Sobna vrata Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Sobna vrata Novi Sad
primavera-sigurnosna-i-sobna-vrata-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD PRIMAVERA SIGURNOSNA I SOBNA VRATA Sobna vrata Mexican Doors se odlikuju izuzetnom lepotom, postojanošću oblika i trajnošću koji mogu nadmašiti i vrata od prirodnih materijala.
Ova unutrašnja vrata se izrađuju od medijapana, između koga se kao izolacija nalazi kartonsko saće.
Medijapan je presvučen visokokvalitetnom PVC folijom u boji drveta koja deluje prilično uverljivo (bukva, jasen, wenge) ili u beloj boji koja je bez mirisa i nije štetna po zdravlje.
jass-team-sobna-vrata

Jass Team

Novi Sad, Zmaj Ognjena Vuka 20 021 6611545 |
021 6611145 |
cena: Cenovnik
SOBNA VRATA BEOGRAD JASS TEAM
invent-trezor-sobna-vrata
SOBNA VRATA BEOGRAD INVENT TREZOR U ponudi imamo sobna vrata modernog dizajna po meri i standardnih dimenzija.
porta-ns-system-sobna-vrata
SOBNA VRATA PORTA NS SYSTEM Nakon 6 godina uspešnog rada u oblasti opremanja kuća i stanova ulaznim vratima i stolarijom, i hiljada zadovoljnih klijenata, proširili smo naše poslovanje i na proizvodnju unutrašnjih-sobnih vrata.
Ovim potezom želeli smo da upotpunimo našu ponudu i omogućimo klijentima da na jednom mestu završe nekoliko veoma bitnih stavki prilikom uređenja odnosno renoviranja svojih domova.
beohram-sobna-vrata
SOBNA VRATA.
Savremeni dizajn, pažljiva selekcija materijala, moderan i klasičan dekor, visoka tehnologija izrade.
Sva vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama i to: 69 x 201 ; 79 x 201 ; 89 x 201 Pored standardnih, izrađuju se i van standardna vrata po merama objekta .
Sobna drvena vrata - Melaminska folija.
Sobna vrata se rade u završnoj obradi melaminske folije.
Materijali korišćeni za izradu vrata su renomiranih proizvođača: KRONO-SPAN, VETTEL, PURICELLI, AGB, KLEBERIT, JOWATHERM (HOTMELT TEHNOLOGIJA) i dr Melaminska folija je proizvodnja firme VETTEL(NEMAČKA) i isporučuju se u debljini od 80 - 120g/m2.
Vratno krilo je ravno rezano prilagođeno za prolazne / brodske / šarke.
Ram krila je od MDF-a a ispuna kartonsko saće, okov na vratima je AGB Italija.
Vrata su suvo montažna što podrazumeva montažu posle završenih parketarskih i molerskih radova.
interdoors-stolarija-sobna-vrata
SOBNA VRATA INTERDOORS Dobrodošli U Svet Vrata!
Izlazak na teren, saveti, predlozi, stručna pomoć, uzimanje mera besplatno. Usluge brze i profesionalne montaže. Izrada svih tipova vrata, Klizna, Dvokrilna, Staklena, Kosa, Nadsvetlo, po standarndnim i vanstandardnim dimenzijama. Ako gradite ili renovirate kuću, stan, zgradu, hotel, na pravom ste mestu, vrata za svačiji ukus!
Investitorima i građevinskim firmama odobravamo količinski popust!
vanas-sobna-vrata

Vanas

Novi Sad, Ive Lole Ribara 69 021 820230 |
063 216264 |
SOBNA VRATA VANAS Sobna vrata modernog dizajna po pristupačnim cenama.
rollo-planet-sobna-vrata

Rollo Planet

Novi Sad, Temerinski Put 2 060 3635000 |
060 5566605 |
SOBNA VRATA ROLLO PLANET Sobna vrata od najkvalitetnijih materijala modernog izgleda.
Izrada vrata od orahovine, hrasta ili grafita za savremen izgled i dobru izolaciju.
north-pvc-sobna-vrata
SOBNA VRATA NORTH PVC PVC stolariju proizvodimo od visokokvalitetnih PVC profila, sa 5 ili 6 komora, u beloj boji, ili boji drveta(zlatni hrast).
Po želji kupca postoji mogućnost i proizvodnje u drugim bojama, ali samo za veće porudžbine (radi ekonomske isplativosti).
Metalna ojačanja se nalaze u profile čitavom dužinom, radi se konkretno o čeličnom “U” profile debljine 1,2-1,5mm.
Na zahtev kupca debljina čeličnog ojačanja može biti i veća.
Sobna vrata Beograd prodaja, sobna vrata cena, unutrašnja sobna vrata Beograd. U Beogradu sobna vrata su u prodaji kod prodavaca i proizvođača koje vidite ovde. Sobna vrata za sobu prodaju se u Beogradu po cenama u zavisnosti da li su drvena sobna vrata, sobna vrata od medijapana, sobna vrata od iverice ili još nekih kombinacija materijala. Vrata za kupatilo razlikuju se od sobnih vrata po tome što imaju posebne otvore za provetravanje zbog vlage. Predstavljamo vam najbolja sobna vrata u Beogradu koja su deo ponude ovih renomiranih proizvođača i prodavaca. Kvalitet je zagarantovan. Na Vama je da izaberete kakva unutrašnja sobna vrata želite jer ponuda je velika, a izbor dezena i boja sobnih vrata je takava da ćete sigurno naći ona koja se savršeno uklapaju u Vaš prostor - Sobna vrat ili unutrašnja vrata su sva ona vrata koja slue da fizički odvajaju prostorije u stanu, kući ili nekom drugom prostoru porvatnom ili poslovnom. Sobna vrata mogu biti izrađena od raznih materijala ili kombinacije materijala, a to su: sobna vrata od punog drveta, sobna vrata iverica, sobna vrata od medijapana, sobna vrata drvo staklo, staklena sobna vrata, sobna vrata se metalnim elementima. Sobna vrata mogu imati moderan futuristički dizajn koji može upotpuniti neka neobična kvaka. Najprodavanija su jednostavna klasična sobna vrata u nekoj od osnovnih boja drveta ili u beloj boji. Ovakva klasična vrata imaju glatku površinu ili eventualno neki diskretan reljefni ukras. Što se tiče boja i dezena sobnih vrata, kkombinacije su beskonačne, ali uvek prednjače bela i prirodne boje drveta, razne nijanse braon i eventalno crna. Mnogi kupci zahtevaju i dodatnu zvučnu izolaciju i naručuju sobna vrata koja su posebno konstruisana da zadržavaju zvuk u prostoriji. To je u današnje vreme kada je buka u gradovi sve veća, veoma korisno imati, bilo da je reč o sobnim vratima u stanovima ili o unutrašnjim vratima u kancelarijama i poslovnom prostoru.
Back to Top