Astra SB

Registruj se
Prijavi se
Astra SB
LOKACIJE

Gradjevinske skele

GRADJEVINSKE SKELE ASTRA SB Svi proizvodi iz oblasti građevinske opreme podležu veoma rigoroznim kontrolama kvaliteta i zaštite životne sredine, što je i cilj preduzeća ASTRA SB koja tu poruku jasno pokazuje na primeru svog voznog parka pažljivo koncipiranog i baziranog na korišćenju motora najnovije generacije sa malom emisijom štetnih gasova.

Transportna preduzeća

TRANSPORTNA PREDUZEĆA ASTRA SB Sa više od dve decenije poslovanja na međunarodnom tržištu,saradnjomsa vodećim evropskim i srpskim kompanijama stvoren je prepoznatljiv imidž kompanije kojoj je osnovni cilj kontinuirano ulaganje u kvalitet usluge i prepoznavanje zahteva, želja i očekivanja klijenata.

Drumski transport robe

DRUMSKI TRANSPORT ROBE ASTRA SB Vozni park sačinjavaju sopstvena teretna vozila nosivosti od 1,5 do 31 tone nosivosti, dok za hitne isporuke posedujemo pick-up i kombi vozila.
Pojedina vozila su opremljena svom opremom za transport na “+” i “-” režimima i moguće ih je angažovati i za razne druge potrebe.

Medjunarodni transport robe

MEĐUNARODNI TRANSPORT ROBE ASTRA SB Kompanija ASTRA SB doo, sa preko dvadeset godina iskustva u oblasti međunarodnog drumskog transporta i logistike, jedna je od vodećih kompanija na domaćem tržištu i teritoriji EU.
Vozni park čine vozila koja su visokih tehničkih i tehnoloških performansi,sa euro-motorima najnovije generacije sa niskom emisijom štetnih gasova, opremljena najmodernijim uređajima sa 24h kontrolom praćenja kretanja vozila i robe.
Roba koju prevozimo je potpuno osigurana CMR osiguranjem.

Špedicija

ŠPEDICIJA ASTRA SB Prepoznavanje zahteva, želja i potreba naših klijenata strateški je cilj i merilo uspeha svih naših aktivnosti.
Sva vozila poseduju potrebne dokumente i dozvole za besprekorno i profesionalno izvršavanje svih usluga.
Svi naši vozači se kontinualno obučavaju u cilju kvalitetnog i profesionalnog ispunjenja svih zahteva klijenata.

Kamenolomi

KAMENOLOMI ASTRA SB Kamenolom ASTRA SB doo se nalazi u Zavlaci i bavi se proizvodnjom kamena, kamenih agregata, tucanika i tampona.
Posedujemo Ateste Instituta za puteve za određene kamene agregate.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Surčin Palih Boraca 10
    +381 11 7150200;
Back to Top