Auto Centar Anđelković

Registruj se
Prijavi se

Auto Centar Anđelković

AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ

Auto Centar ANĐELKOVIĆ uspešno posluje već nekoliko decenija kao firma sa porodičnom tradicijom. Prvobitno je osnovana kao zanatska radionica od strane Čedomira Anđelkovića davne 1961 godine. Stalnim usavršavanjem i pružanjem usluga na visokom nivou kvaliteta 1980. godine nastaje Auto Centar Anđelković čije poslovanje preuzima Dragi Anđelković. Auto Centar Anđelković pruža veliki broj usluga održavanja i servisiranj aautomobila.
Servis ima 8 radnih mesta, a poseduje savremene dijagnostičke uređaje, dizalice, alate i uređaje.

Održavamo sve tipove automobila poznatih Evropski i Azijski (Japanski) proizvođača:
- VW
- Audi
- BMV
- Opel
- Mercedes
- Peugeot
- Renault
- Citroen
- Toyota
- Honda
- Hydai
- Michubishi
- Mazda
itd.
Auto Centar Anđelković - AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ - 1
Auto Centar Anđelković - AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ - 1
Auto Centar Anđelković - AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ - 1
Auto Centar Anđelković - AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ - 1
Auto Centar Anđelković - AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ - 1
Auto Centar Anđelković - AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ - 1

USLUGE SERVISA

PRIPREMA VOZILA ZA TEHNIČKI PREGLED
POŠTOVANI VOZAČI,

Od 06.07.2021. godine kontrola vozila na TEHNIČKOM PREGLEDU je mnogo ozbiljnija nego proteklih godina. Kontrolisaće se svi sistemi za bezbednost tako što če pored sila kočenja proveravati i kontrolisati i ovalnost diskova/ doboša, kompletnost izduvnog sistema ( auspuh) kao i izduvni gasovi. Kako biste izbegli maltretiranje, da vas vrate sa tehničkog pregleda radi neispravnosti vozila, savetujemo Vas da izvršite proveru ispravnosti i na vreme otklonite kvarove.

Naš savet je:
Najmanje dvadeset dana pre tehničkog pregleda koji vam ističe, posetite mehaničara kako bi ste na vreme otklonili kvarove na vozilu i isto pripremili za redovan tehnički pregled.

Morate znati da otklanjanje kvarova na kočionom sistemu, kao što je zamena prednjih ili zadnjih pločica, mora biti obavljeno ranije kako bi zamenjeni delovi tokom upotrebe postigli pravilno naleganje i samim tim ostvarili kvalitetno kočenje.

U većini slučajeva zamenjene kočione pločice ili paknovi 1 (jedan) dan pre odlaska na tehnički pregled ne postižu potrebne sile kočenja i ne mogu proći tehnički pregled.

Preporučujemo vam da vozilo pregledate i popravite u našem servisu, mi proveravamo uređajima koji su namenjeni za idetifikaciju svih kako elektronskih tako i mehaničkih kvarova. Na samom kočionom sistemu pored sila kočenja proveravamo i ovalnost diskova / doboša.

Na osnovu kvalitetnih uređaja za proveru i osposobljenih majstora vršimo popravku ili zamenu neispravnih delova kako bi vozilo bilo ispravno za redovan tehnički pregled radi registracije.

Popravkom vozila u našem servisu dobijate garanciju da ćete bez problema proći redovan tehnički pregled. Za sve radove koje obavljamo dobijate pisane podatke kao što su: dijagram sila kočenja, stanje istrošenosti amortizera, prednje i zadnje vešanje, stanje motora, karoserije, kao i kvalitet izduvnih gasova izmerenih kalibrisanom mernom opremom, rezultati merenja se dobijaju u pisanoj formi.
Auto Centar Anđelković - USLUGE SERVISA - 1
Auto Centar Anđelković - USLUGE SERVISA - 1
Auto Centar Anđelković - USLUGE SERVISA - 1
Auto Centar Anđelković - USLUGE SERVISA - 1
Auto Centar Anđelković - USLUGE SERVISA - 1
Auto Centar Anđelković - USLUGE SERVISA - 1

MAŠINSKO PRANJE/REGENERACIJA DPF FILTERA

PROFESIONALNO MAŠINSKO PRANJE/REGENERACIJA SVIH VRSTA FILTERA: DPF/FAP, SCR, KAO I KATALIZATORA BENZINSKIH MOTORA

REŠITI PROBLEM DPF/FAP,KATALIZATORA ILI SCR FILTERA PRANJEM/REGENERACIJOM U EKOLOŠKOJ KABINI POD VISOKIM PRITISKOM


Jaka zapušenja na izduvnom sistemu i njegovom ekološkom filteru treba rešiti na najefikasniji način,kako bi imali dobar rad motora i poštovali zakon o zaštiti životne sredine, neophodno je mašinsko pranje/ regeneracija DPF/FAP, filtera (SCR) velikih kamiona i radnih mašina ili katalizator filtera u specijaloj kabini pod visokim pritiskom. Na ovaj način putem pranja dobija se 98% čistih regenerisanih kao novih filtera. Proces pranja obavlja se u kabini sa toplom vodom uz dodatak ekološke tečnosti za razgradnju naslaga čađi i štetnih čestica pod visokim pritiskom ispiranja u zadatim intervalima kao i sušenje na temperaturi i do 600°C u zavisnosti od veličine filtera.

Za sve što Vas interesuje posetite naš sajt ili nas nazovite na pomenute brojeve telefona.
Auto Centar Anđelković - MAŠINSKO PRANJEREGENERACIJA DPF FILTERA - 1
Auto Centar Anđelković - MAŠINSKO PRANJEREGENERACIJA DPF FILTERA - 1
Auto Centar Anđelković - MAŠINSKO PRANJEREGENERACIJA DPF FILTERA - 1
Auto Centar Anđelković - MAŠINSKO PRANJEREGENERACIJA DPF FILTERA - 1

DEKARBONIZACIJA MOTORA

Zaprljana unutrašnjost motora, rezultat naslaga ugljenika velika je pretnja performansama Vašeg motora!

Dekarbonizirajte svoj motor da biste povratili dobre performanse.


Čiščenjem unutrašnjosti motora,sistemom dekarbonizacije uspešno se rešavaju veliki problemi uzrokovani naslagama gareži,produžava se radni vek delovima na koje utiču naslage gareži.

Dekarbonizacijom postižemo:
- Uklanjanje naslaga ugljenika
- Smanjenje buke motora
- Vraćanje kompresije u cilindrima motora
- Bolji obrtaji i življi rad motora
- Smanjenje potrošenje goriva
- Kvalitetnu emisiju izduvnih gasova
Auto Centar Anđelković - DEKARBONIZACIJA MOTORA - 1
Auto Centar Anđelković - DEKARBONIZACIJA MOTORA - 1
Auto Centar Anđelković - DEKARBONIZACIJA MOTORA - 1

REDOVNO SERVISIRANJE MOTORA

Mali servis radi se svakih od 10.000 do 15.000 km zavisno od ptreporuke proizvođača vozila on podrazumeva:
- zamena ulja i filtera
- kontrola nivoa i kvaliteta rashladne tečnosti (antifriza)
- kontrola svećica i platina
- vozila koja koriste alternativno gorivo odnosno plin menja se i filter za plin

Veliki servis radi se zavisno kakav je razvod zubčenja.Ako je na motoru sistem razvoda paljenja sa lancem i lančanicima onda se veiki servis radi posle pređenih 350.000 km.Tada se menja kompletan set za zubčenje (lanac sa lančanicima, španerima i rolerima) i vodena pumpa obavezno i antifriz (rashladna tečnost) a sledeći veliki
servis radi se posle pređenih 250.000 km.

Vanredno servisiranje vozila , odnosno održavanje vozila (popravka vozila) obuhvata otklanjanje uočenih kvarova - nedostataka na vozilu i njegovo stavljanje u redovnu fuknciju, aprema nalogu Naručioca Zamena kugle, spone, oscilujućih ramena, viljuške, amortizera, opruge amortizera, ležaja amortizera, zadnje torzije, balans
štangle, silen blokova i čaure.

Popravka kočnica
Održavanje kočionog sistema podrazumeva: zamenu/popravku:kočionih pločica, paknova, prednjih ili zadnjih diskova, zadnjih doboša, kočionih creva, kočione cevi, kočionih klješta, kočionih cilindara u točku, glavni kočioni cilindar, servo uređaj za kočenje, kočiona tečnost itd...

Zamena amortizera
Amortizer ima zadatak da sa kolovoza prenete oscilacije točkova i osovina svede brzo na nulu, kao i da smanji suviše duge naknadne oscilacije karoserije (komforna vožnja). Istrošeni ili neispravni amortizeri produžavaju zaustavni trag vozila, dovode do gubitka kontakta pneumatika sa putem, i na kraju ugrožavaju bezbednost. Proveravajte amortizere na svakih 20.000km i zamenite ih posle pređenih 80.000km. Opruge, zajedno sa amortizerima, predstavljaju važan deo bezbednosti vozila pošto kontrolišu sistem vešanja poboljšavajući, između ostalog, sledeće: držanje na putu, kočenje, stabilnost, udobnost.

Autoelektrika
Podrazumeva sve zamene/popravke elektroinstalacije kao i pronalaženja kvarova na elektro uređajima i releima. Jedna od najkomplikovanijih radova je pronalaženje kratkog spoja koji ima jako neugodan kvar, izvlači struju i dovodi do pražnjenja akumulatora. Ovu zagonetku uspešno rešavamo - radimo i zamenu krtih žičanih provodnika kao i sijalice, releje, akumulator, motor brisača i sve elekto uređaje.

Elektronika i dijagnostika
Da bi se pristupilo dijagnostici kvara servis raspolaže visoko kvalifikovanim stručnim kadrom, dijagnostičkim i mernim aparatima (MOTOTESTER) koji komunicira sa elektronskom jedinicom (KOMPJUTEROM) iz vozila i očitava kvarove kiji su uzrokovali loš rad motora.

Test i čišćenje indžekš dizni
Za čišćenje i održavanje dizni od taloga čađi i kamenca koji se skupi u njima postoje više načina. Mi posedujemo dva načina koja su najefikasnija a to su: ultra zvučna kada i specijalna RCP specijalna Wynn's mašina, mašina proizvedena u Belgiji koja sa svojim Wynn's proizvodima čisti dizne bez skidanja.
Auto Centar Anđelković - SERVIS - 1
Auto Centar Anđelković - SERVIS - 1
Auto Centar Anđelković - SERVIS - 1
Auto Centar Anđelković - REDOVNO SERVISIRANJE MOTORA - 1
Auto Centar Anđelković - REDOVNO SERVISIRANJE MOTORA - 1
Auto Centar Anđelković - REDOVNO SERVISIRANJE MOTORA - 1

SERVIS KLIME

Faze redovnog servisa klima uređaja:
- Ispiranje sistema auto klime sa adekvatnim sredstvima
- Čišćenje sistema od algi i bakterija
- Zamena sredstva za hlađenje (ulje i rashladni fluid)
- Zamena zaptivnih elemenata na svim spojevima
- Kontrola elemenata za aktiviranje auto klime
- Provera kompresije kompresora
- Kontrola elemenata za upravljanje klimom (vakumska, servo električna,
mehanička, servo mehanička, elektro pneumatska, elektronska i dr.)
- Zamena sušača gasa-dehidratora
- Provera i po potrebi zamena termoekspanzionog ventila
- Provera i eventualna zamena filtera za kabinski vazduh ako ga vozilo ima
- Provera vlažnosti i temperature vazduha na izduvima
- Vakumiranje, dehidriranje i punjenje sistema auto klime
- Provera temperature i pritiska na strani visokog i niskog pritiska

Vandredan servis klime radi se ako je u međuvremenu došlo do nekog fizičkog oštećenja na rashladnom sistemu kao na primer:
- Hladnjak klime,on je najizloženiji raznim fizičkim oštečenjima. Obzirom da je postavljen na prednjem delu motornog prostora tako da može doći do oštečenja i tom prilikom ispustiti rashladnu tečnost (freon),
- starenja gumenih creva koja mogu da propuste rashladnu tečnost (freon) ili da puknu i ispuste isti,
- poroznosti aluminijumskih cevi,
- oštećenje na kompresoru klime (kvačilo na kompresoru klime može da otkaže,oštećen semerin na kompresoru klime...

BIO čišćenje klime i kabine
Antibakteriološko čišćenje kabine vozila i ventilacionih kanala potrebno je raditi svake godine. Lica koja imaju razne alergije a koriste klimu trebali bi uraditi antibakteriološko čišćenje minimum jednom godišnje.
Auto Centar Anđelković - SERVIS KLIME - 1
Auto Centar Anđelković - SERVIS KLIME - 1
Auto Centar Anđelković - SERVIS KLIME - 1
Auto Centar Anđelković - SERVIS KLIME - 1
Auto Centar Anđelković - SERVIS KLIME - 1
Auto Centar Anđelković - SERVIS KLIME - 1

VUKLANIZER I CENTIRANJE TRAPA

Vulkanizerski radovi
Servis raspolaže sa najsavremenijom opremom za vulkanizerske radove a to su:
- mašine za demontažu/montažu guma,
- mašine za demontažu/montažui ranflet gume ( niskoprofilne gume),
- mašine za balansiranje točkova sa dodatnim alatima za felne koje imaju malu
srednju rupu a najviše ih koriste Francuska vozila (Peugeot),
- hidrauličnu mašinu za ispravljanje čeličnih i alu felni ,- pegle za vulkaniziranje guma.

Centriranje trapa
Geometrija vozila je veoma bitan faktor za sigurnu i bezbednu vožnju automobila. Ona pruža sigurnu i bezbednu vožnju a pri tome čuva potrošnju guma tako što se pravilno troše. Kada se radi na sistemu za vešanje zamena bilo kaog dela:Amortizera, viljuške trapa, ramena ,krajeva spona,ležajeva,glavčine,letve volana ili zamrene pneumatika
obavezno je izvršiti centriranje (reglažu) trapa.
Auto Centar Anđelković - VUKLANIZER I CENTIRANJE TRAPA - 1
Auto Centar Anđelković - VUKLANIZER I CENTIRANJE TRAPA - 1
Auto Centar Anđelković - VUKLANIZER I CENTIRANJE TRAPA - 1
Auto Centar Anđelković - VUKLANIZER I CENTIRANJE TRAPA - 1
Auto Centar Anđelković - VUKLANIZER I CENTIRANJE TRAPA - 1
Auto Centar Anđelković - VUKLANIZER I CENTIRANJE TRAPA - 1

OSTALE USLUGE

Sistem transmisije - menjač
Transmisija obuhvata sve delove i sklopove na vozilu koji prenose obrtni momenat na pogonske točkove. Motor kao jedan od delova sistema kao i kvačilo (spojnica ili takozvani kuplung) i menjač. Kvar može biti samo u lameli, korpi ili u potisnoj ploči. S obzirom da deo koji je pohaban za sobom povlači I ostale delove sklopa preporuka je da se zameni kompletan set kvačila.

Karburator servis
U današnje vreme karburator je istorija, koriste ga samo vozila iz prošlog veka takozvani OLD TAJMERI. S obzirom da smo u prošlom veku bili poznati za popravku karburatora zadržali smo delove za vozila koja su se tada koristila. Tako da ljubitelji oldtajmera mogu da računaju na delove koje još uvek posedujemo a to su: igličasti ventili, razne membrane, klipovi i dihtunzi. Tadašnji karburatori koji su se najviše koristili za VW, Opela, BMW-a, Mercedesa, Fiata, Mazdu, i još mnogo proizvođača.

Obrada glave motora
Auto Centar Anđelković poseduje dve mašine za obradu glava motora ,dve mašine za obradu ventila, mašinu za obradu siceva ventila, vakum test za proveru dihtovanja ventila , što za sklapanje glava motora i hidro test kadu za proveru naprslina u glavi motora kao i peskarnicu za čišćenje izduvnih kanala.

Auto limarija
Mi radimo sve što se tiče autolimarskih radova počev od:
- Težih havarija (lomova karoserije ), radimo izvlačenje deformisanih delova koristeći sto za izvlačenje radi dovođenja karoserije u mere, pri tome ispravljamo neke delove dok neke i menjamo radi postavljanja vozila u fabričke dimenzije.
- Malih havarija: zamena - ispravljanje vrata, krila, haube, havarije izvlačenje šasije, stubova, bočnih stranica, krovova, patosa itd.
- Radimo i popravku plastičnih branika.
- Kod starijih vozila (old tajmera) radimo i reparacije kao što su: zamena sajtni, rubova, patosa, podkrila, delova šasija itd.

Auspuh servis
Od 1986-2004 bili smo najpoznatiji za pravljenje, popravku i ugradnju auspuha. Danas je to prošlost. Došla su nova vremena kada preko uvoznika obezbeđujemo originalne auspuhe. S obzirom da tehnologija ide velikom brzinom i proizvođači u sve tesnijem prostoru smeštaju izduvne sisteme (auspuh) proizvode lonce auspuha koji imaju spesifičan oblik prilagođen za taj položaj tako da ih je teško bez fabričkog alata napraviti. Nama su ostale dve mašine za savijanje cevi koje nam još uvek koriste jer prvo nastrada cev pa onda lonac. Ovim putem izlazimo Vam u susret da zamenimo samo cev i produžimo vek trajanja izduvnom sistemu.

Šlep služba
Za pomoć vozačima servis poseduje šlep službu za vozila koja nisu u voznom stanju.
Auto Centar Anđelković - OSTALE USLUGE - 1
Auto Centar Anđelković - OSTALE USLUGE - 1
Auto Centar Anđelković - OSTALE USLUGE - 1
Auto Centar Anđelković - OSTALE USLUGE - 1
Auto Centar Anđelković - OSTALE USLUGE - 1
Auto Centar Anđelković - OSTALE USLUGE - 1

TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA

TEHNIČKI PREGLED redovan ili vanredan radimo na putničkim,lako teretnim vozilima do 3,5t. i vozilama sa pogonom na sva 4 točka (4x4).Raspolažemo sa najsavremenijom opremom- uređajima marke HOFMANN.

Redovnu i vandrednu kontrolu tehničkog pregleda vozila može obaviti bilo koje lice ne samo vlasnik istog. Potrebna dokumenta za tehnički pregled vozila su:
- Lična karta lica koje je dovezlo vozilo
- Saobraćajna dozvola,
- Lična karta vlasnika vozila
- Broj telefona lica koje je dovelo vozilo
- Atesti izdati od akreditacionih tela,ako su rađene neke prepravke na vozilu kao na primer za:ugradnja plina,ugradnju kuke za vuču, postavljanje folija na staklima itd...

Osiguranje vozila
Auto Centar ANĐELKOVIĆ d.o.o Za obavljanje poslova na osiguranju raspolažemo sa licenciranim osobljem od strane Narodne banke Srbije koji Vam stoje na raspolaganju. U saradnji sa vodećom osiguravajućom kućom Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Beograd, možemo Vam ponuditi sledeće vrste osiguranja:
1. Obavezno osiguranje od auto odgovornosti
2. Delimično kasko -stakla na vozilu
3. Osiguranje putnika
4. Zeleni karton
5. Putno zdravstveno osiguranje

Registracija vozila i izdavanje registarske nalepnice

Ako ste izvršilii tehnički pregled vozila ili motorcikla na drugom tehničkom pregledu,kod nas možete da registrujete vozilo i dobijete registarsku nalepnicu.

Elektronska usluga „Produženje registracije vozila možete obaviti kod nas na tehničkom pregledu vozila. Cilj ove usluge je da se produži registracija vozila bez odlaska u Mup.Ova usluga se odnosi na sva vozila upisana u jedinstveni registar vozila.To znači da nije moguće izdati registracionu nalepnicu kod nas na tehničkim pregledu u slučaju prve
registracije, promene vlasnika, tablica i slično.
Da bi vozilo dobilo registracionu nalepnicu kod nas na tehničkom pregledu ovlašćenom za izdavanje registracionih nalepnica, mora biti upisano u jedinstveni registar vozila (elektronsku saobraćajnu dozvolu).Produženje registracije se može obaviti u vremenskom intervalu ±30 dana od dana isteka registracije računajući i taj dan.
Auto Centar Anđelković - TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA - 1
Auto Centar Anđelković - TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA - 1
Auto Centar Anđelković - TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA - 1
Auto Centar Anđelković - TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA - 1
Auto Centar Anđelković - TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA - 1
Auto Centar Anđelković - TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA - 1
Stolačka 8 - Beograd - Savski venac
011 2652385; 011 2648503; 011 2653156;
Pitaj AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ
PREPORUKE I UTISCI
LOKACIJE
Auto Centar Anđelković
Napiši komentar
Komentari i Utisci Korisnika:
Lokacije
    Beograd Savski venac Sarajevska 59 +381 11 2682357 +381 69 2682357
Auto Centar Anđelković - 18
Auto Centar Anđelković - 15
Auto Centar Anđelković - 17
Auto Centar Anđelković - 70
Auto Centar Anđelković - 32
Auto Centar Anđelković - 29
Auto Centar Anđelković - 61
Auto Centar Anđelković - 62
Auto Centar Anđelković - 63
Auto Centar Anđelković - 27
Auto Centar Anđelković - 10
Auto Centar Anđelković - 5
Auto Centar Anđelković - 4
Auto Centar Anđelković - 69
Auto Centar Anđelković - 67
Auto Centar Anđelković - 65
Auto Centar Anđelković - 26
Auto Centar Anđelković - 68
Auto Centar Anđelković - 23
Auto Centar Anđelković - 25
Auto Centar Anđelković - 66
Auto Centar Anđelković - 28
Auto Centar Anđelković - 21
Auto Centar Anđelković - 11
Auto Centar Anđelković - 58
Auto Centar Anđelković - 24
Auto Centar Anđelković - 2
Auto Centar Anđelković - 19
Auto Centar Anđelković - 20
Auto Centar Anđelković - 59
Auto Centar Anđelković - 35
Auto Centar Anđelković - 39
Auto Centar Anđelković - 40
Auto Centar Anđelković - 41
Auto Centar Anđelković - 42
Auto Centar Anđelković - 43
Auto Centar Anđelković - 45
Auto Centar Anđelković - 60
Back to Top
Mirandre.com logo