Auspuh servisi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auspuh servisi Beograd
Auspuh servisi Beograd, popravka auspuha Beograd, cena auspuha Beograd, cena popravke auspuha, svako ko treba da popravi ili zameni aspuh - auspuh servisi u Beogradu koji se time bave, prezentovani su ovde.
Cene popravke auspuha u servisima u Beogradu uporedite ovde, pošaljite pitanje auspuh servisima sa ove strane, saznajte cene popravke ili zamene auspuha i odmah rezervišite termin servisiranaja auspuha u odabranom servisu.
Zadnji i prednji lonac auspuha su delovi koje posle određenog vremena treba ili popraviti, zakrpiti ili zameniti.
Auspuh servisi u Beogradu nude najbržu i njkvalitetniju uslugu popravke i zamene auspuha na Vašem vozilu po njpovoljnijim cenama.
Kako da znate kada treba da odvezete Vaše vozilo u auspuh servis?
Obično je prvi znak dotrajalog auspuha specifičan izmenjen zvuk motora koji može biti veoma glasan.
Nemojte odlagati popravku auspuha ukoliko primetite da nešto nije u redu, nego se odmah obratite profesionalcima sa iskustvom.
Aspuh servisi Beograd koje ovde vidite, stoje Vam na usluzi.
kiler-auto-auspuh-servisi

Kiler Auto

Beograd, Zemun, Tošin bunar 63b 011 2100964
AUSPUH SERVISI BEOGRAD AUTO CENTAR KILER AUTO
auto-centar-pavlovic-1-auspuh-servisi

Auto Centar Pavlović

Beograd, Vračar, Južni Bulevar 57 011 2443611
cena: Cenovnik
AUSPUH SERVISI BEOGRAD AUTO CENTAR PAVLOVIĆ Neka Vaš auto dobije zvuk kakav zaslužuje.
Sarađujemo sa svetski poznatim brendovima i konstantno se trudimo da zadovoljimo sve Vaše potrebe.
Usluge: Prodaja auspuha, Zamena cevi, Zamena delova.
auto-centar-andjelkovic-auspuh-servisi
AUSPUH SERVISI BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Izrađujemo auspuhe za preko 500 tipova vozila do 8000 ccm.
Opremljeni smo savremenim mašinama i hidrauličnim presama, kao i alatima koji su neophodni za izradu auspuha i savijanje cevi.
Savijanje cevi se vrši mašinski prema originalnim nacrtima za sve tipove vozila i to bez deformacija i grejanja zidova cevi.
Za izradu lonaca se koriste kvalitetni limovi debljine 1,5 mm.
auto-centar-stojanov-auspuh-servisi
AUSPUH SERVISI BEOGRAD AUTO CENTAR STOJANOV Auspuh servis u okviru auto centra “AC Stojanov” pruža usluge montaže, demontaže, popravke i kontrole kompletnog izduvnog sistema putničkih vozila. Vek trajanja izduvnog sistema zavisi najviše od pređene kilometraže i koliko često koristite vozilo.
Vozila koja se najčešće koriste za kraću gradsku vožnju imaju više izražen problem da sistem /auspuh brže korodira nego onima koji voze duže relacije. Ako je bilo koji deo izduvnog sistema korodirao verovatno je da su i ostali delovi iste starosti u jednakom /lošem stanju. Vek trajanja izduvnog sistema najviše zavisi od kvaliteta samog proizvoda, ispravnosti rada motora, kvaliteta goriva (višak sumpora u gorivu omogućuje stvaranje agresivnih spojeva koji znatno skraćuju vek trajanja sistema auspuha), kao i već spomenuto – od načina eksploatacije vozila.
auto-servis-dragan-i-sinovi-auspuh-servisi

Auto servis Dragan i sinovi

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih ilegalaca 64 011 2275859
cena: Cenovnik
AUSPUH SERVISI BEOGRAD AUTO SERVIS DRAGAN I SINOVI Ugradnja Auspuha. Posedujemo sve originalne fabričke auspuhe. Vršimo popravku auspuha. Za sve tipove vozila.
auto-servis-radovic-auspuh-servisi
AUSPUH SERVIS.
Popravka auspuha i rezervoara
Izduvni sistem motornog vozila ili kolokvijalno auspuh ima ulogu odvođenja otrovnih gasova koji nastaju prilikom sagorevanja goriva u motoru sa unutrašnjim sagorevanjem, njihovog hlađenja i prigušivanja buke motora. Najčešće se se sastoji od izduvne grane, izduvne cevi i jednog ili dva izduvna lonca, a kod modernijih vozila može imati još i katalitički konvertor.Kod novijih automobila, odmah nakon izlaska iz motora, gasovi sagorevanja ulaze u katalitički konvertor. Katalitički konvertor je komora sa velikim brojem mrežica izrađenih pomoću keramičkih kalupa, prevučenih raznim metalima. Prolazeći kroz katalizator, izduvni gasovi se u velikoj meri očiste od otrovnih gasova. Izduvni sistem najčešće niko i ne primećuje. Pažnju na sebe skreće tek kad progori, stvarajući veliku buku. Najčešći uzrok propadanja auspuha je unutrašnja i spoljašnja korozija lonca, a ponekad su to i lomovi koji nastaju zbog neispravnih pokidanih nosača motora, pa se vibracije motora prenose na izduvni sistem. Na koroziju utiče spoljašnja niska temperatura koja stvara kondenz. Na pojavu kondenzata, a samim tim i korozije, više utiču kratke gradske vožnje nego duga putovanja, jer motor i izduvni sistem i ne stignu dobro da se zagreju, te samim tim kondenzat ostaje u izduvnom sistemu. Jos jedan veliki problem zbog kog dolazi do stradanja auspuh je i dotrajali gumeni nosaci auspuha i motora sto dovodi do stavranja vibracija koje prouzrokuju ubrzano pucanje pojedinih komponenti izduvnog sistema.
Back to Top