Apartmani Topola

Registruj se
Prijavi se
Apartmani Topola
apartmani-tri-o-topola-apartmani

Apartmani Tri O Topola

Topola, Vladike Nikolaja Velimirovića 2 034 813790 |
063 365637 |
APARTMANI TRI O TOPOLA.
U apartmanima Tri „O“, u vlasništvu porodice Orlović, dočekaće vas vredni i ljubazni mladi ljudi, koji će vam ukazati neograničeno gostoprimstvo.
Osećaćete se opušteno i prijatno kao da ste tu svaki dan, a nama ćete biti važni kao da ste nam jedini gosti.
Nećete verovati da u današnje vreme postoji mesto sa toliko topline i prijatne atmosfere, gde je usluga na visokom nivou.
Kod nas postoje pravila, ali ne da vas opterećuju, već da doprinesu vašem uživanju.
Jedino što može da vam bude „problem“, je što ćete poželeti ponovo da nas posetite.
Apartmani se nalaze u samom centru Topole, u neposrednoj blizini Oplenca.
Za turiste koji žele da provedu odmor daleko od gradske gužve sa pogledom na Oplenac, Rudnik i Avalu, u potpunom miru i na čistom vazduhu, predstavljaju idealan izbor.
Udaljeni 80 km od Beograda, na magistralnom putu Beograd-Mladenovac- Topola-G.
Milanovac-Čačak-Užice, apartmani Tri „O“ svojim udobnim smeštajem savršeno odgovaraju za odmor sa porodicom.
Apartmani Tri „O“ poseduju 11 apartmana za smeštaj 38 osoba.
Svi apartmani su izuzetno komforni, površine od 35 do 80 m², imaju prostranu terasu sa koje se pruža zadivljujući pogled na Oplenac.
U apartmanima su odvojeni ležajevi ili francuski ležaj, TWC, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, fen, kuhinjski deo za lične potrebe gosta, kao i besplatan i neograničen pristup internetu.
Za potpuni odmor i opuštanje gostima su na raspolaganju bašta-terasa, kao i kafe bar i sala za različite vrste svečanosti, sa kapacitetom do 100 mesta.
Usluge koje se pružaju su noćenje sa doručkom.
Recepcija, radno vreme recepcije apartmana je od 00 - 24h.
Ljubazno osoblje će se potruditi da vam boravak bude prijatan i potpuno opušten da nećete poverovati da jedno malo mesto u srcu Šumadije može da vam pruži takav užitak i odmor.Restoran, radno vreme restorana je od 07.00 – 23.00 h.
Doručak, po sistemu švedskog stola, služi se od 07.00 do 10.00 h.
Na zahtev gosta možemo organizovati i ručak odnosno večeru.
U sklopu restorana radi i bar sa širokom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića i napitaka.
Fakultativni izleti, u okviru svoje ponude Apartmani Tri “O” imaju i turističku ponudu: fakultativne obilaske Oplenca i spomenika kulture u Topoli, posetu renomiranom podrumu pića“Aleksandrović” u Vinči, obilazak konjičkog kluba“Aranđelovac”.
U letnjim mesecima gosti mogu uživati na obližnjim bazenima, kao i akvaparku hotela “Izvor” u Aranđelovcu, do koga se odličnim putem stiže automobilom za 15 minuta.
Sadržajnost odmora u ovim predelima doprinosi blizina spomenika izuzetne istorijske i umetničke vrednosti.
Na Oplencu se nalazi istorijsko memorijalni kompleks koji obuhvata Crkvu svetog Đorđa, Mauzolej srpske kraljevske porodice Karađorđević, Kraljeve vinograde, Muzej Vinogradareva kuća, Kuću kralja Petra I, Kraljevu vilu, Kraljičinu vilu, Karađorđevu crkvu, spomenik Karađorđu.
Biznis paket.
Da li želite da sa svojim saradnicima i poslovnim partnerima provedete prijatno vreme u samom srcu Šumadije, u prelepoj Topoli, daleko od gradske gužve sa pogledom na Oplenac, Rudnik i Avalu, u potpunom miru i na čistom vazduhu?
Obratite nam se sa punim poverenjem za organizaciju seminara, edukacija, team-building-a ili manjih kongresa (do 100 učesnika), a mi ćemo vaš rad pretvoriti u nezaboravni odmor.
Raspolažemo sa modernom i funkcinalnom salom, bogatom dnevnom svetlošću, kompletnom tehničkom opremom i klima uređajima, pogodnom za različite vrste događaja, sa mogućnošću korišćenja modernih i udobnih soba (smeštaj za 32 osobe) u kojima ćete se odmoriti posle napornog radnog dana.
U elegantno uređenoj sali, uz bogat izbor hrane i pića, profesinalno osoblje iza koga stoji organizacija mnogobrojnih događaja, učiniće da svaki događaj bude na visokom nivou. Obezbeđen: *parking za goste *besplatan bežični internet. *mogućnost organizovanja grupnih poseta istorijsko- memorijalnom kompleksu na Oplencu, Konjičkom klubu Aranđelovac, vinarijama u okolini (Kraljeva vinarija, Vinarija Aleksandrović), Aqua park hotela Izvor u Aranđelovcu, bazen Bajkal u Topoli.
Najbolji način da saznate u kakav apartman dolazite je da pažljivo pročitate komentare prethodnih gostiju. Fotografije nisu nikakav garant da dolazite u apartman kakav očekujete. Mogućnost manipulacije savremenim alatima za obradu fotografije možeda napravi od apartmana luksuzan smeštaj a kad odete na lice mesta da zateknete pravo ruglo. U razgovoru sa vlasnikom detaljno istražite koje pogodnosti (parking, garaža, spratnost, lift...) pruža apartman kao i njegovu opremljenost. Pretražite Internet vezano za kraj grada u koji dolazite. U zavisnosti od vaših potreba i afiniteta izaberite apartman na lokaciji koja vam odgovara ali se prvo o njoj dobro raspitajte. Pronalaženje pravog apartmana, nekada je zaista težak posao. Čak i kada Vam se apartman na prvi pogled zaista dopadne, tu je još dosta faktora koji će uticati na Vašu odluku. Prvenstveno, apartman treba da zadovoljava sve Vaše uslove, kao i da ispuni očekivanja. Danas se neke stvari podrazumevaju kada je u pitanju iznajmljivanje apartmana, pa se mnogo toga i računa u već plaćen smeštaj. Stvari kao što su internet, televizija, struja, voda i grejanje su uglavnom svuda uključene u cenu. Redak je slučaj kada će se neka od ovih stavki plaćati dodatno. Zato je za svaki slučaj najbolje tačno znati šta je uključeno u cenu, a šta ne.
Back to Top