz godina.
Osim standardne ponude sobnih vrata tu su i vrata u akrilnim bojama koja se odlikuju glatkom, svilenkastom površinom.
Sva vrata garantuju moderan i savesno uređen enterijer, a samim time i zadovoljnog kupca.
stolarija-cvor-sobna-vrata
SOBNA VRATA STOLARIJA ČVOR Unutrašnja vrata se odlikuju kvalitetnom izradom, modernim dizajnom, čvrstoćom i postojanošću.
Nudimo sobna (unutrašnja) vrata kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni dugi niz godina.
sobna-vrata-braca-maric-sobna-vrata
SOBNA VRATA BRAĆA MARIĆ Preduzeće BRAĆA MARIĆ je proizvodjač sobnih vrata u celosti, od nabavke materijala do same isporuke kupcu.
Kao proizvodjaču sobnih vrata cilj nam je da u naš sistem poslovanja uvezemo što veći broj saradnika, koji ce vršiti dalju prodaju i distribuciju naših proizvoda. Kontakt sa krajnjim kupcem, uslugu ugradnje i drugog inžinjeringa, trudimo se da prebacimo na naše distributere i saradnike širom zemlje i u inostranstvu, a da naš primarni zadatak ostane proizvodnja.
Potencijalni investitor pri kontaktu nase firme biva upućen na našeg saradnika koji gravitira u komšiluku investitora.
Ako investitor insistira na neposrednoj saradnji sa proizvodjačem, može se ostvariti saradnja , ali pod uslovima istim kao da je ponudio naš distributer.
Sobna vrata Beograd prodaja, sobna vrata cena, unutrašnja sobna vrata Beograd. U Beogradu sobna vrata su u prodaji kod prodavaca i proizvođača koje vidite ovde. Sobna vrata za sobu prodaju se u Beogradu po cenama u zavisnosti da li su drvena sobna vrata, sobna vrata od medijapana, sobna vrata od iverice ili još nekih kombinacija materijala. Vrata za kupatilo razlikuju se od sobnih vrata po tome što imaju posebne otvore za provetravanje zbog vlage. Predstavljamo vam najbolja sobna vrata u Beogradu koja su deo ponude ovih renomiranih proizvođača i prodavaca. Kvalitet je zagarantovan. Na Vama je da izaberete kakva unutrašnja sobna vrata želite jer ponuda je velika, a izbor dezena i boja sobnih vrata je takava da ćete sigurno naći ona koja se savršeno uklapaju u Vaš prostor - Sobna vrat ili unutrašnja vrata su sva ona vrata koja slue da fizički odvajaju prostorije u stanu, kući ili nekom drugom prostoru porvatnom ili poslovnom. Sobna vrata mogu biti izrađena od raznih materijala ili kombinacije materijala, a to su: sobna vrata od punog drveta, sobna vrata iverica, sobna vrata od medijapana, sobna vrata drvo staklo, staklena sobna vrata, sobna vrata se metalnim elementima. Sobna vrata mogu imati moderan futuristički dizajn koji može upotpuniti neka neobična kvaka. Najprodavanija su jednostavna klasična sobna vrata u nekoj od osnovnih boja drveta ili u beloj boji. Ovakva klasična vrata imaju glatku površinu ili eventualno neki diskretan reljefni ukras. Što se tiče boja i dezena sobnih vrata, kkombinacije su beskonačne, ali uvek prednjače bela i prirodne boje drveta, razne nijanse braon i eventalno crna. Mnogi kupci zahtevaju i dodatnu zvučnu izolaciju i naručuju sobna vrata koja su posebno konstruisana da zadržavaju zvuk u prostoriji. To je u današnje vreme kada je buka u gradovi sve veća, veoma korisno imati, bilo da je reč o sobnim vratima u stanovima ili o unutrašnjim vratima u kancelarijama i poslovnom prostoru.
Back to Top